49

Георги

преди 1 година

Пепеляшко си загубил обувката.

48

Анонимен

преди 1 година

Уж отвлечен, а бил за вечеря малко преди това със семейството си. Дрогираното му междуушие само това ли успя да измисли.

47

Анонимен

преди 1 година

А, какво стана, нали според майка му и баща му той беше добро момче, кротко, само дето Дяволът го карал да прави лоши неща...

46

Д-р Исня

преди 1 година

Не го ли пуснаха вече? Закъсняват! Да няма глоби после? Или по-скоро бонусите се бавят, затова.

45

Оня

преди 1 година

Само Крум Савов по 7/8 тв се осмели да каже, че тоя момък е внук на бившият вътрешен министър генерал Атанас Семерджиев. Че да е ясно що има чадъри, дъждобрани и т.н. за деянията му. Ама никой от платените жерналя не го разисква това, всички мълчат оглушително. Що ли???

44

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Щом продължават да го обвиняват, значи скоро ще е на свобода. "Ни лук ял, ни мирисал."

43

Анонимен

преди 1 година

До Все, аха, те новите коли така ги правят саморазделящи се:)

42

Анонимен

преди 1 година

До До 45, то ако не са се задействали въздушните възглавници по една или друга причина, то шофьора и кифлата немаше да могат да ги изчегъртат от асфалта, не защитавам никой и двамата имат достаъчно провинения за дрънголника, обаче тезата на МВР е абсурдна, просто това което се твърди е абсурдно, при такава дзверска катастрофа шофьора неможе сам да излезе от колата, камо ли пък след това да търчи и да се катери по стълба, погледни на какво прилича колата и асансьора

41

Диагноза

преди 1 година

На Жорко главата никога не в ред.

40

Мафията

преди 1 година

Тази катастрофа е станала на кръстовище с камери. Вече е ясно, че са унищожили уличаващите ги записи от кръстовището и наоколо. Повече няма да се пуснат записи от други обекти в близост, като този запис, на който тичаше с една маратонка.

39

Анонимен

преди 1 година

До до 43, незнам дали ти се случвало да преживееш катастрофа, ама да ти кажа като се раздуят еърбеците, буквално те сковават, неможеш да се осъзнаеш 15-20 минути и това при скорост 50-60 км.ч. по главата задължително имаш синини, да не говорим че врата ти е като схванат, без чужда помощ неможе да излезеш от колата, и не ми говорете колко сигурно е аудито и как при такъв удар на пасажерите им нема нищо, абсурдно е просто!

38

до 43

преди 1 година

Естествено, че е възможно. Колата не спира от 200 до 0, за това не са размазани. Разцепва се с 200 от към задните седалки, а предната част продължава да се влачи със 120км/ч, премазвайки пешеходките. Това ауди е чисто ново и има отлични еърбеци, колани и системи за предпазване на пасажерите. Напълно си е възможно да оцелеят. ТъпaKK

37

Анонимен

преди 1 година

само ще кажа че Айртон Сена загива при удар с 201 км/ч, и то на писта в специлен булид със всякакви предохранителни мерки за запазване на живота, и това е един от най-добрите пилоти в света, така че не ми говорете, че някой може да се блъсне в асансьор на метрото с над 150 км/ч и после сам да излезе от колата и да търчи до вкъщи без никакви наранявания по него, абсурдно е просто

36

Прикриватурата

преди 1 година

Няма да се учудя ако още не са му взели кръвна проба, защото чакат адвоката му да се върне от 14 дневен круиз на Карибите.

35

Д-р Исня

преди 1 година

Как набедихо доброто момче. А той тичаше да помогне на тези двете наркоманки, които излетяха от Аудито, докато шофират гаменски по улиците. Естествено, че няма как човек да оцелее слет такъв удар. Гошко е чул тътена и се е притекал на помощ. Така си е загубил и ключовете и маратонката. Симона и тя е била наблизо - нали е полицайка. Добре, че момичетата не са утрепали невинни хора.

34

Дрога в Сак

преди 1 година

Наркотици вика нося във сак и във тоя бизнес влизам пак

33

Спокойно

преди 1 година

Всичко това е за пред хората. Прокуратурата се е погрижила всички доказателства да станат негодни. Като например това, че е оставила следствените останки от джип на улицата, за удивление на минувачите, вместо заключени в гараж. Това го каза един криминалист по БНТ в неделя.

32

nimportequi

преди 1 година

Да го пуснат човека да се дрycа на воля и да си кара колата какво толкова е направил щом за тоя дето блъсна Цветков може и за него може.

31

рибока

преди 1 година

И какво полицията си го е спирала и са писали актове,но после някой не му е връчвал постановленията или не лично на него,което е едно и също в случая,а после ще нямал образувани наказателни производства - ами няма,защото ако го хванат за втори път след като му е връчено на него лично в рамките на година тогава щеше да има.Какви чадъри,най-обикновена небрежност.А СИМОНАТА веднага станала чадър,но нали и миналият месец са му съставили акт,значи от ЧАДЪР СИМОНА полза йок.Утре чакам нещо ново от нег

30

Те

преди 1 година

За него казаха, че е наранен и дори откриха кръв по стълбата, с която се е качил в апартамента. Нея не я показват, пускат само стари клипове от фейса.