11

Анонимен

преди 1 година

Тоя дъртак за какво хубаво лято бълнува. 38 градуса са необичайни за нашите ширини бе дъртак. Или тоя го е фанала деменцията и не помни че лятото от 28 до 30 градуса температурите никога не превишаваха преди 40 години.

10

от вчера

преди 1 година

.....Данните от станцията в столичния квартал "Младост" сочат, че сутринта е било 7,7 градуса. Това е подобрение на рекорда от 1971 година, когато на този ден са отчетени 9,3 градуса. Това обясни в ефира на НОВА климатологът Симеон Матев.......

9

Време е

преди 1 година

За почивки, секс, наркотици, алкохоли, ако не се умре по пътят то поне болести да прихвнат хората и да ги разнасят преди да умрат.

8

Цивик

преди 1 година

Сифилиса отново ще се разнесе от Пловдив най-много огнище на ХИВ / СПИН като отидат на почивки ще се умешат и разнесат заразите.

7

Анонимен

преди 1 година

Да бе за,всичко е виновно глобалното затопляне,кога вали кога е хладно пак!Зимата ако вали много сняг пак казват че повечето валежи са заради затоплянето.Все едно откак се помня не е било винаги така,имало е и валежи и суши нищо по различно!

6

Отлично

преди 1 година

Супер уикенд за маймунската шарка и сексуално предаваните болести сред хората.

5

Бум и Пик

преди 1 година

Ще има пик на полово предаваните болести.

4

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 година

Стой в панелката за най-евтино. Резервен вариант-памперс!

3

?!?!

преди 1 година

Той цитира данни, които сочат, че китайски учени са открили 980 нови микроорганизми, срещу които няма имунитет нито във флората, нито във фауната. Оказва се, че те могат да проникнат във водата и да заразят хората."Вследствие на глобалното затопляне ни очакват нови вируси и епидемии", обобщи Петър Янков.

2

Анонимен

преди 1 година

И миналата седмица беше прекрасно за море не само уикенда.

1

Анонимен

преди 1 година

Отиваме на Симитълсите на плаж...