29

Смях!

преди 1 година

НИКОГА ! ! !

28

Някоя

преди 1 година

Ако някой ми каже,че безработен,без обезщетение,без доход!!!а трябва.да си плаща.здравната осигуровка,с пари които евентуално е откраднал?и мисли,че това е нормално!!!И нито един политик,депутат,социолог или лалайка по всяка тв програма,никой никога не каза нищо по този въпрос.И това ако не е дискриминация и геноцид,какво ли е?

27

fact

преди 1 година

кво ше ги дундуркаш?Зимай им парите и ги убивай. геноцида продължава

26

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ въобще не са изчегъртани. Продължават да държат и Съда и Прокуратурата, както и голяма част от Болниците.

25

Анонимен

преди 1 година

Опитаха се момчетата да се изправят срещу Мафията, но бързо бързо им отрязаха главите.

24

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото иска да казва и да мисли. В българия НЯМА здравеОпазване. Има основно алчни медици (останали малко кадърни), има единствено ежеминутно източване на някаква каса (създадена само за това), отношение за което искаш да убиваш (после се сърдят, че ги бият). Казвам го от позицията на многократно потърпевш, моето семейство и приятели. ВСИЧКО ЗА ТЯХ Е ПАРИ. ДРУГО НЯМА!

23

Анонимен

преди 1 година

За последните 6 години, двучленното ми семейство е платило за здраве около 60 хиляди лева. При соца за същите неща щяхме да платим около 60 лева в аптеките.

22

Анонимен

преди 1 година

За какво ни е здравеопазване?! Нали го имахме и се отказахме от него през 1989 година. Заменихме го за банани и тоалетна хартия.

21

Анонимен

преди 1 година

Явно и Европата се е хванала за главата от нашто здравеопазване което го направихме по техен модел но само от страната на плащане и унищожихме ъова което нсистина беше здравеопазвсне

20

Само правилната

преди 1 година

молекула, навреме болния лекува.

19

С ваксина гербулина

преди 1 година

мноого българи заминаха...

18

123

преди 1 година

Че ние нямаме здравеопазване. Само плащаме задължително за него. Личният "лекар" хвърля на боб, една диагноза не може да постави. Все едно на врачка си отишъл....

17

морски

преди 1 година

Всичко започва и за жалост свършва със Спешна помощ.Нашенеца недочакал Линейка, често отива на Оня свят!

16

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха сътворили Ковид ... и препрочитайки Тодор Живков, със същите пари можеше да имаме безплатно здравеопазване за всички, макар и не толкова "високотехнологично", с електронни рецепти и здравни досиета.

15

Анонимен

преди 1 година

12, ' В болница съм влизал три пъти през целият си живот' --- ще ти се наложи още един път към края на него живот

14

Анонимен

преди 1 година

Вън от тази фашистка частна организация !

13

Анонимен

преди 1 година

Това е т.нар. здравна реформа. Спусната и въведена при Костов. Но и никой след него не я промени съществено. Само в посока "плащай повече, получавай по-малко". В момента не може да се говори за здравеопазване в БГ. Хората са оставени на кучетата. Грижи получава избрана шепа хора, които уж избираме...

12

Анонимен

преди 1 година

Да пази Бог мен семейството ми и такива като мен от доктори. По времето на недоносеният соц както го нарече другарят Тодор Живков ни лекуваха безплатно. Лекарствата в аптеките бяха стотинки. В болница съм влизал три пъти през целият си живот. Докато не ме излекуваха не ме изписваха. След като болниците станаха Търговски дружества като влезнеш в болница докторите гледат на вас като на портфейл. Ако имате нужда от операция си плащате въпреки че си внасяте здравните осигуровки. Капитализъма е това.

11

Анонимен

преди 1 година

Доплащат суми и после ги изкарват с краката напред. С един удар два заека.

10

Йосарян

преди 1 година

СЗО да се тревожи за здравето ти е все едно човекоядец да се притесни че изглеждаш много отслабнал