29

Анонимен

преди 1 година

Ще е добре да отцепите още депутати че да съставите правителство защото има хора които се страхуват и не искат правителство

28

Какъв е ценоразписа

преди 1 година

на тези "убеждения"?

27

Анонимен

преди 1 година

И тези ще ги клекнат. Властта е безскрупулен зъл гений.

26

Ти да видиш..

преди 1 година

Задава се нова партия.То па отцепниците имат едни убеждения......!

25

Мики Маус

преди 1 година

Кризата в България е депутатска, а не политическа. Обикновените хора изобщо не се интересуват от проблемите на политиците, а кои ще изплащат облигационните заеми на третото правителство на Борисов. А те са за 16 милиарда евра. Страната е в рецесия, въпреки успешното управление на правителството на Кирил Петков. Честито на политическите лидери и на консултантите по охраната на БНБ.

24

карачанаков

преди 1 година

Ха сега де!!!Оня с юмручето изкара хората по улиците да се борят против задкулисието статуквото и мафията даже и партия си направи ПП.Баш баканът на ПП Киро дето никога не лъже заяви ИТН са задкулисието и МАФИЯТА,а Славчо е главатар на МАФИЯТА,тъй като те свалиха правителството му от власт.И сега ко праим те/ ИТН/ МАФИЯ ли са ,ЗАДКУЛИСИЕ или вече не са .Ти кво ще кажеш ве прецедента що мълчиш или още не са ти казали какво да кажеш?

23

Чичо

преди 1 година

Радулов хвали Бойко Рашков!!?! Ами колеги от ДС са от онова зловещо време ,когато пращаха инакомислещи на Московска 5 и Белене !!!

22

До 23-Бай Пешо

преди 1 година

Не народът а чугунените дърти глави и милениум поколението 20-35 годишните са тези които вярват на всеки който им обещае това за което те си мислят и желаят!А ние преживелите ще настъпим още веднъж мотиката ,заради тях!!!

21

Анонимен

преди 1 година

ОфицерътРадулов от ДС от онова злокобно време бил ,,независим" и по съвест щял ....??Ако имаше съвест нямаше да си там ,а да се покаеш!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Пред народа се представя филма "За кожата на един полицай".

19

Анонимен

преди 1 година

Прочетох нещо тревожно тук. Абстрахирам се кой го казва. Тревогата ми е, че ИТН са готови да вкарат в национална катастрофа страната, подкрепяйки този кабинет, само и само да са в парламента. Не България им е важна, а депутатските места. Долно и низко. Избирателите им къде спят, а не им поискат сметка. Същото важи и за ДБ. Историята ще ги осъди, но дотогава ще страдаме ние.

18

Анонимен

преди 1 година

Моля,не ги представяйте тези предатели като независими,защото те са много,много зависими от купувачите си Киро-Кокор! Достойните хора,които наистина искат да са независими се явяват на избори като такива.А тези не-щаст-ni-ci се скриха зад гърба на долнопробната чалга и подличко се промушиха в парламента!Всичките са върховни неизвестия с огромни претенции но не струват и пет пари! Ще се убедят в това,ако се явят сами на избори,едва ли ще имат и 1%! Затова драпат за коалиция с ПП ! Жалки смешници!

17

Анонимен

преди 1 година

В Гугъл пишат, че КПКОМПИ ще бъде прекръстена на КОЙПИ в чест на Рашков.

16

Бай Пешо

преди 1 година

Говоря, говоря, ама най-добре ще е да има едно ново правитество, ръководено от мама (БСП) и с участници ПП, ДБ и ИТН. Така зимата като останем с филийка хляб на седмица, без ток и вода на студ, ще дойде умът на българският народ, че тез нещо май не са промяната и ще ги свалим с камъни. Ама ще е късно, защото пак ще се почва от нулата. Но така ще е, като народът ни забравя бързо и лесно се подлъгва от празни обещания.

15

Анонимен

преди 1 година

Да се чете: Според собствените си банкови сметки.

14

Анонимен

преди 1 година

Анонимници фигурантски...

13

АнонимеН

преди 1 година

ТИЯ СА ГУНЧЕВА НОМЕР 2 :D ЕДИНЯ ДЕН НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ КАБИНЕТ В КОЙТО ИМА ИТН , А НА ДРУГИЯ ДЕН ВЕЧЕ ПОДКРЕПЯТ КАБИНЕТ С ИТН :D ЯВНО СА СЕ РАЗБРАЛИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНОТО ПЛАЩАНЕ ЗА НОВА ПОДКРЕПА :D

12

Браво

преди 1 година

..бе Радулов, щом имотният крал Рашков щял да бори корупцията, и на тебе ти лъсна червеният З*к ! И да не си мислите че са ни купили! Нее ..., работим само по убеждения! Вервайте ни!

11

Анонимен

преди 1 година

Тези, ако искат по 50 хиляди на гласуване ще направят яко пари.

10

Аз промяната

преди 1 година

Тези купените от пъпъ защо Рашков не разследва нали уж бяхте нулеваци вятър и мъгла баницата е важна