66

баце

преди 1 година

Тоя явно се е насвъркал яката след като е взел решение да лови чужди шпиони в администрациите си. Кофти щото дрогите усилват ефекта от текущата нагласа или настроение. Шъ гори бая сурово дърво.

65

Анонимен

преди 1 година

В паника е Зельо, той беше сигурен, че западът ще се бие вместо него и ще натупа Русия, а той ще вири нос, ама нещо сметките му криви излязоха. А той определено не се справя, щото просто не е за това място, на което е курдисан. Да си беше стоял в киното, ама......всеки от главата си пати.

64

Анонимен

преди 1 година

Мисля че Зеленски и обкръжението му са в паника. В гласа му по радиото където е абониран се усеща тревога и страх и злоба.

63

Зе

преди 1 година

Зеленски притежава президентство, парламент, разузнаване, полиция. И това не е от 24.02. Рейтингът му падна много едва година след избирането му. Източно-украинската опозиция е смазана. "Правилните" медии са обединени в единна платформа, където бълват пропаганда 23/7. От опозицията, не на Порошенко, могат да се чуят мненията само на блогъри. Няма борба с корупцията, и не се прекрати конфликтът в Донбасс, каквито обещания даде Зе предизборно.

62

Анонимен

преди 1 година

До 999 -Те така си го и карат хората, Зельо, като във филм, учи си репликите и ги декламира, влязъл в роля. Баканов се разпорежда като в телевизия. И си получават съответното заплащане за това. Само че войната е на живо, не като на кино, та е крайно време и тях я да ги уволнят, я нещо друго. И актьорите ги сменят, не става все с едни и същи. Пък и Зельо не е от талантливите, може и да става за президент, ама само във филм, в действителност определено не е за тая работа.

61

Обедини се народ

преди 1 година

Обедини се народ за да не последваме Украйна, всеки да тълкува за себе си. Пред Бог ще отговаряш ти и за действия и бездействия

60

Анонимен

преди 1 година

Тоя е пътник

59

Анонимен

преди 1 година

УКРИЯ СЕ СВИВА КАТО ТЕРИТОРИЯ И ТРЯБВАТ ВСЕ ПО МАЛКО "РЪКОВОДИТЕЛИ". ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО СЕ СТОПИ,ИЗЧЕЗНЕ.

58

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ ХОРАТА КОИТО СА ОСТАНАЛИ ВЪВ ЗАВЗЕТИТЕ ОТ РУСНАЦИТЕ ТЕРИТОРИИ СА ПРЕДАТЕЛИ,А ИЗБЯГАЛИТЕ И ИЗОСТАВИЛИ ВСИЧКО СТРАХЛИВЦИ СА ГЕРОИ.

57

Анонимен

преди 1 година

НЕЩО ЗЕЛЕНОТО СИЛНО НАМАЛЯ И НЕ СТИГА. МАЙ ЩЕ ГО ОЧИСТЯТ СКОРО ТОЯ ЗЕЛЕН ЛИЛИПУТ.

56

Анонимен

преди 1 година

хаха,скоро и зелката ще уволнят

55

999

преди 1 година

Баканов ръководел телевизия преди да бъде назначен за началник на СБУ.Зеленски - бивш актьор и настоящ президент на Украина.Няма какво повече да се добави...

54

А себе си

преди 1 година

кога ще отстрани?!? Или има unlimited бело за години напред, докато народа му измира,бяга и се крие!

53

Анонимен

преди 1 година

Еми като си назначил комедианти и телевизионери ти вървят само пропагандните клипчета. Другото си е чиста трагедия

52

Анонимен

преди 1 година

Обърнахте ли внимание на твърдението на пресслужбата на Държавния департамент, че Руската Федерация уж е откъсната от останалия свят в икономическо, политическо, културно и дипломатическо отношение? Това твърдение не е нищо повече от опит за пожелателно мислене, напомнящ сеанс по самохипноза, написа посолството на Русия в Пиндостан.

51

допълнение

преди 1 година

Свети Павел може да спаси живота си но решава да рискува Съдебната система на Нерон да го съди и в вероятно тогава почва да твърди че Христа трябва да започва от Свети Павел а не от Свети Петър.......Испания,Португалия стават център на Юдеизма....ДЕМОНСТРАТИВНОТО едноезичие на Йосиф Мътеняху Флавий е послание да се избиват всички владеещи ШУМЕРСКИЯ мъртъв класически език заедно с Християните защото не е майчин на никой и ги сметнали за дълбоки конспиратори от паралелна тяхна си нелегална империя

50

T.Шак

преди 1 година

Гони го параноята вече. Както всеки диктатор по някое време. Защото знае, че не му е там мястото.

49

Анонимен

преди 1 година

Явно и приближените му от приятелския му кръг са видяли колко е нашмъркан и са решили да спасят някой невинен човешки живот, като му спретнат преврат. За съжаление неуспешно. Явно ще умират още украинци. Горката им държавица. А можеше да бъде исполин, чрез който Русия правеше бизнеса си с ЕС. Минало, свършено. Поне в следващите 20 год и невъзможно.

48

Анонимен

преди 1 година

55 това значи ли че тр()ловете на задокеанско сте добре платени? Нали се сещаш че рано или късно идват избори? Дали пък да не се забрани на всички НПОта в държавата да получават средства от чужбина? Колко ли ще останете на абразурата, а? На бас, че нито един.

47

Чистота

преди 1 година

Бавно но много качествено почистваме. Няма да бъде нужно почистване много,много години.