112

Анонимен

преди 1 година

Той и Пулев все ни лъже, че ще набие някой най-после на ринга...та и ние още му вярваме...ама айде първо да се оправи в бокса, пък после да говори по останалите теми, дето май са му ясни колкото и бокса!

111

A.J./ Klitchko

преди 1 година

Тоя главата му на пихтия стана, но не увира.Ганьовски скот.

110

Klatikur

преди 1 година

Те *** се подкрепят!Мъжката любов е най-силна!Кирчо и компания се налапаха вече и с пари!Преди са лапали само ***!В момента цари един хаос в Държавата!А там на Паветата се води битка между сганта...един не седна да каже ТОЯ НАРОД МУ СЕ Е..ВА МАЙКАТА!Да направим нещо за НАРОДА,ДЪРЖАВАТА....ние пак ще си останем ХОМО ама НАРОДА СА Е ДОБРЕ!

109

Габи

преди 1 година

Аз пък не мога да повярвам, че хората (между тях е и Пулев)гласуваха доверие на един човек влязъл в политиката с лъжа. Този човек е Кирил Петков.

108

Klatikur

преди 1 година

Остава само Г-н Пулев да стане Политик!!!Това "мило и прекрасно,невинно създание" което за пред камерите играе добрия ,Българин!Всички сме те виждали в светлината на комплексар в Дискотека!!!Това не е коментар от злоба!Това е коментар от очевидец.Иначе ,като спортист ЕВАЛА голям боксьор тук две мнения няма.Но като диско комплексар си е ***!

107

Пипилянката

преди 1 година

С тоя селляндурски манталитет на сегашните ни дуппетати дето все гледат да се сбият в Народното Събрание Кубрат Пулев ЩЕ БЪДЕ ЦЕННА ПРИДОБИВКА към всяка една партия . Не случайно Кобрата прави тези политически изказвания ... Подготвя се за политиката . Остаря наш'та Кобра... Омръзна му да го млати всеки кой го хване на ринга . А и от политика ще изкарва повече ... Като нищо ще го видим в следващия парламент. Личи си че е ОТВОРЕН за предложения .... Мачкай Кобраааааа .

106

аз

преди 1 година

Каквито и да ги ядете този път Слави постъпи правилно или искате тези съвсем да ни попилеят!!!

105

Кубрат Пулев :

преди 1 година

Що никой не ми го каже на две очи ?!С носа си ще събира дъждовна вода !

104

Гледайте

преди 1 година

За да гласуваш за Слави не е нужно той да те излъже. Достатъчно е да си глупав.

103

Анонимен

преди 1 година

Сигорно изка дае Менистър с елегтронно оправление.

102

Анонимен

преди 1 година

Брат му има статия от 2012 (в гугъл може да се намери) където открито говори за ромските си корени а тоа се мутура и мутира (тоест българее)

101

Анонимен

преди 1 година

Кубрат Пулев , Софи Маринова , Азис и др. от където минали Византийците и Османска Империя и тва е сегашния резултат от едновремешните Роми на Балканския Полуостров

100

Времето е наше

преди 1 година

Цирка продължава.Чалгари, рапъри мутри,футболисти,пулювци.

99

След това изказване

преди 1 година

аз нарочно ще гласувам за Слави - го харесвам ама подлогиттте на САЩ не ги харесвам двойно !!!

98

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък от токова бой по каската е перкулясал.

97

някой 22

преди 1 година

От ГЕРБ ти предлагаха нали. Преди една година почна да учиш политика сигурно вече завърши 2 висшута. Готов си.

96

баба Пена

преди 1 година

Гатанка: Що е то, куххо та дрънка, оди да го биият за пари и от това живее, ходеща боксова круша?

95

АнонимеН

преди 1 година

НАЙ-ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕ СТАВА ДОРИ ЗА МИНИСТЪР НА СПОРТА, ЗАЩОТО И ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ ! НАЙ-МНОГО ЗА ДЕПУТАТ ,ЩОТО ДЕПУТАТИТЕ ПО ПРИНЦИП МОЖЕ ДА СА НАПЪЛНО МАЛО-УМНИ ! ГЛАВАТА НА КУБРАТ ПУЛЕВ Е ПРАЗНА И ВСЕКИ КОЙТО МУ СЕ ВРЪЗВА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО Е ПО-ГОЛЯМ ИД-ЕОТ И ОТ НЕГО!

94

Анонимен

преди 1 година

И, какъв министър са искали да те правят, на образованието?

93

Нуфри

преди 1 година

На Пулчо толкова са му блъскали главата при бокса че вече вярва че луната е от кашкавал, че Путин е светец и че в Русия доларите се берат от дърветата. Гласувайте за Пулчо и ще имате още 500 години руско робство!