27

Зима 2022

преди 1 година

Те от половин година правят всичко възможна да има редовно правителство, а дори и управител на БНБ не могат да изберат. С такива коалиции, дори и г-н Марио Драги не желае да е министър председател на България.

26

Анонимен

преди 1 година

ТРъц!

25

Анонимен

преди 1 година

Правите си сметката без кръчмаря - народа. 21 век е. Кви комунисти, кви пет лева?

24

наглост

преди 1 година

Свалиха ги от власт с вот на недоверие, но продължават да се натискат за ново- старо правителство. Явно келепира е голям, и борбата срещу корупцията е те да са в корупцията. Решили са агонията да продължи, и да уморят от глад народа. Прес тъпници.

23

П.К.

преди 1 година

Вие сте хора на рушенето, с голяма стръв да наденете на обикновените българи волския ярем, да му стъпите на шията и да го мачкате до живот. Никога в историята вие не сте направили едно добро на България. Хубавото е, че тъкмо сега има голям шанс да ви ударим големите ритници и да ви пратим в небитието.

22

Нане

преди 1 година

Изчезвайте про шляци... Народа ви не иска... ===)))

21

Анонимен

преди 1 година

Мъ много сладка тая власт бе...... всичко възможно правят.

20

факт

преди 1 година

за вас е важно да няма избори щото власт няма да видите отново . а това че сте загрижени за народа вече и бабите не го вярват .

19

Анонимен

преди 1 година

На никого не е притрябвал кабинет в този парламент. Освен на управляващите.

18

баба мара

преди 1 година

не правете нищо а отиваите на избори да ви видим тогава заради кокала сиунищожихте партията която ви търпеше толкова мандата в нс

17

Анонимен

преди 1 година

Правете, правете...,че иначе...безработни. Пък като го направите ние идваме и тогава ще сте хем бити, хем безработни

16

Анонимен

преди 1 година

Кой е този изперкал комунист на снимката, за пръв път го виждам.

15

Майора

преди 1 година

Какво може да се очаква от партия фалирала три пъти страната , създала мутри и олигарси и изнесла парите на хората и с председател уволнена за корупция? По добре си отивайте ,а колкото до прегръдката с ДБ е ясно- комунисти и техните наследници! Да ни е честото!

14

О, божке

преди 1 година

Никой не желае ти да го управляваш, бе другарю със златен ланец. Хайде, връщайте папката и не се правете на загрижени. Вместо точки, трупате минуси. Толкова ли не го разбирате. Дано не влезете на следващите, като тези на Слави.

13

Анонимен

преди 1 година

С възможното - само комунисти - не става. Без съгласието на десни и център си заминавате. Докато се занимавате само с реваншизъм - да се разправяте с опозицията, вместо да работите, така ще е. Ще изчегъртате една опозиция, ще се роди друга. Вече няма 100 процента гласове за БКП. Това време е в миналото. Или свиквайте, че не гласуваме под строй и с песен, или изчезнете завинаги.

12

перко

преди 1 година

ПП - Пазарлъците продължават!!! !

11

Анонимен

преди 1 година

Каква наглост 4 тата партия с 26 депутати ще управляват-резил. Искаме избори веднага

10

Моля?

преди 1 година

Какво отговорност ще поемете вие? Които фалирахте няколко пъти България. Хеле пък сега с 26 депутата ще е само лапане. Няма да има кабинет. Само губят време и се правят на загрижени.

9

Анонимен

преди 1 година

'правим всичко възможно да захапен кокала'

8

Убиват Българи

преди 1 година

В България масово се изтезават и Екзекутират Българи от милиции близки до Борисов и Гешев, а пред света Главният Прокурор Иван Гешев ни представя като Демократична Държава! Иван Гешев е направил цяла структура за преследване, смачкване, убийства, изнасилване, психичен терор!Иван Гешев и МВР са въвели отново инквизицията от 15-ти век!