37

Анонимен

преди 1 година

Представям си колко са самотни полицаите от 1во районно щом са назначили Симончето с големите очила. Да, жените много си падат по мускулести, татуирани лоши мъже с много пачки, дерзайте да ви видим

36

Анонимен

преди 1 година

Търсете жени от селата и няма да сбъркате.

35

Анонимен

преди 1 година

Искат по-дълъг полов акт. При елените е само 1-2 мин.

34

Анонимен

преди 1 година

Според мен при всяка жена е различно. Чалга момичета с интелект няма как да ги спечелиш.

33

Анонимен

преди 1 година

Харесваш някого , а той започва да се двоуми дали е достатъчен дали е подходящ и ги къдри едни докато не те унищожи. Далеч от такива само това мога да ви посъветвам

32

моник бонева

преди 1 година

До Анонимен 29Я си гледай пенсията и живота, стига си плашил младите!Деца не го слушайте тоя изкуфял, черноглед песимист.В никакви другарчета не се превръщате- това да не ви е социализъм?! Секса с годините става по хубав ;) и любовта по дълбока :)

31

моник бонева

преди 1 година

Не травмирайте мъжете с разни глупотевини!Младите момчета да се юрват да помпат мускули, или да обезкосмяват телата си,робувайки на реклами на фитнеси и козметични салони. Не съществува такова животно: мъж привлекателен за жените!Тъй като всяка жена, има свой индивидуален вкус. Друго нещо е мъж с пари, ама тази съвременна тенденция изключва мъжът като субект на женското внимание, прави мъжете обекти на интерес, насочен основно към парите им ;)

30

Анонимен

преди 1 година

Започваме с външен вид- поддържан, адекватно облекло. Следва изказ. Правилен, интелигентен. Кариера. Доходи. Излъчване. Познава се за секунди. Жокер- жените не харесват бедняци с анцузи и БМВ Е60. Някоя от краен квартал може и да върже там.

29

Мисира

преди 1 година

Не се заблуждавайте че жените харесват ,,мъже с пари".То е добре да имаш пари,но те винаги харесват мъже с,,много пари"А това вече е различно.

28

Сър Уилямс

преди 1 година

1) Поддържан външен вид: атлетично тяло + стилно облекло След като дамата се е загледала, следва: 2) Грамотна реч, еродираност И след това: 3) Пари: не е необходимо мъжът да е милионер но трябва да има достатъчно, за да се разшетат с дамата насам натам ... Пак заповядайте!

27

Анонимен

преди 1 година

Това са глупости! В България се харесват дрогирани мъже с татуси по тялото и по лицето, които карат Q7ци без книжка!

26

SS

преди 1 година

Жена ми няколко пъти ми е казвала,че ако може да върне времето назад ,пак ще се омъжи за мен ! Живея с жена от жълтата раса 27год и 7 месеца ! Много съм доволен от нея ! Отлична домакиня,не харчи пари,и предпочита да си стои в къщи ! През всичките тези години сме живяли живот на макс ! Живот като на кино ! Къде ли не сме ходили ? Добре ,че дойде пандемията ,ваксинации,локдауни ,че да си седнем малко на задните части !

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко е до време.Първо е любов,после уважение.На финала ти трябва другарче,да те изтупа по гърба за да не ритнеш камбаната,когато се задавиш,или да разпознава инсулт и инфаркт,за да повика бърза помощ.

24

хахах

преди 1 година

Много може да се пише и говори, практиката е само една - парите. Какъвто и да си мислиш че си, минеш ли 30 години и нямаш ли пари, си много много прецакан. Но ако имаш, всичко е много яко.

23

Бай Илийчо

преди 1 година

Нова и убава кола,дебел портфеил,широки пръсти,голема паламарка,и дъ клати най малце 30 Мин преди ,а свърши !

22

Анонимен

преди 1 година

Един от най смешните и верни отговори е - клюките. Хубави или лоши клюки от приятелките и или конкуренцията няма значение. Кокошките обичат да вдигат патардия около някой и понякога само това е достатъчно.

21

ОНЗИ

преди 1 година

Абе казъл е народът че една жена не мисли за онова само когато минава по или под мост - ами това е ...!?!?!?

20

Натовеца

преди 1 година

Синя полицейска лампа и татуировки по лицето!

19

В.Узунов

преди 1 година

Абе кат гледам най ги интересува вълнестият. Иначе не ми се случва да ми дават много,много ,но пък мисля съм приликателен. Случва ми се често да се самозадоволявам на мене си пред огледалото.

18

Анонимен

преди 1 година

Ауууууууу! Така ли?