44

Анонимен

преди 1 година

Затова ли ежедневната престъпност в ниското се увеличи десеторно?

43

Анонимен

преди 1 година

Ето, връщат божковизма на власт. Пак ще трябва да търкат билетчета. Покер с народната безизходица.

42

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че така ще твърдят. Това е една от измислените им опорки. Така или иначе, ще паднат, не виждам защо се пънат излишно.

41

Анонимен

преди 1 година

България ще бъде спасена само ако ПП получат пълно мнозинство. Дори БСП са *** в управлението. Възхода на Лукойл като монполист и неплащач на данъци започва през управлението на тройната коалиция, при Станишев. И по времето не ГЕРБ се бетонира. Да не си мислите че Лукойл е дал част от територията си на Доган на добра воля

40

Анонимен

преди 1 година

Кокошкарство е основното занимание. По- нагоре от кокошкарство няма да отидат.

39

Аз промяната

преди 1 година

28 ТЕ КЛИЕНТИТЕ СА ОТ ТРЪМП НАГОРЕ НАЛИ А ТУК В БЪЛГАРИЯ МНОГО МНОГО ТАКИВА КЛИЕНТИ НО ОТ ДРУГАТА СТРАНА АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ЛЪЖИ ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ Е В ПОЛИЦИЯТА ЗАЩО ТОЗИ ГИГАНТ НЕ Е ПРЕБОРИЛ ЛОШИТЕ ЗАЩО

38

Рашков

преди 1 година

Е силен само у маалата. Иначе Киро от Гугъл трябва да си вади обвинения и доказателства за престъпления и корупция, щото МВР то е заето да варди Семерджиев

37

Анонимен

преди 1 година

Нито ако махнете Гешев нещо ще се промени, нито ако сложите Рашков в кпконпи нещо ще се промени ... ама май то такова, и вие май май не искате нищо да се променя, промяната да е ваши хора на важните позиции, схемите да си останат?

36

карачанаков

преди 1 година

АЛОУ ЮНАК ХОРОШИЙ Михале, и с кой от високите етажи се пребори Махмурлията?Да, арестува Борисов,Горанов и какво последва съда отсече ареста е незаконен,нещо си се объркал младежо намали там пиенето ли ,белия прах ли.А в антикорупционните Ви мерки влизали проверка на твърденията за десетките имоти на ЕДИНСТВЕНИЯ,ЧЕСТЕН и ПОЧТЕН Рашков зад когото заставате.

35

Анонимен

преди 1 година

"Бойко Рашков, защото той е единственият",, "По думите му в момента не обсъждат никакви имена за кабинета" Ха,сега - кое е вярно ?? Не само Лена говори глупости! Тааа,казвате Рашков бил единственият ?? Какво ли пък има толкова да "пази" Рашков? КП да каже къде са младите и образовани кадри които щяха да управляват! Но! Да ни пази Бог от такива като Лена Бориславова!

34

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 44 А кой ще го спаси него тези имоти искат стопанин ,а да се оправдава че са на нотариуската не върви ,ще трябва да ги прехвърли на някого и най вероятно ще се допита до Спеца той има опит в тези работи.

33

Анонимен

преди 1 година

ПП се познават по запетайката след първата дума в изречението. Грешка няма.

32

Анонимен

преди 1 година

Рашков е спацението на България !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Гарван, гарвану око не вади. Запомнете, 30 г чакаме, нищо не се променя.

30

Ива

преди 1 година

Наркомани!Само небивалици дрънкат.С какво Дамаджаната държи Киро лъжецо и Асен крадецо а?

29

toti

преди 1 година

САМО РАШКОВ ЩЕ УКОШАРИ РАЗБОЙНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА !!!НИКОЙ ДО СЕГА НЯМАШЕ СМЕЛОСТ И ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ !!!

28

Майора

преди 1 година

Абе Камберов ти вярваш ли си? Каква борба срещу корупцията по високите етажи на властта от Рашков , имотния крал с 22 имота получени от една заплата и с обвинения без доказателства срещу политическите противници , опровергани от съда? Първо от него да започне и после от олигарсите които ви подкрепят!

27

Анонимен

преди 1 година

да не е почнал проверка на себе си? Така и не стана ясно откъде пари за 19 имота

26

Анонимен

преди 1 година

Само с винарките по високите етажи се бори.

25

Анонимен

преди 1 година

АХААХХААААА! Голем СМЕХ! Рашков Е високите етажи на власста! Още по Бай Тошово време беше шеф на НАЦИОНАЛНА СЛЕДСТВЕНА СЛУЖБА! Той е човека който УКРИВА корупцията и замита проблемите на властта под килима! Сега ще разчитаме на чистача на властта, човека който пере парите на олигарсите да се пребори с корупцията? Това вече е сюжет по-бетер от турски сериал! Съвсем за *** ни взехте!