81

Анонимен

преди 1 година

Нормално е тази шепа земя на раздори да бъде разпределена между България,Албания това го предлагаше още Меделин Олбрайт в началото на източно европейската демокрация ,САЩ не изоставят стратегическите си планове ,Русия няма и не може да има никакви ангажименти на Балканите.

80

ОбединениБълкани

преди 1 година

До VelosБългария няма да позволи да бъде "поделена" Северна Македоня, защото това би означавало да бъде потъпкван завета на Гоце Делчев: Другари, не виждате ли, че сега вече не сме роби на разпадащата се турска държава, а сме роби на европейските велики сили, пред които Турция подписа своята пълна капитулация в Берлин. Затова трябва да се борим за автономията на Македония и Одринско, за да ги запазим в тяхната цялост, като един етап за бъдещето им присъединяване към общото българско отечество.

79

Velos

преди 1 година

Има грешка. България, Гърция и Албания съвсем скоро ще си поделят наша изкона македонска земя, а и сърбетата ще намажат разбира се в наш ощърб.

78

Бай Дрън

преди 1 година

Значи, за да вземеш паспорт се иска и доказателства, че си българин. Ако ти не си такъв, а си декларирал, значи си лъ ец и за съд. Какво иска да каже тоя, че 120 000 лъжци са за затвора? Ами то не останаха правоверни македонци в Македония. Според закона еднакво виновни са и тоя, дето иска подкуп и другия, дето дава подкуп. В случая македонците с БГ паспорт реално са приели подкупа на България. Изобщо...пълна каша. Искам тоя да обясни на ЕС, как така 120000 мошеници от Македония работят в Европа.

77

Nnnn

преди 1 година

Това е вярно. 120 000 македонци с български паспорт. Взели са го за да могат да ходят да работят в ЕС,не че искат да са българи.

76

Анонимен

преди 1 година

И за какво са ни тези прости хора дето говорят на български диалект.

75

Анонимен

преди 1 година

Велика Албания или Велика България им харесва повече?

74

Анонимен

преди 1 година

Щом има албанци, трябва да има и българи. Само македонци няма в Северна Македония. Албанците македонци ли са? Македонците албанци ли са? Северна Македония е географска област и гърците още повече я направиха географска област, с уточнението - "Северна".

73

Мехмед

преди 1 година

Жалко е, че Българската северна македония рано или късно ще стане Албанска, но това е положението. ШИПТЪРИТЕ ще ги оправят. Тези северномакедонци са предали вече майка България с измислената им " държава " - РСМ. Оставете ги на Албанците и това е. Предателят никой не го обича.

72

Неделковски,като

преди 1 година

станете част от Велика Албания,ще разберете какво е език,култура,история,но ще го разберете по трудния начин,чрез доказване на противното.Хайде бягай да учиш албански(или си го научил вече)?И албанците вече казват,че"ща е маке,све е лаiно",но не се притеснявай,ще ви албанизират,вие вече на 35% сте албанци,но до 15-20 години ще сте на 80%.

71

Анонимен

преди 1 година

бг намира мана на рус за укропите сами се невиждат как постъпват с с македония гадни дибили са бг

70

Анонимен

преди 1 година

Ако албанец хване жена си,че ходи,веднага я праща на пиацата,а сестрите му поемат децата!За това албанките кротуват!

69

Давай Тука

преди 1 година

Аз искам два декара от Македония

68

Кико

преди 1 година

Аз мисля че имаме достатъчно *** ,та ни трябват още! Вижте им лицата,изражението им, не благодаря , не ни трябват!

67

бай Даньо

преди 1 година

Ендшпил за измислената за РСМ. За жалост се вижда че единственото решение е разделянето на измислената държава. Българите трябва да сме ЗА защото албанците с демографски методи ще вземат тяхното рано или късно. Рано за нас е по добре.Тъжно е че в РСМ, колкото си по образован и млад си по голям македонист а в скопие омразата към България е най голяма. Добро решение е да дадем Скопие на сърбите а те да ни върнат западните покрайнини, гърците са взели повече от колкото им се полага дано го разбират

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Ами ако бяха поискали разрешение по надлежния ред от Македония,никой нямаше да чупи плочата!Ама на креслювците не ви отърва,нали!?

65

Анонимен

преди 1 година

Моля моля...албанците да почакат малко. Македония си е наша така че....

64

И това ще мине

преди 1 година

Играта на Путин и бг агентурата начело с боко тиквата и каракачанката,доведе до много кратно повече обиден език към българия отколкото преди нашето вето. Никой не смята в света ,че и двете държави сме с цивилизовано отношение към историята и като съседи. Вината....основно е на невежеството. Софроний Врачански ....робството е от глуповина и невежество....нищо не се е променило. И това ще мине и нашите деца ще ни се смеят,как сме били манипулирани и маша в ръцете на джуджето от Русия.

63

Куца Влашория

преди 1 година

Значиии... в тая държава колят и бесят по висшите етажи куците власи и на протестите 90% са такива - куци влашори. По статитстика са 8-9000 ,но реално са към няколко десетки хиляди, ама се пишат македонци,а не влашори. Влашорите са най-разпинявените антички македонци. Що не се прекръстят на държава Куца Влашория?

62

На джанката

преди 1 година

Беее... тия що маат знамето със звездата на Вергина? Гърците гълтат ли живи жаби ,или не? Тия никакъв договор не са в състояние да спазват. Гърците се минаха,но защо и нас да метнат на джанката?