158

Анонимен

преди 1 година

бензиностанция с ракети а? сега ще останат само ракетите за нас,просто киро .от къде се пръкна тоя.

157

Augusto Pinochet

преди 1 година

"ТАНЦУВАЙ РУСИЯ, ПЛАЧИ ЕВРОПА" МНОГО ХУБАВА ПЕСЕН!

156

Anonimen

преди 1 година

Санкции срещу санкции. Европейските чиновници, толкова ли са глупави, че руснаците ще ги гледат как им налагат санкции ( конфискуват средства и имоти), а те ще стоят като жертвен агнец без да вземат съответните контрамерки. Но явно нямат избор и каквото им нареди чичо Сам, безприкословно изпълняват. Така е като си зависим.

155

ДДРОнег

преди 1 година

Това казва всичко - опасността е далече и имаме време да реагираме адекватно !!! ----"Но Путин ще има само един шанс за това и ако не успее, а резервите на Европа са достатъчно големи, за да оцелеят до следващото лято, Западът ще бъде на ръба да се освободи от зависимостта си от руския газ. Путин ще взриви окончателно главния източник на доходи на Русия и най-големия пазар за износ на газ."

154

тт

преди 1 година

Сами се отказаха от газа сега реват, че тежки времена се задавали... Продължавайте да наливате пари и да пращате оръжия на украинския наркоман за да удължавате агонията си и да видим до кога ще издържите. Българина яде дървото от 30+ години и ще се оправи някак си зимата, ама ЕС къде досега бяха презадоволени и се чудеха от какво да умрат, сега ще видят кон боб яде ли.

153

Голям Праз

преди 1 година

Европа нали си има газ. Винаги могат да изкопаят още.

152

Анонимен

преди 1 година

Дойде цар Борис директно в Константинопол и вика дай да ги направим неши тея каруцари - и гръка вика добре ще им дадем част от нашата азбука ще ги превъзпитаме само важните пристаниша си остават наши

151

путьо късия

преди 1 година

няма печеливш ход.

150

Анонимен

преди 1 година

"Германският министър на икономиката Робърт Хабек описа тактиката на Путин като атака срещу Германия, способна да причини катастрофа."______Хахаха пращате оръжия в Украйна, опитвате се със санкциите си да унищожите Русия и очаквате, че няма да отвърнат с реципрочни мерки?

149

anon

преди 1 година

Що за лицемер трябва да си, за да наложиш ембарго на някого, но да очакваш той да продължи да изпълнява договорите си все едно нищо не е станало. Западния свят е сериозно болен. Лидерите ни се мега зле. Без никакъв капацитет за някаква логическа мисъл.

148

rusnak

преди 1 година

"Планът" на Вовката е ясен, да ви го набие до сливиците трансджедърски и пак да ви е куууул, тъпанарииии.

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 181 Интересното е, че като се стигне до разговори по конкретни теми, тия, дето уж не знаели как се държи книгата, ви побиват в земята със знание и можене, а им остава време и хоро да играят около вас. Вие затова не смеете да се мернете никъде на важни места, защото постоянно ставате за смях с претенциите ви, непокрити с нищо.

146

Анонимен

преди 1 година

До ***,сър - Виж в това че комунизма НЕ успя и се провали съм съгласен ! НЕ можа да произведе такива ТЪ---ЦИ като вас сегашните , дето ако спре интернета и ще се побъркате , защото не знете книгата нито как се разгръща , нито как се държи !

145

Shark

преди 1 година

Определено си мисля, че ако потребителите на газ в Германия бъдат "помолени" да плащат 4500Е на година за газ, при 1500 Е сега, то те "ще памолят" правителството да си подаде веднага оставката, а бъдещето на ЕС ще е сериозно застрашено. Ама нека, време е и те да поживеят така, както ни накараха нас да живеем откак сме в ЕС. Колелото се върти, Вянга е казала каква предстои.

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 - Те и сегашните ЕЖЕДНЕВНИ ЧИСТКИ на ИЗКУКУРИГАЛИ и ПСИХАРИ им стигат ! и си същият МЕГАФОН , но си с продухана фуния , и затова НЕ виждаш ОЧЕВАДНОТО и ГНИЛОТО !!!

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 170 Нека позная, ако "линка" е от западна медия, значи е "измислица" нали? Пишеш "репресии срешу Кримските татари от Путин" (на английски) и ЧЕТЕШ. Има десетки статии (и видеа) от 2014 насам.

142

Анонимен

преди 1 година

Добре бе нали тия ЕС лидери не искат Руски газ. Кво мрънкат сега. Да веят Украинското знаме и да се радват докато е лято

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 . А линк с инфо за разселването на татарите имаш ли някакъв ? Няма как да се разселят стотици хиляди души и да се е мълчало из западната ,американската преса и сайтове. Според Уики-то , в Крим живеят над 240 000 татари . Над 10 процента от цялото население

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 167 "Идва зимата, ЕС ще бъде на колене!" А Путин пак ще стане на 20 години! :))))

139

Анонимен

преди 1 година

Идва зимата, ЕС ще бъде на колене!