29

СТРОНГИН ИЛИЕВА

преди 1 година

Не знам, що за родител би си оставил детето да пропадне до такова ниво, малко да се отклони от правият път и бих започнала да раздавам тупаници, а стигне ли се до наркотици и провинения, сигурно ще го вкарам в болница. Не знам как родителите позволяват такива неща на децата си, но аз никога не бих, прибере ли се с някаква грозна татуировка и сам ще го накарам да си я махне, ще трие докато не му остане кожа на ръцете.Боя оправя такива кел3ши като него. Един път да го е страх и ДО ТАМ.

28

58

преди 1 година

има една институция на цариградско - главна дирекция за борба с нещо беше , ама съм сигурен , че НЕ се борят с престъпността. еех, ако някой хора си бяха свършили някога работата по съвест, сега щеше да е просто превтъпник, но не и убиец

27

64

преди 1 година

ей лимон, засрами се малко..

26

Приятел

преди 1 година

Защо пишете без да сте на ясно Жорката е страшен пич. Тия момичета какво правят на тротоара те се виновни. Карал бил с 200 и какво от това в депресия е малко да се разведри. Какво правят тези момичета в 23 часа на улицата.

25

РЕДОВНО

преди 1 година

Редовно карал без книжка.Това да не е билет за градския :D

24

Анонимен

преди 1 година

Убиецът на Милен Цветков има парите на мама. Този, има чужди тайни, но пари няма. Не оправдавам сополивото хлапе, но мисля, че и той ще умре в катастрофа, както Милен, без да доживее дълбоки старини. Това е иронията на живота. Този, Семерджиев, не трябва да живее и час повече.

23

Анонимен

преди 1 година

Този няма пукнат собствен лев.

22

анонимен

преди 1 година

Не върнат ли смъртното наказание престъпността в България ще се увеличава, а престъпниците ще стават все по-нагли с тези никакви наказанияа народа ще става все по-беден !

21

Анонимен

преди 1 година

Кучето е заровено : Черно тото . Кой урежда черно тото в това място и ходи с Перука

20

Анонимен

преди 1 година

То е ясно, че е прикриван ама кажете от кого! Стига сте дъвкали едно и също, сложете имената и снимките им, че да ги видят всички тия "ятаци"!

19

Анонимен

преди 1 година

човек на Бойко :) продава дрога за тях, да не е да продава за мен

18

ТеменужкаТрубадурова

преди 1 година

Преди няколко години внук ми, Илко играеше пред градинката на къщата, с котарака ни Константин и един толкова бързо мина, няма град, няма населено място, все едно с 120. И добре, че внука се дръпна, щеше да завлече и двамата. Само котарака го завлече и го блъсна и котарака почина на място. От тогава имам лична вендета към всякакви ***, където карат пили и дрогирани, затвор за всички такива луди.

17

Следва, че...

преди 1 година

Семерджиев работил за Таки и т.н. и снабдява Кирил Петков и компания, следователно хората от правителството на ПП са хора на мафията!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40____Сега тоя бил човек на ББ ?? Е като е негов човек защо вече 15 дни се бавят резултатите от пробите,защо нищо не се прави защо му дадоха стълбата,защо го прикриват.../

15

До 44

преди 1 година

До до 44 Защо Гешев!? Смешни сте! Има системен проблем и той е в непипнатия от 90-та година НПК, с изключение на козметични промени! И сега не го пипат, а само се грижат хора, като Бобокови и сие да си върнат парите! Но, Асен Василев ви го каза "бедните да го ..."! Какво още трябва да се случи, за да разберете какво се случва в момента!?

14

Ало, коментиращите!?

преди 1 година

Услужливо пропускате факта, че златното време на мутрите беше по времето, когато Бойко Рашков беше ключов фактор в МВР и ги закриляше, защото бяха наши момчета!

13

Popa ot razgrad

преди 1 година

Това момче след няколко седмици ще го намерят в една кална канавка...

12

П.К.

преди 1 година

Това ли е днешната "голяма" новина? Та, този човек кара автомобил без шофьорска книжка цели 17 години? И това е публична тайна? Къде бяха тези изтекли месеци на променливите? А, с какво бяха толкова "заети" тия променливи и защо се правят на вода ненапита, та един такъв нарушител да не закопчеят? Щяха да се хвалят 100 години...

11

Popa ot razgrad

преди 1 година

Ще се намери ли един бабаит който да даде под съд истинския виновник...този е една пионка....полицията и прокуратурата трябва да бъдат съдени...

10

морски

преди 1 година

И вие можете да сте с протекции, като семерджийчето. Давам ви Жокер: Такса спокойствие