51

Анонимен

преди 1 година

До Бай *** - къф транспорт бе, има туроператори в европа с повече аероплани от балканските компании/без турската/. возат по цел свет с редовни полети ... само дето наземния персонал по големите летища в европа зеха да ги 'бават и не им обслужват полетите - на караибите, африка, португалия, канарите, испания - почивката ти излиза по-евтино от пефкокори, за качество да не говорим... и жена ти не готви секи ден ... но не предлагат в б-я на балкански чамуги, като вас ...

50

Анонимен

преди 1 година

нощеска чаках 6 часа на градина-калотино, на унгаро-сръбската 2 часа, баа и пътуването ... стойте си вкъщи!

49

Д-р Исня

преди 1 година

Добре сте сложили Слънчака до Мармарис. Ако трябва да се мерят в дисциплина "Най-гадният курорт" ще са на двата му края като слънчакът ще вземе приз!

48

Бай Ганьо

преди 1 година

За 644 паунда едно семейство с 4 души неможе да си плати само транспорта от Лондон. Цените по лъскавите хотели са далеч по-високи. И спрямо предни години са скочили, като всичко останало. Резервирали сме в едно село на Халкидики за 2 седмици срещу 35 евро на ден. Широк плаж, място за паркиране, чиста вода. Малко се гъбаркат на границата с опашките, но въпреки това няма да стъпя повече в мутрафонските хотели на "кафяво море".

47

Петров

преди 1 година

Друго си е Днесака бе ге само яки статии и висок стил.

46

Pen

преди 1 година

Речника на "журналистите" не е по-добър от този на средо неграмотен младеж :)))

45

хаххахаха

преди 1 година

Тази година в Гърция е по-евтино от Слънчака! От опит!

44

Анонимен

преди 1 година

Нямам думи за начина на изказ на журналиста, тотал щета. Слъннчев бряг много отдавна изгони българските туристи с некоректност и алчност. Човек там винаги се чувства прецакан, беше хубаво някога.

43

Анонимен

преди 1 година

Толкова е тъпо това слънчака, все едно сте взели някво 17 годишно наркоманче за стажант. Курортът все още се казва Слънчев Бряг.

42

Анонимен

преди 1 година

Някой трябва да е луд да даде 11 лв за бургер и да казва че му е евтино...

41

пожелание

преди 1 година

слънчака автора на това заглавие да ми яде царевичака

40

Нагло-саксофон

преди 1 година

Слънчака, най-обичания курорт от "богатите" нагло-сакси и полски нацяги. Курорт със супер евтини 'урволяци, джокане и шмъркотевици )))

39

не е само

преди 1 година

Слави с принос в опростачването на поколения, журналистиката го прави доста по успешно последните 30 години

38

Анонимен

преди 1 година

Слънчака?Ходи си обратно в селото.

37

Анонимен

преди 1 година

Събаряй таз клоака миризлива мутризирана и чалгазирана!!!

36

Дидо

преди 1 година

В Сл. Бряг ходих 97, 98, 99 и 2002-ра година!Тогава си беше ВЕЛИКОЛЕПНО!Зелено, широко, пейки под дебели липови сянки....През 2013 дойдох пак в България, минах на бързо от там и изпаднах в потрес...А блио 10 години по-късно само мога да гадая какъв ужасТ ще е...Продължавайте да се тъпчете като сардини и да миришете чорапите на туристите от съседния хотел на 2 метра от вашата тераса...За све седмици All Inclusive в Палма Де Майорка е ПО-ЕВТИНО, ПО-КАЧЕСТВЕНО, ПО-ЧИСТО и В ПЪТИ ПО-КРАСИВО...

35

Анонимен

преди 1 година

През юли и август в Гърция и Турцияе е зверска жега. Климатици - Ок, а на плажана върху напечените камъни как е, а?

34

Анонимен

преди 1 година

От 2002 година летувам в Корфу или Римини. Досега не съм се разочаровал.

33

Анонимен

преди 1 година

До 31 Анонимен Няма "Слънчака". Така само някои от сeляните наричат Слънчев бряг ______ Мало обяснения. Това е каруцарско-файтонджийски сленг на незавършилите 4-ти клас неуки специалисти т.е. копи-пейст!

32

х

преди 1 година

Слънчев бряг е с най-хубав плаж и пясък. Не ми хвалете камънаците в Гърция и Турция. Аз отивам за плаж и море, а вие ако ходите за ядене и обслужване, може да си стоите у дома.