34

Р

преди 1 година

Марковски същите неща ли щеше да пледира, ако Семерджиев му беше клиент? Не, разбира се! И изобщо като влезе в съдебната зала да защитава боkLuците на тоя принцип ли пледира? Не, разбира се. Да си спомним и думите му "няма огън без дим" по повод неговия клиент Орлин, който натъпка с помоща на тати жена си в куфар и я изхвърлиха до Перник, сякаш може да има нещо на тоя свят, което да оневини такова престъпление. Та, г-н Марковски говори неща според това дали обвиняемият му е клиент или не.

33

До 35

преди 1 година

Ти си неграмотен ***!Пише се специално,а не спецялно.

32

Кеуфйек

преди 1 година

А какво стана с убиеца на Милен Цветков? Редно да се върнат смъртните присъди спецялно за депутати и техни роднини. Другото е народен съд и разстрели на площада.

31

рибока

преди 1 година

А бе като му връчат обвинителният акт и ще омекне.Този определено не разполага с големи суми,че да се прави дълго на интересен,а и един свидетел или едно заключение по запис от камера ще направят съпротивата му безсмислена и няма да рискува 18-19 години общо наказание,а признание,намаление с една трета и поради проявена самокритичност,ха-ха, 10 години,примерно поведение и след 5 предсрочно освободен.Сяда пиян зад волана и нова една плюс оставащите 5 е най-вероятния сценарий.

30

Издънкова

преди 1 година

Всички разбирате от Ковид дори обиждахте специалистите от ВМА но трябваше време едни зелени глави да проумеят че са *** и не разбират от всяка една материя.Подобен е случая със специализираната военна операция в Украйна, а сега всички станаха пътни експерти без да познават закона хвърлят обвинения и присъди което е до също за дете в 3 клас.Аз само едно не разбирам тези който протестираха за високите цени на ток парно и горива и блокираха кръстовища и икономика повече от 6 мсеца сега къде са?

29

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

СНИМКИТЕ. НА. БОЙКОВОТО ШКАВЧЕ. БИЛИ. МАНИПУЛИРАНИ, ТОВА. ИЗПРАТИЛА. НАШАТА БЕЗКОМПРОМИСНА. ПРОКУРАТУРА НА **БАЛЪЦИТЕ**В. БРЮКСЕЛ.ТИЯ. ХЕПТЕН. ЗАБУНАЦИ. НИ. ИМАТ .МИЛА. МОЯ. ОАКАНА. ПРОКУРАТУРА, НЕ. РАЗБРАХТЕ ЛИ. ЧЕ. КАКВОТО. И. ДА НАПИШЕТЕ, НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ. ВЯРВА. ДАЖЕ. И НА ТОЧКИТЕ. И. ЗАПИТАЙКИТЕ. ВИ

28

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

ОТДАВНА НЯМА. ДЪРЖАВА,ИЗАТОВА МНОГО. ТРУДНО СЕ ВОЮВА. С. МАФИЯТА КОЯТО. Я Е. ОБСЕБИЛА ВЪВ. ВСИЧКИ СЕКТОРИ,ЧРЕЗ. ПОЛИТИЧЕСКИШМЕКЕРИ. В. ПАРЛАМЕНТА ОТ. 32 ГОД. ПАРТИЙНИЯТ. ЕЛИТОТ. БКП ЗАЕДНО. ДС. И. КГБ, РЪКОВОДЯТ. ДЪРЖАВАТА. ТАКА. ЧЕ. ДА. РАБОТИ ЗА. ТЯХ.ТИЯ. БРЪКНАХА. В. КАЦАТА. ИСЕ. ВИДЯ. КАКВО. ПРАВИ. ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ, И. ВЕДНАГА. ГИ УДАВИХА. СЪС ВСЯКЪКВИ. МЕТОДИ.

27

Анонимен

преди 1 година

То може и да има, но дори с 100 обвинения, ще му дадат най-високата присъда от всички. Няма да сумират присъдите. Тоест, в най-удобният случай, 20 години. Смъртно наказание е нужно..

