19

Ганю

преди 1 година

ТЕЗИ СА НАЙ НАГЛИТЕ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ ДО СЕГА УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ.

18

Елена

преди 1 година

Навлеци нагли-ти го гониш през вратата, то влиза през прозореца.Дори и да купите тия 6 предатели,как ще управлявате бе мошеници?!Наглостта и лъжите ви край нямат.Хора без чест и достойнство,е от това по-отвратитвелно няма

17

Star

преди 1 година

За първи път да имаме правителство което казва не за какво ще се бори,а какво ще свърши.Тук се говори не за ,,борба с корупцията",тук се говори ясно за рязане на глави.Тези които ще бъдат изпържени първи като цаца,това ще са всички политици които са взимали рубли от Снежака и 70-те джуджета.Промяна наистина ще има.За първи път българските ученици ще имат безплатни учебници.Ръководството е от висши икономисти,а във време на световна рецесия,какво по хубаво от това? Русофили рубладжии ли?

16

Анонимен

преди 1 година

Никакъв

15

Анонимен

преди 1 година

Защо говорим за състав, след като няма да управляват?

14

:(

преди 1 година

Ясни цели, ясни отговорности и ясна проследимост дали програмата се изпълнява.Радко срещано, обикновено са бълвочи без конкретика.Явно политиката в БГ се променя.

13

Написали програмата

преди 1 година

а още нямали мнозинство...Рибата е още в морето, но пък стръвта е евраци, кюлчета и министерски постове!Да видим кой ще се продаде на Провалените Продажници!

12

Глашатай

преди 1 година

До 11Само некви извинения се търсят, а нищо не се прави. Първо беше Борисов, а сега Гешев. Като и Гешев си отиде, с кого ще се оправдават ? Много лесно се лъжете

11

Анонимен

преди 1 година

6 месеца ги чакахме да свършат поне едно нещо. И като видяха дървото, почнаха да се правят на много работни.

10

До Глашатай

преди 1 година

като махнат един ден гешефта добрите хора ще магат да управляват държава!

9

Да

преди 1 година

се пуснат по БНТ записете от камерите на МС изискани от прокуратурата,там ще видим какво са вършили нар...ко...мани..те извра...те...няци.

8

Глашатай

преди 1 година

Може и да са добри хора, но показаха, че просто не са способни да управляват държавата. То не става само с желание. Държавата не е квартално магазинче или фирмичка био продукти

7

Зозо

преди 1 година

Според вас кой е по-алчен? Корни или Лорер? :)))))))))))))))))))))))))))

6

Падне

преди 1 година

ли им имунитета,Гешев да ги започва наред,да отговарят къде отидоха 9 млрд.за един месец,за юргиите които правиха в МС,кой ги снабдява с пици поръсени с кокаин,защо спряха строежа на магистрали и много други ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

5

Анонимен

преди 1 година

Съставът ще е кум, кумица, любовник, любовница, съученик, роднина, на роднината балдъзата, на балдъзата брат и, на брат и дъщерята. Общо взето както в един култов филм Опасен чар: "Да ги наредим роднина милиционер, роднина милиционер!", но с римейк "Да ги наредим така: Роднина-любовник, роднина - любовница!".

4

Чудно

преди 1 година

Докато не махнат Гешев , няма да мирясат мизерниците.Как може това да е в управленческа програма ? Днес ВСС ще оставят Гешев. Съмнения не минават пред съда.Искат се доказателства.

3

Зозо

преди 1 година

Хахахааа, на тези джобовете тъкмо се бяха отворили като на стар гей ГЗ..... и край нямат 121 гласа :)))))))))))))))))))))))))))))) Няма пари от ЕС за вас комунисти :)))))))))))))))

2

Анонимен

преди 1 година

За повече от половин година не построиха нищо. Една барака няма, ама до края на годината щели - и магистрали и тунели да започнат и мостове и вятърните мелници на Дон Кихот. Верно ли сме толкова *** да вярваме?

1

Съставът

преди 1 година

СъставЪТ ще е съставен. Такъв именно ще е съставЪТ.