130

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая българофобка с нещастна физиономия на снимката, която живеейки в несвяс не е забравила да си сложи сините сенки на очите и златните пръстенчета по палците. Представление господа офицери,представление! И къде й е адреса на тая кукла на конци ако въобще съществува?

129

Анонимен

преди 1 година

Нещо не схващам. Точно тези прехвалени държави промениха социалните си закони така че трябва да си плащал 5 години осигуровки, преди да имаш право да се ползваш от социалната им система. Да нямаш грам вноски и да те залеят с грижи, ми се струва съмнително. След това с какви приходи се издържат. Има нещо, което се прикрива.

128

Анонимен

преди 1 година

" гледаш дете с тежък здравословен проблем, кошмарите са ежедневие. С едно уточнение - ако живееш в България. За голямо съжаление" Ако беше кошмар, защо тази "лоша" България е издържала с години наред болно - сакатото дете на тази неблагодарница?!

127

До До 123

преди 1 година

Щом бащата е жив, то той трябва да се грижи за болното си дете, а не да прехвърля задълженията си на обществото, няма хора от обществото, които да са виновни за този обикновен случай! Да не говорим, че тъ-по-то име пасионария влияе зле на това болно дете, но толкова е "акъла" на тази очилата неблагодарница "майка", която е все с претенции към народа и обществото ни! Заради собственото си нещастие тази очилата па-ча-рва да НЕ си позволява да обижда и България!

126

Так е

преди 1 година

Бедна държава, яко корупция и кражби, няма как да се сравняваме с Холандия. Но имайте предвид че в Холандия ви взимат 55% данъчно осигуряване, а тук 10% плосък данък. Просто няма база за сравнение, не че е някакво извинение за корупцията и безхаберието не само в сектор здравеопазване, ами навсякъде у нас...

125

Анонимен

преди 1 година

12 години ГЕРБ ни говороше от всички медии колко добре живеем, а всичко потъваше. Всичко е корумпирано и всеки гледа да не работи, но пари да получава. Раково болните също са оставени на произвола на съдбата и на всеки следващ ТЕЛК само им намаляват процента и никой не хае.

124

Една пък направи

преди 1 година

операция на малолетната си дъщеря и й развали зрението, момиченцето и сега носи очила, явно да се "докаже" много умна и различна от връстниците си.

123

До Дебили

преди 1 година

Тебе как са те пропуснали? Само да ти напомня, че един от най-известните физици беше Стивън Хокинг, който не излизаше от инвалидната си количка. В България такива като теб щяха да го оставят да умре от "милосърдие".

122

Дебили

преди 1 година

без шансове да се излекуват трябва да бъдат унищожавани - парите прахосани за един такъв дебиллл стигат да се осигури здравна помощ на стотици здрави деца. Западните иззроди ни принуждават да прахосваме пари за дебиллли без шанс да се оподобрят за да няма пари за здравите деца и по този начин унищожават нацията ни - за това сега сме 6 милиона !!!

121

Холандци стоят зад

преди 1 година

НПО социални организацийки в България

120

До Ани

преди 1 година

Я млъквай.

119

пепи

преди 1 година

Сега като спре газта и набързо ще се върне в България . Като пламне , първо изгаря сухото .

118

Пак да попитам Ani,

преди 1 година

щото триете като бесни - щом сме елементарни и злобни, защо не се махнеш оттук, както е направила жената? Свят широк, върви да си търсиш късмета и душевния комфорт някъде другаде! И още - тази жена е имала НПО. От кого е финансирано и какво е направила, освен да протестира, да негодува, да пише отворени писма и да обвинява всички институции, включително колегите й от други НПО-та? Дали недоволството й не идва от това, че финансирането не е било достатъчно? Сега пак щяла да се бори за България!!!

117

22

преди 1 година

Тези "ангели" холандците векове наред живеят от ограбване на бедни нации. Били са колонизатори столетия и сега от евросредствата основно такива като тях са облагодетелствани. Наскоро протестираха фермерите им, че щели да им съкратят фермите с 30 процента заради азотните емисии. 54 000 стопанства са изнесли навън продукция за близо 95 милиарда евро! А ние вече картофи и лук не произвеждаме. Та тази жена им се възхищава. Ако вляза в къщата на един богаташ крал цял живот и аз ще се шашна.

116

Ani

преди 1 година

Като ви чета коментарите се вижда колко елеметарни, прости и злобни сте! Хубаво че жената се е махнала от тук!

115

И всъщност

преди 1 година

Детето Не е спасено, Не е възможно да се възстанови с тази диагноза, просто му е удължена агонията, за жалост!

114

НЕ РАЗБИРАМ

преди 1 година

КАК Е ВЪДМОЖНО ДА ПОЛУЧАВАШ СОЦИАЛНА И ЗДРАВНА ПОМОЩ БЕЗ НИКАКВИ ОСИГУРОВКИ??? НИТО ЗА НЕЯ, НИТО ЗА ДЕТЕТО?!???? А С КАКВО СЕ ИЗДЪРЖА ТЯ, С КАКВИ ПРИХОДИ СЕ ХРАНИ ТЯ, КАКТО И КВАРТИРА???

113

Паразити като Бил

преди 1 година

*** като Бил Гейтс смучат стотици милиарди за да помагат на разни дебилли без шансове да оздражеят някога. По този начин глобалистките паразиттти изсмукват ресурсите на държават с които би мохло да се помогне на нормалните деца и така униущожават здравето на децата. Пасите прахосани за едно деббилче без шансове на подобрение биха стигнали да се организира здравна помощ за 100-тици здрави деца

112

Тази същата

преди 1 година

преди 2 г. се върна в България на лятна почивка заедно с някакъв американец, с когото беше заживяла междувременно. На Черноморието беше станала свидетел на инцидент, при който се удави човек. И последваха гневни отворени писма и публични изяви - що за народ сме били, как хората наоколо не помагали да се спаси давещият се, как седяли и гледали какво става... Само не се разбра защо тя и нейният приятел също са седяли и гледали...

111

До 125

преди 1 година

Откога за yтaйkaтa на обществото, която се опитва да "диктува" "модата и реда" в България, не съществува думата народ?