163

Teo

преди 1 година

Украинската армия се е оттеглила от Северодонецк и Лисичанск, но възпира опитите за настъпление към Северск, Бахмут и Славянск...Как звучи само ... И когато и те паднат какво ще говорим? Украйнската армия се оттегли от Северск, Бахмут и Славянск, но възпира опитите за настъпление към ... изберете си сами! Вижте сега ... не е хубаво това, оето става, но става за пари! За много пари!Русия получава повече приходи от износ на суровини,отколкото преди ембаргото!Някои направиха пари,други - гробове!

162

ТОВА ГРОЗНО МАГАРЕ

преди 1 година

На снимката 2 дни преди започването на войната обясняваше как Русия никога няма да нападне Украйна.... Путин и всичките му престъпни поданници да идат в ада.

161

Анонимен

преди 1 година

Русия! Напред!

160

Анонимен

преди 1 година

Нюрнберг или Хага, изберете сами!

159

ДжоБаеца

преди 1 година

Грозен, по-грозен, най-грозен, Лавров - Франкенщайна.

158

хихихи

преди 1 година

Саудитска Арабия и Иран са смъртни врагове, дотолкова щото Саудитска Арабия се съюзи с смъртния си враг Израел срещу Иран. Арабските държави се оказаха в единен фронт заедно с Израел срещу Иран. Никоя арабска държава няма интерес от Иран с ядрени оръжия! Иран е заплаха за арабския свят! В момента Саудитска Арабия воюва в Йемен с Иран! Между тях съществува и религиозна вражда, едните са сунити другите шиити! Шиитите и сунитите се мразят повече един друг отколкото мразят Израел заедно!

157

Анонимен

преди 1 година

До Що е БРИКСМай си пропуснал, че Саудитска Арабия и Иран вече не се гледат враждебно. Саудитците като видяха какво се опитаха да направят САЩ с опита за преврат в Турция. И какво направиха с "Арабска пролет" преосмислиха отношенията си. В момента какво правят Саудитска Арабия в Йемен? Да си чул за бомбандировките и жертвите в суверен Йемен? И те провеждат от години ограничена военна операция. Какво толкова?

156

Анонимен

преди 1 година

В решка си Данчеее! Лавров не призна, а ПРЕДУПРЕДИ!!!! След като се доставят на Украйна далекобойни оръжия, Русия е в правото си да осигури по-голям периметър за отбрана!!!

155

НЕ сме добре

преди 1 година

AKO бяха отровили ХИтлерчо до 1941обсебен е бил от масови убиици..Сега щяхме да сме по добре..

154

ФИЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

преди 1 година

РУСОФОБИЯТА СПОРЕД РУСКАТА ЗДРАВНА СЛУЖБА Е ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ- С ДРУГИ ДУМИ АКО САМО ФИЛИШ РАШКИТЕ Е ОСНОВАНИЕ ЗА ДОБРО ПСИХО ЗДРАВЕ. ЗНАЧИ ТЕ НАПАДАТ МИРНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, УБИВАТ, РУШАТ, ПОСЛЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ НЕ ТЕ А УКРАЙНА ГИ Е НАПАДНАЛА, АМА И ЦЕЛИЯТ КОЛЕКТИВЕН ЗАПАД И ТИ ТВЪРДИШ ЧЕ ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ФИЛЕНИ И ....КАКВО, АМИ ЗДРАВ СИ . ЕЙ ВИ КРЕМЛЬОВСКА ОПОРКА ИЗПИПАНА, РАЗВИВАНА И ПОВТАРЯНА ОТ ГОДИНИ. ИЗВОДИ- САМО ФИЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА ИНАЧЕ ПОЛУЧАВАШ СПАСИТЕЛИ- ГЛАДНИ, БОСИ НО ТЕ НАПАДАТ

153

Абе

преди 1 година

С бой всичко шси признае !

152

Петър Първи:

преди 1 година

"С другите европейски народи целите могат да бъдат достигнати с човеколюбиви методи. С руснаците не е така...Имах работа не с хора, а с животни, които искам да превърна в хора"

151

путин-ПетърI

преди 1 година

Клакьорите на путин развиват темата за "величието" на путин, който се виждал като цар Петър I. Това е много смешно! Сегашната руска страна не може да стане велика с грабене на чужди земи, с масови убийства на цивилни от алкохолици и безогледни разрушения! ПетърI е модернизирал руските диваци, вземал е прогреса от Запада. путин само заплашва с унищожение всички околни. САЩ не е империя, привлича умовете със свобода, затова САЩ е велика страна! Руснаците живеят в страх, замъглени алкохолно умове.

150

Голата истина

преди 1 година

лъсна! Пропадналата икономически и военно русия не може да се противопостави на могъщия в икономическо и военно отношение модерен Запад! русия и Китай отиват трета глуха в така наречения клуб на отчаяните държави - БРИКС в който всяка държава е смъртен враг на останалите! Орел, рак и щука! Те такова животно нЕма! Ще има нов световен ред в който примитивна русия няма да присъства. САЩ и ЕС ще са доминиращи поради индустриалното си и технологично преимущество. Бъдещето принадлежи на САЩ и ЕС.

149

Що е БРИКС

преди 1 година

ОРЕЛ (Китай = атеизъм), РАК (Индия = хиндуизъм), ЩУКА (Бразилия = католицизъм), СКОРПИОН (русия = православен атеизъм и комунизъм), ЗМИЯ (Иран = джихадизъм). БРИКС - клуб на отчаяните. Колко ли е отчаян Иран щом вместо на търси упование в своя бог е тръгнал да дири помощ от руските и китайски неверници и хиндуистки езичници? Китай загуби икономическата война със САЩ, и веднага се залепи като пиявица да смуче петрол от икономическото камикадзе - русия, която сама бере душа от международните санкц

148

Лъжепророци

преди 1 година

Комунистите са лъжепророци от 100 години лъжепророчестват че Капитализмът щял да падне, а пък то падна комунизмът, хихихи! Цял живот слушам същите - русофилите да лъжепророчестват как САЩ щял да се разпадне, а пък то взе че се разпадна СССР, хихихи! Сега пък лъжливите русофили от петнайсет години всеки месец прокобяват лъжливо как щял да се разпадне ЕС, хихихи, а пък той ЕС си е жив и здрав напук на враговете му! Добре че русофилите записват глупостите си, за да можем след време да им се посмеем

147

Двуполюсен

преди 1 година

Светът не става многополюсен а двуполюсен. И в двата полюса русия не влиза! русия ще е васална територия на Китай. Източник на ресурси за китайската индустрия. Една бензиностанция регистрирана като държава.

146

Анонимен

преди 1 година

Русия е хубаво да бъде заличена и да не съществува подобен агресор

145

до 141, турчето

преди 1 година

ако крим е руски само 300 години и говориш за някакви татари, скъпите ти татари в крим кога и откъде се появиха? да ти кажа ли? 200 години преди руснаците, също като окупатори. взеха земята от генуезците. те пък я откраднаха от българите, които са там от 500г. сл. хр. пртеди това пък там са били древните елини и сарматите. и след като украйна е държава от 30 години, защо някой има парво да твърди, че имало исторически 'украински' права в крим?

144

Анонимен 14

преди 1 година

Голата истина лъсна. Така наречения запад не може да се противопостави на Русия.ЕС благодарение на приятелския огън на САЩ отива в трета глуха. Ще има нов световен ред. Китай и Русия ще са доминиращи благодарение на евтините за тях ресурси и вече овладените технологии от запада. САЩ след това потеглят по пътя на ЕС.