52

Анонимен

преди 1 година

Отдавна съм казал, че македония трябва да бъде наказана брутално!!! Ембарго, затворени граници, спиране на ток, храна, вода и бой. Тогава ще видят двата свята и ще станат по-добри.

51

Анонимен

преди 1 година

пуснете ги на наше място в ЕС!

50

баба мара

преди 1 година

българия защо не затваря вратата нали виждаме какво става от 100 000 с бългпаспорти само 3500 се писаха за българи това е достатъчно ние сме в полит кризаи не ни е до македония ес да гледа какво става на балканите и кого иска да вкарвав кошарата

49

Анонимен

преди 1 година

Скоро макетата ще търсят и албанско гражданство освен бугарския пасош за да се видят у Европата....инак ЕС на кукуво лето.

48

ЦЕННОСТИ и Политика

преди 1 година

Българите са обявени за въшки и фашисти. Езикът на омразата е несравним, българофобията е обявена за ЦЕННОСТ в РСМ, а външното ни министерство СПИ...

47

До 48

преди 1 година

Албанци и шиптари е едно и също. Добре ще е този път да си вземем и ние нещо обратно..

46

Mopcku_

преди 1 година

Да не би някой насила да ги дърпа да влизат където и да е ? Очевидно не желаят да скъсат пъпната връв със Сърбия и Титова Македония. Да си живеят там назад във времето. Такъв народ ни най-малко е нужен в ЕС. Съюзът има достатъчно проблеми и с нас.

45

Зозо

преди 1 година

Макетата не приемат ли френското предложение ще вървят към разпад. Албанците и шиптърите ще им разкажат играта на сърбоманите. Няма мърдане :)))))))))))))

44

Антифашист

преди 1 година

Още ли ги иска някой в ЕС тия!?

43

Анонимен

преди 1 година

тази държава се движи по Украински сценарий. Част от регионите там ще се присъединят към Косово съвсем скоро!

42

Коко

преди 1 година

Рашистите яко клатят Македония. Изобщо не им дреме за последствията.

41

Анонимен

преди 1 година

Само доказват, че не стават за ЕС и сме си били абсолютно прави да слагаме вето. В ЕС не ни трябват държавици заседнали в средните векове.

40

Анонимен

преди 1 година

Ако искат бой, нема проблеми, ама нали знаят че са сърбета, тоест не стават за тази работа :)))

39

Анонимен

преди 1 година

Тези хора не искат да влизат в Еуропската уния, те си иска Югославската уния! Нещата са 100% ясни. Винаги съм казвал, че македонец означава зло югославско куче с български корени.

38

Динев

преди 1 година

Скъпи приятели историк анализатор съм писал съм и тук ,че Сърбия няма да ги пусне в европскят савез,да не са луди да стоят като остров ,удбашите държат всичко там от ВМРО,до медий даже и строителни фирми,и професор Топалов го каза същото,какво ще натискаш тези хора за нещо което не искат,то не бяха преговори с гърците цели 20 години,за няколко лъжи исторически оствете ги толкова

37

Деян

преди 1 година

Да живее България!Македония в коша!

36

Яне

преди 1 година

Ако хвърлите поглед на някое Скопско клипче или пък имате достъп до Вардарска телевизия, щяхте да видите какви плакати и транспаранти носеха моногото протестиращи, как наричат България в тях, какво скандират за България и Българите. И нямали подклаждан език на омразата... - лъсна цялата истина но медиите не дават кадри, даже горния безобиден клип нещо спря да се възпроизвежда....!?!

35

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Макетата Доказаха, че са Българи - Приехме им ВСИЧКИ условия и те пак са недоволни.

34

Анонимен

преди 1 година

Руско-сръбска революция в Скопие под адмирациите на "българските" националисти от ВМРО и Възраждане.

33

Анонимен

преди 1 година

Моля без тарамбуки в ЕС, северните да влизат в разни африкански съюзи, в Европа никога!