85

Ludoto Lenche

преди 1 година

....s "pomoshnici " i " partniori " kato amerikancite....vragove ne sa ni nujni !!!

84

краварски гейове

преди 1 година

Видяхме помощ от САЩ за Украйна - не мерси!

83

Сата НАТО

преди 1 година

Нямаме нужда от военна помощ от типа дето САЩ предлагат - те да дойдат да ни пазят. Да пратят само оръжието. Едни 100 ракети патриот, 20 самолета, 1-2 ядрени ракети и 100 танка перфектно ни решават сигурността. Нито Русия, нито никой друг няма да тръгне из тия дерета, чукари и балкани срещу такова въоръжение да се бие. ----////---- НАТО не е само да те пази тебе, а и ти да пазиш другите.

82

Анонимен

преди 1 година

До Българин 83 - То за теб всичко е ЧАЛГА , и музиката която чуваш и живота който живееш ! Не ме питай : " Откъде знам ..?" , защото ако си отворя лайномета и ще ти запуша ушите , та и тази музика няма да чуваш !

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 - Че те за какво са го СЛОЖИЛИ иначе бе ?! С тези и нас ни чака голямо молене за помощ и оръжия , само дето няма да има кой да го ползва !

80

полковник Колев

преди 1 година

По времето на социализма СССР не планираше а ни пращаше помощи. А тия сега планират....а планират ли кога ще ни доставят ненужните и предварително платени самолети или и тях още ги планират!?....

79

Анонимен

преди 1 година

Русия може да изкърти всяка една държава независимо дали САЩ и помагат или не. Справка Украйна. И тоя гол розов гъзз тръгнал да се дръвчи на руснаците.

78

Ставри

преди 1 година

Явно че е започнало вече пълното унищожаване на страната ни, с помощта на платени краварски шпиони /Банкяра и Кирчо/ по върховете на власта.Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната. На финала - продадохме и братятна си в Македония.Съсипахме и дългогодишните си братски отношения с Русия.И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено, ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР за да си основат . . .новата държава !Защото от старата им, няма да има и помен !?ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

77

Анонимен

преди 1 година

САЩ не дават нищо даром,напротив .........

76

Анонимен

преди 1 година

До Българин - Успокой се - Ти ще си я платиш тази помощ много скоро както я плащат Украинците , и когато се започне ще те питам дали чуваш същата музика ?! Американците затова си избират да помагат на такива Индианци като теб , защото нищо не струват , и тях лесно можеш да ги прежалиш . да не кажа че никой не го интересуваш !

75

ахаа

преди 1 година

ще ни доставят най-накрая F-16ките ли?Дето ги платихме преди сто години??

74

реалист

преди 1 година

Каква военна помощ,бе мошеници???Ние тази зима няма да може да си плащаме сметките вие с глупости се занимавате.Това е най-антибългарското правителство в цялата ни история

73

Българин

преди 1 година

Русофилския истеричен вой е музика за ушите ми!

72

Анонимен

преди 1 година

Нямаме нужда от военна помощ от типа дето САЩ предлагат - те да дойдат да ни пазят. Да пратят само оръжието. Едни 100 ракети патриот, 20 самолета, 1-2 ядрени ракети и 100 танка перфектно ни решават сигурността. Нито Русия, нито никой друг няма да тръгне из тия дерета, чукари и балкани срещу такова въоръжение да се бие. Пробваха го в Афганистан срещу само калашници и се провалиха. На такъв терен да водиш война с местни е самоубийство, ако имат нещо по-добро от камък!

71

Руснак

преди 1 година

Ще сме роби дон девето коляно за тая прескъпо заплатена военна и финансова "помощ " от краваристан!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Този ни го подариха от Брюксел.Бил чел сводките и това го прави компетентен за военен министър.Ако не е жалко .щеше да е смешно.Да плачем,не да се смеем-това ни чака с такива ,,компетентни' личности.

69

Анонимен

преди 1 година

Каква "помощ" бе,тиквУняци,като за оръжието което купувате от тези бандюги плащате скъпо и прескъпо и го получвате,когато вече е морално остаряло,ако въобще го получите,след десет отлагания?!Безплатно получавате от тях колониални войски,чиято издръжка поемате!Аман от надупедавци нагаждачи!

68

:)

преди 1 година

Нямам нищо против да се разследва Бойко, Киро, Корнела, Карадаьйъ, Христо, Слави, Копейкин. Да ги разследва колкото иска, КОЙТО иска, било то и Рашков. Никой няма нищо против. Въпроса е че не се прави.

67

Анонимен

преди 1 година

Чебурашките припадат и получават инфаркт :)

66

Анонимен

преди 1 година

Ама ние не платихме за помощ, а за изтребители, които да караме.