20

anonimen

преди 1 година

Като знам едни вериги за техника , да не споменавам имена , какво доставят понякога при online поръчки...И ми се отщяват домати online . А за готова храна по нета дори не помислям . Сигурно пробутват притоплени миналогодишни бургери.

19

несебърец

преди 1 година

Туристи българи и чужденци поръчват храна от р-т Бяла роза. Не ги мислете хората за толкоз проссти!

18

Анонимен

преди 1 година

15 лв. за една пица плюс 2лв доставка = 17лв. За 17 лв ще си направя три пици в домашни условия.

17

До номер 8

преди 1 година

Викаш сами хората да си правят храната като теб, а не да си я поръчват, ама да те питам, откъде суровини бе байно? Или ти си направил дома си градина или оранжерия, а може би свинеферма или птицеферма и си произвеждаш всичко сам, без да даваш и лев. Ако си от село е ясно, ама в градски условия как се постига самонаправа на храна? И как точно ти излиза по 10 лева, вместо да си я купиш за 40?

16

Анонимен

преди 1 година

Свиваме се все повече, цялата система е задлъжняла превъртяла е играта и търсят все по-"спестовни" икономически модели,ама накрая ще се обезлюдят доста места, колко построено има и накрая няма да има кой да живее, къде ни е обществото, да оцелееш за деня е новата религия явно, тази западна цивилизация си отива безславно .

15

Анонимен

преди 1 година

гласувахте за Тьпчу Харвардски, сега ще гладувате и студувате лечебно тая зима

14

Аудиторията

преди 1 година

До Анонимен 17- Нещо не си разбрал . Ние сме тук само за да наблюдаваме кое се разпространява по-бързо : Простотията или Корона вируса , макар да знаем предварително , че нищо умно няма да кажете в 2 изречения , а на третото изпадате в мозъчна преумора !

13

Насакото Яката

преди 1 година

при мен фифти-фифти. един ден онлайн, един ден от магазин.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 - Първо НЕ го " виждаш" , второ НИЩО НЕ е "излял" , защото нито е бетон - нито е заливка за мусака , но принципно си прав - Защо ти е да четеше нещо повече от 4 реда след като живота е толкова кратък ?!

11

Анонимен

преди 1 година

Аз така си поръчах жената ,но я върнах защото ме излъгаха , че била елегантна и добра - А тя не можеше да влезе през вратата !

10

Анонимен

преди 1 година

Номер 12 е прав. С много дълго говорене, губиш интереса на аудиторията.

9

Анонимен

преди 1 година

Шимпанзето лесно се изразява, като теб - чеше се и пърди! Достатъчно му е!

8

Шимпанзе

преди 1 година

До Анонимен 12 - Ако и на теб мисълта ти се побира само в 2 изречения , определено си за при нас в Зоологическата градина да ти се радват децата , а не си за дискусионните форуми !

7

Анонимен

преди 1 година

Много хитро измислено , за поколенията които не знаят домата корен ли е , дърво ли е ,и са виждали крава само в MacDonalds - Спира интернета и едната половина умират от глад , а другата от мъка че не могат да си качат селфитатат от "релакса " на плажа , защото никой няма да разбере че са били на море , а без да се изфукаш живота няма смисъл !

6

Анонимен

преди 1 година

До 12. Да, аз като видя някой, дето си е излял нещата в 4-5 реда, не чета!

5

Анонимен

преди 1 година

Искам да дам само едно пожелание за хората, които пишат дълги постове. Хора, ако искате да ви четат, системитизирайте си мисълта в 2-3 изречения, иначе никой не ви чете.

4

Анонимен

преди 1 година

Браво, хрантутници, браво! Елате да видите ние как се справяме!

3

Калкулатор Първи

преди 1 година

Някой май си прави реклама на услугата. В България нямам нито един познат който да пазарува храна онлайн, виж в чужбина е друго, там доста го правят. Просто българите нямат доверие на търговците и има защо да не им вярват.

2

Анонимен

преди 1 година

Това е голямо удобство и човек си спестява досадното висене по магазините.

1

Писимист

преди 1 година

Бг фирмите са много лъжливи в нета пише 100% памук ,а ти пращят около 30% памук, обувки ти пращат некви ментаци (или правени за Бг пазара нацапани с лепило и некви нестандартни размери сякаш абе нещо не са ок а, за храни абсурд око да види рако да пипне .Стари храни с пренабити етикети не ми се ядат...