34

Ние знаем

преди 1 година

Защо сме привързани към Газпром. Заради руската пета колона в България.

33

Анонимен

преди 1 година

Като пазарувам,отивам там където салама е евтин и на промоция. И не питам от коя партия е собственика! Тоя дядо измества темата! ....Специално!

32

джо

преди 1 година

Вай,вай,вай, каква сърцераздирателна статия, Къде е полския мишок, който приключваше Русия за един месец? Ами нали под тяхно и европейско влияние се опълчихме сляпо на "лошия" Путин. Сега , когато кораба потъва, свири оркестъра....... Пълна кретенизация.

31

Анонимен

преди 1 година

къде е газта от с ащ които беше четри пъти по евтина от руският газ които обеща примиера кирчо защо на пишете да знаем

30

Анонимен

преди 1 година

Поредния безмозъчен клакьор на Сорос. На такива даже не им плащат, те са доброволни продажници, тежки комплексари, избиващи комплекса си за малоценност с налягане на господарите си при това безплатно.

29

Анонимен

преди 1 година

Оксиморон - "лидерите на "свободния" свят" - група палячовци, негодни да вземат каквото и да е полезно решение, без някой от белия дом да им нареди какво да правят. И какво е свободно в "свободния" свят? Пълна цензура, диктатура и полицейщина на всяка крачка, грабеж на чуждо имущество, двуличие, наглост и дебелоочие. Само в САЩ - лидерът на лидерите на "свободния" свят ежегодно полицията застрелва без съд и присъда между 700 и 1000 свои граждани.

28

Анонимен

преди 1 година

Ама какви глупости е надрънкал тоя тип?!? "Можеше да сме газов разпределителен център в региона" - да, ама не! Не можеше. Няма как държавата да води политика в своя полза, докато я управляват марионетки - кукли на конци, управлявани от чужди посолства и парични фондове. С тази върхушка, набутана на управленските постове за да служи на чужди интереси никога, ама никога и никога нищо добро не ни чака.

27

европески гном

преди 1 година

още един спецеалист на държавна служба се изказа

26

Анонимен

преди 1 година

Докато сме в разкрачен стоеж, така ще е. България трябва да има ясна позиция политическа и икономическа.

25

Някой

преди 1 година

Ами КЪДЕ Е ЕФТИНИЯТ АМЕРИКАНСКИ ГАЗ , с който толкова много се хвали правителството и дежурните платени толкова много се радваха, че щял да бъде по- ефтин даже от руския? Къде е? Напишете тук лъжци и безочливи манипулатори? Защо всички силни европейски икономики купуват руски ефтин газ, а ние лапаме мухи и се чудим на колко е равно 2+2 ???

24

ББ

преди 1 година

"предовери"... руснаците ги купиха и ги направиха зависими...имат си план кгб от десетилетя,юнкер...меркел от ГДР където е работил путин като агент на кгб...лудост и нерешителност е,неадекватни решения на лидерите на Свободният Свят...и ще родят чудовище с бездействието и лицемерието си...с математиката на богатите

23

ББ

преди 1 година

До Анонименаз пък ей така глуповато си мисля,че е време да закрием рашисткото-фашистко посолство на митронищонехванала,създаваща само проблеми на РФ,,,Народа ни ще реши кой ни е приятел...г-жо нищо...а едни изрожденци...за копейки костя и майка си продава...избори...и нека путин ги купи на ***......за мАсква пасажери няма!

22

ББ

преди 1 година

прав сте,раша си имаше план от десетилетия как да рекетира и принуждава Света ни да му дадем водеща...мерси...предпочитам смъртта пред това да съм роб на путин и лудостта му,Бог ни е дал животите като Свободни,бочко и доган строят на путин и ни правят зависими...им тръби платени от вас...а газ няма...има договори...а газ няма...рашите не ги спазват,***...руски ен.чари сте бре,Братя Избори и масово за ПП!160 лв бе пенсиятя на майка ми при бочко милиардера,строящ чужди потоци с животите ни

21

Анонимен

преди 1 година

до всеки продажник закачена по една фондация.

20

Анонимен

преди 1 година

Прав е Попчев. Но Русия никога не би го позволила. Предпочита да сме и в подчинение.

19

газов

преди 1 година

разпределител,хъб...ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.То НАШИТЕ шилета ,като са ШИЛЕТА,и ВСИЧКИ европейци ли са кухари,а Попчев?Че нали баш ЕС сега се чуди как да навакса доставките на газ?Ви ели сте ***,или НАС имате за ***?Какъв АЗЕРСКИ газ?Първо-75 процента от добива на газ в Азербайджан е в РУСКИ ръце.Второ-ОТКЪДЕ ще мине този газ,като няма НИКАКЪВ газопровод насам,а всичко минава през Русия?Даже ТУрция получава РУСКИ а не АЗЕРСКИ газ,ако че имат даже граница!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Разните му там посланици, експерти, партийци, оксфордци, парапети, мустафи не разбраха ли, че политика не се прави от днес за утре веднага на момента?????? Политика се прави с написването и провеждането на дългосрочна национална стратегия.

17

България

преди 1 година

тръгна в грешна посока - предовери се на киршоо и лайеееннен

16

Анонимен

преди 1 година

До Защо - никой дума не обелва за собствен добив? - ___ - Предполагам, за да не ядосват путин!

15

Анонимен

преди 1 година

Какъв газов разпределител като руската газ вече ще липсва за цяла Европа ОСВЕН да има тук в България находища другото са празни приказки или от Марс може би