282

Анонимен

преди 1 година

Едно хубаво нещо да излезе от Mopдор!

281

Анонимен

преди 1 година

Трябват им деца да ги пращат на войни, а те да не излизат от бункерите си, да живеят по 3 живота, които е определила природата.

280

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИзчезни тогава! Мойте деца няма да те пазят! Бели полицаи няма да има! Нека те утрепят децата на ***, която слуша мъжа си!

279

Анонимен

преди 1 година

Не е ли дошло още времето, когато Русия( Путин) ще забрани да се диша?

278

Браво

преди 1 година

скоро и у нас!

277

Анонимен

преди 1 година

До333. Русия е краят всички нормални хора . По много причини. Корумпирана държава, не зачита нормални договорени отношения, няма свободно движение на стоки и услуги в държавата от чужди фирми. Рекет има и от държавни силови служби върху чужденци. Не се зачита правото на собственост, лична , фирмена , семейна.

276

Анонимен

преди 1 година

Демографската криза в Русия се дължи на слабата икономика и откровената бедност на 80 процента от населението. Това със средновековни закони не се оправя. Оправя се с нормално управление и с бачкане, което е непосилно за руснаците. Следователно, Русия е обречена на демографска криза и изчезване. Дори на имигранти не могат да разчитат. Никой не иска да ходи там.

275

Кокорчо

преди 1 година

ЕТО ТОВА е истинската причина нашенските и западни третополови да мразят Путин и Русия .... Ама кака може ? Затуй Русия отива в средновековието а ние с нашите Прайдове и свободно избиране кой от какъв пол иска да бъде и свободата всеки нежен младеж да си сложи силиконови сиси и да си резне топките ... ами затова ние вървим към бъдещето .... хайде дружно да накажем Путин като му се нацупим заедно във Фейсбук......

274

Лена

преди 1 година

Ако в България влезе такъв закон , то партии като ПП и Дб не трябва да съществуват, защото са сътавени от тези общности.

273

Анонимен

преди 1 година

До Браво на Путин! "Единственият нормален лидер в Европа, който подкрепя нормалността, брака, семейството, раждаемостта!" Особено раждаемостта: ще праща чеченските "братя" да я повишават, ако някоя рускиня се дърпа. Вече със загон направиха незаконно да се кара без деца. Ще бъде интересно кои "служби" ще бъдат натоварени със задачаата.

272

Анонимен

преди 1 година

До Правильно Нито една от тези думи не е "забранена" на Запад. Кое не разбра?

271

Браво на Путин!

преди 1 година

Единственият нормален лидер в Европа, който подкрепя нормалността, брака, семейството, раждаемостта!

270

комуна

преди 1 година

Ленин забрани сключването на брак в Русия и беше отровен сега путин ще забрани водката и жените да са общи.

269

Нагъзян Изотзадзе

преди 1 година

Войната не е между русия и Украйна, не е и между Русия и НАТО! Води се война между православния свят на традиционните ценности и светът на ЛГБТ културата!

268

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 313 Ами беж тогава да живееш в Русия като толкова ти харесва. И всички русофилчета, беж към СССР....какво чакате!!!

267

ИВАН

преди 1 година

ДЪРЖАВАТА НЕ ВИ Е ВИНОВНА, ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ДЕЦА И ТУК ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ МИСЛЯТ! ТУК ЖЕНИТЕ МИСЛЯТ КАК ДА СЕ ВЕЯТ ПО ЕКСКУРЗИЙКИ И КОЙ ДА ИЗМАМЯТ! ТУК НЯМА ЦЕННОСТИ И ПРИНЦИПИ! ТУК ЖЕНИТЕ НЕ РАЖДАТ!

266

.!.

преди 1 година

Епа сталинистки подходи! Виждано е! Правено е! И най-най-важното за путинарите тука е, че НЕ РАБОТИ! Това, че ще чабраниш на някой да е гей нема да премахне гейовете! И това най ме кефи! забраняват да се обсъждфа това, че няма да отглеждаш деца!? Ко а ви кажа хитлер, сталин, пол пот, ким ир сен, путин все хора дето ама ич не ги бива! Щеше д ае смешно ако не беше трагично!!

265

Анонимен

преди 1 година

Джуджето на цяло се е побъркало :)

264

Правильно

преди 1 година

До Анонимен 325 Виж в оная страна покрай движението BLM заради един рецидивист, който не се е подчинявал на полицейско разпореждане какви реформи направиха и какво ли не забраниха и вече там се толерира само да си едно от изброените по-горе. Какво не е ясно? Аз като гражданин пък не съм съгласен да плащам за измислени санкции, за измислена пандемия, за незнам какви прахосмукачки, прави краставици, за Евро и всякакви други извращения! Както един полски политик каза, всички ставаме зелени вегани

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен326 Сигурно има някой. Достатъчно, че да разкаже на останалите и те, четейки между редовете (защото и между свои русофилите не спират да лъжат), да се закълнат пред себе си, че НИКОГА няма да се прецакат да живеят там.