23

Анонимен

преди 1 година

нали този рошавия наскоро се изцепи че десетилетия и дълго ще управлявя , като по калъп са негодниците досущ наш киро, те министрите всички си подадоха оставкато , той не , наш киро има вот на недоверие , седи , купува депутати и иска да си стои в креслото ей бо...ци

22

Mk

преди 1 година

В цивилизования свят е тъка в русия и сирия там е друго

21

Анонимен

преди 1 година

Май само като лидер на консервативната партия ще я хвърля и се пазари да остане до есента като премиер.

20

Анонимен

преди 1 година

Хвърлят кьор-фишек, че британският премиер Борко щял да подаде оставка.

19

Анонимен

преди 1 година

Един Петко по малко на международната сцена. Ако мумията и генеколожката изчезнат, вярвам че Путин и оня с бабичката от Париж ще се разберат. Те двамата видимо са стабилни! Еле па ако Тръмп се появи проблемът Украйна и НАТО изчезват и света влиза в релси!

18

Анонимен

преди 1 година

Копунясва си челяка, нещо грешно ли има ? :))) Тони Блеър или оназ анорексичка да не са по добри от него :))) Смешни, смешни англета, дори сложиха чернокожа за ролята на Ан Болейн :)))

17

аз

преди 1 година

До Анонимен14 - не беше премиер когато се гласуваше за Брекзит но беше единия от двамата които инициираха Брекзита и го защитаваха до последно!

16

От 15

преди 1 година

Да се чете Югозападна*

15

Анонимен

преди 1 година

Правел шоу Борис! Има телевизии за тая цел, не да обърква живота на хората. Той и Слави правеше шоу, ама политиката не е шоу нито място за такова.

14

До 14

преди 1 година

Хората бяха излъгани тогава. След това Борис насила ги изкара от ЕС въпреки че по-голяма част от населението вече не искаше. Единствените които искаха бяха богаташите от югоизточна Англия със закърнелите си мозъци да възродят Велика Британия.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз го харесвам Борис, нема нищо общо със скучните англичани, поне прави шоу, плюс това той не беше премиер когато гласуваха да се отделят от ЕС, не е виновен, че са наглета :)))

12

Анонимен

преди 1 година

Един луд по-малко, сега остава и оня с деменцията да го разкарат.

11

Анонимен

преди 1 година

Джонсън е най-позорният съвременен премиер на Великобритания. Паднал е по-надолу дори от проваления Невил Чембърлейн. Джонсън погази моралния кодекс на британската политика и накрая го свалят омерзените му съпартийци с идеята да измият лицето на Консервативната партия.

10

Анонимен

преди 1 година

Една добра новина за Европа и света!!! Един от психясалите сатанисти,които побъркаха света е аут! Дано повлече крак и замъкне със себе си всички останали *** слуги на краварските господари! Включително и нашите предатели от Киро-Кокоровата камарила! Сатаните вън от живота ни! Мястото им е в деветия кръг на Дантиевия ад заради страданията и злините,които причиняват на народите си!!!

9

Ну, погоди

преди 1 година

Санкциите дават ефект. Да се подготвят следващите.

8

София

преди 1 година

БоДжото е чао. След всички неадекватни действия и скандали, които забърка. Малко по малко либерасткия строй започва да поддава и в някакъв изненадващ момент ще се срути, заедно с всичките либерастки мокри мечти и блянове. Сега остава баба Урсула, Макарончо и Шолц да ги маршират и всичко ще си дойде на мястото.

7

Хахахаха

преди 1 година

Дългата ръка на Путин. След нашия Кирил и Борис изтече в канала

6

бели кахъри

преди 1 година

Това е все едно Баце да подаде оставка, че бракониерствал шаране у ловното стопанство.

5

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-скоро, толкова по-добре. Аман от клоуни, уж управляващи държави. Избягват политиката умните и сериозни мъже.

4

славянин

преди 1 година

Бостанското плашило Джендеронсън което щеше да наказва Путин взе че си получи заслуженото! И останалите джендрасти ще си го получат!