26

Cobra

преди 1 година

Димитър Марковски дрънка глупости и общоизвестни неща. Опитва се да имитира покойния си баща, но неуспешно. То и баща му често дрънкаше глупости, но имаше повече дар слово. Този използва и един странен език, странни думи подбира.

25

АААААААА

преди 1 година

Недей така бати Митко. Татко ти все казваше, че няма събрани достатъчно доказателства. И беше голям.

24

рибока

преди 1 година

Не ще и не ще народа да повярва,че е "Чадър Симона" е невъзможен,защото от нея нищо не зависи.Да се твърди,че е носела стълбата с цел да му помогне да избегне наказателно преследване е несериозно.А за 2000 лева,дано днес президеншата докато Президентът връчва втория мандат не прати колата на НСО за покупки,а после да пише във Фейсбук,че не е била в нея както през 2018,когато я СПРЯ ПАТРУЛ НА КАТ,че ще взриви изцяло версията,че всички патрули са пропускали кола,в която Симона размахва картата си.

23

Наблюдател

преди 1 година

Таксито удря аудито и в него има вина защото в закона е записано че дори на зелен сигнал не се навлиза в кръстовището ако има автомобили а видимостта там е огромна!В обясненията си въпросът от кат е какво направихте за да предотвратите ПТП?Повечето таксита работят по над 12 часа а умората е равносилна на злоупотреба на алкохол или други вещества или иначе казано неадекватен водач това също го има в закона!Семерджиев ще си понесе наказанието но педофили и убиици са с по леки присъди защо ?

22

Erik USB

преди 1 година

Именно ,понеже много доказателства, накрая не ги вкарват!!!!

21

рибока

преди 1 година

А за този Семерджиев без експертиза на запис от камера да заключи,че той е лицето зад волана на автомобила,ако нямат свидетели при неговата версия,че е отвлечен се не знае и маратонката колко ще помогне има ли пари да плаща на нахъсани адвокати.Дори и приятелката му допреди месец Никифорова дала интервю,че това е напълно възможно и още един двама като го кажат и няма ли свидетели и горната експертиза може и да уйде коня в ряката.

20

рибока

преди 1 година

"Чадър"Симона предизвиква само усмивки.Как със стълба ще му е помогнала да избегне наказателно преследване?- спомогнала му била да се укрие в собственият си дом?А 2000 лева на месец без да има норма,която да задължава полицаите да пропускат при размахана им карта ще увеличат размера на усмивката до размерите на тази на "Жокера"!Палката и лампата пък са вероятно от времето когато е била ученичка.Няма за какво да и повдигнат обвинение,а само пикантни истории ще ни разправят.

19

Анонимен

преди 1 година

2 Марковски е "във всяко гърне миродия". С медийни изяви компенсира слабата си работа, като адвокат.

18

До20.

преди 1 година

И все пак всичко зависи не толкова от Прокурора,дори и да е"работяга",безупречен правист и безкомпромисен служител,всичко зависи от съдията и съдебните заседатели.Преди някой от тях подписваха с"особено мнение".Но днес всички са на едно мнение.Бедните и т.н. Жалко е но такива са времената.

17

Анонимен

преди 1 година

От всичко което едни обикновени журналисти откриха е явно ,че и до преди катастрофата е имало доказателства за най разни престъпления,но това не пречи човека да си е на свобода.

16

До16.

преди 1 година

Като постнах коментар10,имах на предвид,че трябва да се разглеждат доказателствата по същество и съотносимост към"спора"за да се установи обективната истина(както изисква закона)а не справедливосттаИ като се има на предвид,че като се докаже обективната истина с нея,дефакто "идва"справедливосттаТа както Вие твърдите,че по време на разглеждането на дело,се гледа не обективно на доказателствата а се допуска състезателност,като в спортаКойто е по-голям"голмайстор"той печели мача,но ако има и късмет

15

Анонимен

преди 1 година

Прокурорът е представител на държавното обвинение, той отговаря за доказателствата и за доказването, че има извършено престъпление, на него лежи цялата тежест да докаже, че примерно Семерджиев е извършил престъпление, а Симона му е съучастничка и има полицейски чадър. Като събраните доказателства трябва да защити в Съда и дали ще успее да убеди съдията, че наистина има извършено престъпление. Не е лековата задача.