11

БАЙ РАДОЙ

преди 1 година

ПО СТРАШЕН ОТ СПИНА ПО ОПАСЕН ОТ РАКА Е ПРОСТАКА

10

На тате синчето

преди 1 година

Цял живот те бута баща ти от ДС и зор да те направи нещо но ти си толкова кух, че нищо не става.

9

Хихи

преди 1 година

Този политолог е син на мултимилионер тръгнал с два куфара долари от Луканов.Прочу се, че като негоден тъпкач на Славена Вътова, щото е разработена от всички дупки когато се е снимала в порно филми. Явно му е малък и свършва преждевременно Та този да слуша татенце ... И да продължава с ученето на секса, щото е теле в зеле, и *** за зеле не не става

8

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач - абе, за да се сбъднат радевите мераци. които вещаеш, трябва да има парламент който да смени правилата (конституцията)! Сегашният парламент не работи! Другият вариант е преврат на военна хунта! Тогава няма нужда от "демократични игри". Дали?

7

Анонимен

преди 1 година

Колективната безотговорност е постоянното състояние на левите партии, както на бкп-то още от времето на соца! бсп сега ръководи групата безотговорници - пп, итн и дб! Гледайте как ще се мотаят 2-3 седмици, докато се ужасят, че лятото скоро ще свърши, а те още не са в отпуска!

6

Пешев

преди 1 година

Този анализатор и той е изчерпан продажник но се изказва. Но най-важното е че България не останаха почти хора върху които да правят злокобните си експерименти. Младите избегаха и сега и старите го обмислят.

5

Случаен минувач

преди 1 година

Тази мъpлa Нинова нищо няма да направи. Идеята на Радев е той да управлява чрез служебно правителство. И да постави въпроса да станем президентска република.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе каква промяна чакаш от Нинова, каква цел си е поставила да изпълни, освен да е във властта на всяка цена и единственото обещание, което би спазила ако е на власт, е да "стопли" отношенията с Газпром, разбирай - да си станем пак руската провинция в Европа. Ако тази стане след това за награда и министър председател, по-добре да бягам далеч! За де-били ли ни мисли??

3

дo 1

преди 1 година

Все едно чета характеристика за ГЕРБ.Даже те бяха още по-безскрупулни докато беше и Цветанов в началото.Тефтерчета кой персонално да се удари или да му се спре фирмата и да се изземе бизнеса и като бъде компрометирана по медиите с проверяващи от регулаторните служби,докато не бъде копирана дейността и изгонена от пазара.А за тия дето с държавни пари се издържаха и още искат помощи да не говорим!

2

Анонимен

преди 1 година

"ако имаше политическо водачество в България и лидер на партия, който да заяви, че неговата битка в политиката не е да бъде част от коалиция, която да изпълни някакъв мираж на съдебна реформа, а да каже, че неговата битка е да промени политическата система, то българският народ би могъл да го припознае, ако политическият елит го артикулира правилно." На това определение единствено Костадинов отговаря горе-долу.

1

Анонимен

преди 1 година

ПП е популистка партия, изпратена от съдържание. Крепи се само заради пазара на депутати, с цел да се завземе властта, за да се краде на едро. За което не се подбират средства. Поръчана, марионетна партия, от която се иска да извърши определени действия, в защите на корпоративни интереси и такива, на чужди посолства. ПП е позор за българската политика.