7

Анонимен

преди 1 година

Този ректор на ТУ се е самоизбрал в разрез със заповед на министра след отстраняването му от съда която е гласяла "да се назначи служебен ректор който да организира избори за нов ректор". Управлението на този ректор е авторитарно но в съгласие с политиките на МОН.

6

Бил от Гейтсово

преди 1 година

Гледам отдолу май никой не чете преди да коментира. Интерес има но към компютърните специалности. Естествено че от ТУ са набамкали 80 % такива с различни модерни имена. А това кой на изхода ще е станал кадърен и можещ си зависи и от студента, като започне работа си проличава само след една седмица - за сега - лоша работа - кадърните ги лапват не Български компании, останалите - самочувствие и изисквания - до небето - възможности - под земята... :-(

5

Анонимен

преди 1 година

Част от оборудването е върхово в света . . . така не става господин/другарю ректор! С част от нещата не се правят цели неща, докато другите неща липсват! Знам, че има много скъпи уреди в университета, чиито предназначение е само да служат за чинийки на чашките с кафе или за някои частен проект!

4

Student

преди 1 година

Техническо чертане още ли се учи с молив, линийка и гумичка?

3

Анонимен

преди 1 година

Какъв интерес към техническите специалности. Бизнес в бг няма. Има само държавен такъв. Инженери на никой не му трябват. Ако и някъде ги назначат вършат съвем друга неинженерна работа.

2

Гащеризона

преди 1 година

За бога братя не се подлъгвайте за инженери особено поддръжка в производство. После ще ви гърчат до дупка и пари няма да видите. Хем много се учи , хем скъпо, после няма избиване на инвестицията и всички са ви началници. Най добре е мениджър със средно.

1

да питам

преди 1 година

а интерес към копане , сеене , жънене има ли ? щото някой трябва хляб да пече .