138

Чичо

преди 1 година

Единственият проблем на руснаците е, че нямат алчността и зверската целеустременост на западните племена. Това е и основната причина все още да съществуват пом..ти като САЩ.

137

Ани

преди 1 година

Трайчо Трайков е един умен човек и има потенциал в българската политика.

136

Хикса

преди 1 година

И въпреки това РОБА трябва да е убеден,че комунизма и социализмът са най-голямото зло,щото дават власт на РОБА.На запад името СПАРТАК не се споменава.Няма улици,площади,спортни клубове.ЗАЩО????На какво е символ СПАРТАК???

135

Анонимен

преди 1 година

Ааа може без руски газ, как да не може...вече започнаха да ги подготвят немците за новия живот без газ - в стаите максимум 17 градуса, и само по 1 отопляема стая в жилище, споделен душ, и то - максимум веднъж седмично, минаване на печки с *** и дърва (ще сме екологични, ама друг път). Това, що касае битовизмите. Гадничко, но то ще се стори хубав сън и няма да има никакво значение, когато почнат да затварят предприятия и да гърмят цели отрасли, оставяйки на улицата десетки и стотици хиляди.

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 В просия сделаха ли канализацията на Камсамольск на Амур, или още живеят като кроманьонците преди 50 хиляди години? :)))

133

Анонимен

преди 1 година

Европа ще осъзнае, че може да се живее и без руски газ - като кроманьонците преди 50 000 години!

132

Настрадин Ходжа

преди 1 година

Тъкмо научил магарето че може и без сено - и то взело че умряло!

131

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 151 "Ще има и умрели от студ и глад" Да, в просия. Като всяка година, всъщност.

130

Анонимен

преди 1 година

Ще има и умрели от студ и глад

129

Пръц фръц

преди 1 година

Тая зима цяла Европа ще разбере,.че без Руски газ не може.

128

Бай Илийчо

преди 1 година

Зимъска гражданята жа съ топлите у жените ба ! Кой си има некоя дебелана жа е добре ! А на кой женътъ е кощтрамба дъ спи ублечен. И повеке бобец та газ дъ има под юргана . Майтапа настрана,ама голем клинч ви чека! Ний на селу моем сякък! Язе иаам 9 кубика дръва и нафта съм си краднал за агрегата! Ракия иаам у мазътъ 120 кила,50 кила чръвено вино ,и 20 Бело вино. Ич не ми пука! Ама ич!

127

Карлово

преди 1 година

Що ревете, бе?! Никога не сме имали нуждани от руски газ, ни от руски петрол, ни от нещоруско, ама българските комунисти ни гонахендриха така. Ми, щом ревете за русия, хак да ви е!

126

Да обобщим

преди 1 година

Ще горим мазут, но иначе сме много загрижени за природата. Договорили сме Газ от САЩ, ама само на приказки. Ще се правим малко на големи, ще сринем икономиката и след като ни дойде дебелия ( а това със сигурност ще стане ) ще минем пак на руски газ! Това между другото се случва почти на всякъде в Европа.. Последиците ше бъдат епични..

125

Анонимен

преди 1 година

С тази криза по-скоро Европа ще осъзнае, че не може без руски газ и че е абсолютна колония на САЩ. Дано наистина да се осъзнае!

124

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е така , но на каква цена?Зимата ще разберем?

123

Анонимен

преди 1 година

До 120:Абе,плюнчо,ние и банани можем да произвеждаме,ама ще ни излязат на цената на 10 кила месо!Важното е обаче да купуваме ФАшистов газ,ама цената няма никакво значение-и без това си дълбаем дъното,откакто ни набутаха за подколония на американската колония (ф)ЕС!

122

Анонимен

преди 1 година

Българиге го осъзнаха вече...хохохо Диша се по леко без раша ***

121

Анонимен

преди 1 година

Трайка направо си го кажи такива машаби на доставки никой не може да замести в българия сме икономически джудженца ако нямаше внос нямаше да усетим инфлацията толкова сме зле

120

Анонимен

преди 1 година

АлоУУ, който не го кефи ЕС да хваща влака за Ручландия!!! Да ви е'Вем в миризливите скапаняци

119

SS

преди 1 година

С тая криза зимата ЕС ще колабира,дори може да се разпадне ! Слушайте бай ви SS той пие често вода от извора !