10

Пеесе песос

преди 1 година

Краварите дали ще имат куража да атакуват Иран?!;)) Май по скоро не. Те не са като Русия. Не им стиска да се бият срещу силни армии.

9

хахахаха

преди 1 година

Иран ,даже и да няма ядрено оръжие и носители за него,ако им се наложи,БЪРЗО ще им дадат.

8

Хахаха

преди 1 година

Всеки човек има техническата възможност да стане мултимиардер, но... единици стават. Толкова за техническата възможност.

7

помашки мелез

преди 1 година

та казват, че могат....ама не искали....абеДжагалска му работа.

6

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах от тая статия. Американците се били изтеглили от сделката и година след това иранците нарушавали сделката! Каква сделка нарушават след като тя е развалена от САЩ. Има ли какво да нарушават когато ,. Те са единствена страна в тъй наречената сделка.вземате ни за канарчета тука с Тея партенки.

5

Анонимен

преди 1 година

Айде поредните голтаци с БВП на глава от населението, колкото Сомалия, седнали да се перчат с оръжие, вместо да нахранят умиращото си от глад и мизерия население... Редом до голташка Русия, КНДР, Индия и подобни аутсайдери... Не разбраха тия, че никой не се интересува от тях. Да си стоят и да си ринат мизерията, че да не бъдат пометени за ден от Израел и САЩ.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво , това е гаранция за мир , така работи светът на практика

3

Щерю

преди 1 година

Както казват евреите: - Земята и богатствата на всички хора - са за нас, но за сметка на това нещастията и проблемите на евреите - са за всички хора. И смисълът на цялата война в Украйна е - накрая да се задели 1/3 част от земята там за Израел-2...

2

Yawm al-Qiyamah

преди 1 година

Утре се срещат Турция, саудитите и Иран по желание на Иран. Време е за обединение под знамето на Исляма. Иран трябва да загърби ширка и да се смири. В това време на катаклизми, мюсюлманите трябва да се обединят. Голямата война предстои, от която ще излезе Мехди, после Иса и ще тръгнем към Съдния ден. Победата ще е за Исляма.

1

да побърза!

преди 1 година

Щом може - да прави!