20

Мария

преди 1 година

Дано Бог да помогне за възстановяване на детенцето... Все пак си мисля, че ще успее да се пребори... ВЯРВАМ, ЧЕ БОГ СЕГА Е С НЕГО И С РОДИТЕЛИТЕ МУ... НО ТОВА Е изпитание и за всички ни-да внимаваме на пътя, за собствения си живот и за този на другите участници на пътя....защото никой не е затсрахован от инциденти, където и да е било, а камо ли на пътя.... Бог да пази България и дечицата ни!Нека се помолим на Ангела Хранител на детенцето да бди над него сега...,за да се възстанови мах бързо...

19

Анонимен

преди 1 година

Аз какви циркове съм виждал от баби с дете най-вече, дето чакат отстрани на платното чинно и малко преди да стигна до тях, бабата се втурва да пресича на бегом и тегли детето след нея. Само волана ме спаси, човек няма нито време, нито достатъчно място за спиране в такава стуация. Така, че бабите и дедовците са опасни, не им давайте да водят децата на разходки в града и въобще по улиците.

18

нЕма

преди 1 година

Тоя като Трънския кмет, дето бутна детенце карайки сравнително бързо на заден ход. Накрая адвокатите изкараха че детето умишлено му се бутнало в задницата.. Тичало тичало и се бутнало .... Едва ли не то трябваше да плаща за щети по колата на кмета ... Е нЕма такава държава....!

17

Анонимен

преди 1 година

Това със заслепяването много не го разбирам. И на мен ми се е случвало, и ако сенника не ми помага, намалям плавно скоростта и почвам да "пълзя". Точно защото си мисля, че мога да изпадна в такава ситуация като на този кмет.

16

Анонимен

преди 1 година

За такова нещо са виновни и пресичащите все пак .Трябва много да се внимава .

15

Анонимен

преди 1 година

Може да се е объркал човека...

14

Анонимен

преди 1 година

Правил е много услуги на много страни (политическа фурнаджийска лопата) и за това е обичан и ще бъде оправдан! НА БАС! Жителите имат решението в собствените си ръце, но го избират мандати наред - оставям без коментар!

13

Анонимен

преди 1 година

До 12 Възмутен До Затвор Дай Боже детето да се оправи ,но 6 годишно дете пуснато само .Не е ли вина на възрастните .В цивилизованите страни е недопустимо до 7 години дете да се разхожда . . . . СУЕК! Да пишеш можеш, да четеш НЕ! Детето е било с дядо си!

12

Възмутен

преди 1 година

До Затвор Дай Боже детето да се оправи ,но 6 годишно дете пуснато само .Не е ли вина на възрастните .В цивилизованите страни е недопустимо до 7 години дете да се разхожда само.то няма още изградени навици как да се пази.А вие веднага издавате присъда.

11

Анонимен

преди 1 година

До 10 заслепява те слънцето, но не намаляваш или спираш а продължаваш със същата скорост, нищо че може да предизвикаш катастрофа. Състоянието на детето е тежко, този се оправдава.

10

Тянков

преди 1 година

От такъв инцидент никой шофьор не е застрахован. Утре може да се случи на мен или на някой от "безгрешните" писачи тук.

9

Анонимен

преди 1 година

Детето е с тежки наранявания и има нужда от преливане на кръв, този човек говори че карал с 40-50 км? Слънцето го заслепило, ами спри или намали на 20 като нямаш видимост.

8

Затвор

преди 1 година

Ужасно съжалявал?! 40-50 километра?? Веднага в затвора тоя *** да си прекара остатъка от живота там и да съжалява колкото иска

7

па

преди 1 година

До Я па я..! За кой съдба

6

Тити

преди 1 година

Може ли някой да даде обяснение за какво е бил задържан кмета за 24 часа? Тия куки хептен изтрещяха, няма ли кой да промени тъпия им закон, който позволява да те задържат 24 часа за щяло и нещяло? Май сме тотално полицейска държава. Ако беше м,а,н,гал и дойде цялата махала пред районното - ще го пуснат на първата минута.

5

Тити

преди 1 година

Може ли някой да даде обяснение за какво е бил задържан кмета за 24 часа? Тия куки хептен изтрещяха, няма ли кой да промени тъпия им закон, който позволява да те задържат 24 часа за щяло и нещяло? Май сме тотално полицейска държава. Ако беше *** и дойде цялата махала пред районното - ще го пуснат на първата минута.

4

Анонимен

преди 1 година

"Позволената скорост в селото е 40-50 километра в час." - на слабия български шофьор не му пречи скоростта, а заспалата мозъчна дейност. Има причина да сме държавата с най-много произшествия, ранени и загинали на глава от населението и да не ми излизате с мантрата за лошите пътища. Избити пешеходци и самоубили се шофери има на всяка пешеходна пътека. Кмета вика "пречеше ми слънцето", ама ако беше се случило вечерта щеше да каже "пречеше ми тъмното." Слабия шофьор винаги ще си намери оправдание.

3

Лили Барута

преди 1 година

Селяндурина "кмет" много съжалявал (може и пиян да е бил) ама ние не съжаляваме за теб *** такава

2

Я па я..!

преди 1 година

Никой не е застрахован от такъв нелеп инцидент.Кмета ще има сериозни проблеми. Какво да се прави ? Съдба.

1

Истината

преди 1 година

Е, едно българче по- малко. Голяма работа. Ние с 3-4 милиона се стопихме, от хубав живот, от европейски ценности...