6

Анонимен

преди 1 година

200 умномрасиви индивида, вероятно неработили дори един ден, но знаещи йое как трябяа да се направи. Отбан им задържа цените почри година. На всеки с 2 грама мозък е ясно, че това лека полека ще приключи и цените ще бъдат освободени.

5

Дърто Мекере

преди 1 година

Айдеее... Мирише на отпътуване в известна посока на Орбан и орбанистичните путинисти. Ще ги смелим и тях със щатската безкомпромисна месомелачка. Няма къде да ходят и да се крият.

4

Анонимен

преди 1 година

Чакам "демократа" Орбан да започне да ги затваря.

3

Анонимен

преди 1 година

В поне т.нар. "демократичен" свят е повече от нормално винаги когато говнернментът се опита да изнасили или дори неусетно се опита да прокара нещо подобно народът да се разбунтува. У дома само питаме "може ли с вазелин поне?".

2

Растата

преди 1 година

Така е, унгарците протестират, на нас, българите не ни притеснява фактът, че София е по-скъп град от Будапеща. Пара бол.

1

Анонимен

преди 1 година

Пишете за тия 300 човека с тротинетки, а за холандците, немците и италианците, които от месец са по улиците протестиращи срещу WEF няма и дума? Много избирателно отразяване на европейската политика? Бъргарските медии на кое място бяхте по свобода на словото - 112то? Ах, колко жалко е в днешно време да бъдеш журналист в България! :)