10

Сандо

преди 1 година

на мен Цеца като почнеше да ми го точи по 2-3 пъти на ден и жената, любовницата и другата увисваха .... *** тя па как го точеше по 2 пъти на веднъж

9

Анонимен

преди 1 година

В този смисъл от старо време даже хората песен са изисли ли. Хваща се на хорото до младите булки. Старче оглупело старче подивело. Арен сам си бабо дето мина път ми правят. А булките викат гърбав си е а невестите щърбав си е Нее от сега този проблем от векове е. След като любовната магия отмине остава уважението и обвързаноста.

8

Анонимен

преди 1 година

Миришат и краката.

7

Анонимен

преди 1 година

че не си пада по жени!Гей съм и излизах с една за прикритие и знам какви съм ги въртял зада отказвам да спа с нея.Не съм единствен де пълно е с женени хетеро в кавички като ги няма жените или приятелките им са в гриндера!

6

Анонимен

преди 1 година

Има само една причина мъж да не иска да бъде с жена, и това е жената да НЕ ИСКА СЕКС!! Мъжът е създаден само и единствено за да прави секс. Всичко останало са пълни глуппостии.

5

До 26

преди 1 година

И от какъв зор като не те привлича физически вече?

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен nomer 13 Що, ти като не бодваш отзадее, а само в едната дупчица, това значи ли пак, не си вземаш душ......!?

3

Хахаха

преди 1 година

Ми то важи същото и ако жената не иска е интимна с мъжа. Надебелял е, оплешивял е. Това е достатъчно.

2

Шеста причина

преди 1 година

От много кифтета и рикия вече не му стаа.

1

Бай Илийчо

преди 1 година

Накратко речено-- омръзна ли сте му ! Вече сте дърта ! А очото на мажо се къмто младото глеаа ! По убаво му гответе квото обича и той жа ви уважава!