39

Анонимен

преди 1 година

Ми бласнал гуй! Ко ми ходи като водолаз и присича на чарвену! АААА!

38

Анонимен

преди 1 година

Дали е 2 или 22 пъти няма как да знаем. Факт е, че често стават катастрофи с пияни и дрогирани водачи. И е крайно време всички да се размърдаме и държавата направи нещо по въпроса.

37

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че ако тестват за наркотици всички шофьори в София и им отнемат книжките, ще се реши проблема с трафик и задръствания, а и горивото ще поевтинее като няма търсене. А в случая на пешеходеца независимо как е пресичал му пожелавам да прескочи трапа и да се оправи, дай боже.

36

Гиб Мелсън

преди 1 година

Дано да има и нормални фенове на Левски.

35

Анонимен

преди 1 година

По - прости от футболните фенове няма

34

фф

преди 1 година

В САЩ дори не се казва "под влиянието на наркотици или алкохол", а просто под "влияние", има и доста лекарства, след които е забранено да се шофира. Естествено, тука в бг тоя закон е пак тотал щета, пълен с всякакви вратички

33

dmx

преди 1 година

Ултрасите са ***, ама хайде и който е пил в последните 10 дена, да го водят също наркоман тогава

32

Кви са тия тестове

преди 1 година

Ако преди 2 седмици съм бил в Амстердам и съм дръпнал 2 пъти и ми излизе положителен теста по-добре да хвърлят тия тестове в коша да и да се закупят няквакви по-адекватни.

31

Анонимен

преди 1 година

Затова искаш кръвен тест. Тестът на полицията хваща поне 15 часа назад. Кръвта се изчиства от марихуана за средно 4-5 часа. Не трябва да се шофира ПОД ВЛИЯНИЕТО на наркотици включително марихуана, както не трябва да се шофира и ПОД ВЛИЯНИЕТО на алкохол.Законът в момента е СЛЕД УПОТРЕБА на наркотици,което е меко казано смешно.Ако си пушил трева преди 5 години и шофираш днес пак е СЛЕД УПОТРЕБА на наркотици.Ако се напия в петък и в сряда следващата седмица ме спрат,трябва ли да ми взимат книжката?

30

Анонимен

преди 1 година

В България и закона за наркотици и алкохол също е тотално сбъркан. Според този закон се води престъпление да шофираш СЛЕД употреба на алкохол или наркотик. А в нормалните държави в закона пише ПОД ВЛИЯНИЕТО на алкохол или наркотик. Това е една малка но изключително важна подробност. Ми ти може да си консумирал нещо преди 1 седмица и като ти сложат един супер чувствителен тест и те изкарват нарушител. Пък ти не си под влияние и си адекватен. Тука закона е направен за с цел корупция!

29

Промяната е тежка.

преди 1 година

Промени се народа-и туй то.....всичко тръгва от глъвътъ -като не те слуша става мазало

28

Анонимен

преди 1 година

Това че си пушил не означава че си надрусан или друго ефектно заглавие. Тестовете не показват кога и колко е веществото а ако си бил в стая където е пушено. Отделно някой като ти си метне върху автомобила *** доказва че не си виновен.

27

Дедо Гочо

преди 1 година

Ултрос на" Уефски" пушил трева , блъснал пешеходец - Защо ли ми звучи познато ? *** г-н порутчик

26

Анонимен

преди 1 година

Законите са сбъркани тотално! Повечето случаи пешеходците са виновни но закона е на тяхна страна и винаги изкарват този с колата виновен. Има такива пешеходци който направо са за бой! Гледат си в телефоните, пресичат на червено или там където няма пътека и изкачат на пътя без изобщо да се огледат дали идват коли. Както си върви по тротоара и изведнъж излиза на платното точно пред тебе. Ми ти и със 20 да караш пак може да го блъснеш такъв ***-от.

25

до 25

преди 1 година

Е ти направи съчинение по картинка.Не гледа ли е сега по БТВ го дадоха,ясно е как е станало.Ситуации иначе бол,както се опитваш да ги лансираш.В случая е дежурната.Обикновено се случва на пешеходна.Някой пред теб спира,но ти не виждаш защо.Минаваш в другата лента и налиташ на пешеходеца.В случая той е от дясно и до него има две колони коли спрели.Светва му зелено,той не е и спирал,а пешеходеца не е допресякъл все още и тича за да успее.Вероятно има звуков сигнал и е видял,че ще се смени сигнала

24

Анонимен

преди 1 година

Видял е,че лява и средна колона са спрели,но той се мушка в дясно и пешеходеца е търчал,но той не е и намалил,не го е видял,изкочил е внезапно.Както винаги си мислят някои,балъците чакат,а тарикатите се мушват,обаче ето,че има защо да чакат другите.

23

До 22

преди 1 година

Не може да внушаваш вина едиствено в шофьорите - що за глупост е това да оправдаваш напълно неадекваните и социопатски действия на пешеходци пресичащи неправилно? Да предположим че зад волана беше някоя женичка, светофара светва зелено тя потегля и изведнъж изниква някаква откачалка на платното, тя изпада в паника, навива волана и блъска друг автомобил или се врязва в чакащите на тротоара съвестни граждани, чакащи да им светне в зелено пешеходния светофар, но за теб всичко е ОК, нали?

22

Българин

преди 1 година

вече много дела падат, заради тестовете , които в Европа не се признават. Този тест ти показва , че си пушил в близките седмици, но не и да измерят колчество, което да определи кога тоно си под въздействие на тревата. Тоест ако си пушил преди 2 дни ти отчита наличие , но отдавна действието е отминало и може спокойно да си караш адекватно. В Европа тестовете са по скъпи но определят дали в момета си под въздействие. Представете си, че тетсовете за алкохол бях такива.

21

Анонимен

преди 1 година

Поредния наркодилър на Таки и Тиквата

20

Анонимен

преди 1 година

Щом е на платното си длъжен да го пазиш!Без значение дали пресича правилно или на червено.Така ни учеха навремето.Сега тоя екземпляр разправя,че с чиста съвест го е сгазил.Ама какво става?!Почваме да се мачкаме нарочно ли по пътищата?!