8

Професор

преди 1 година

Знае ли някой Асена Сербезова как е станала професор в Медицинския университет, София, след като в международните бази данни SCOPUS и WEB of SCIENCE няма нищо като учен??? Докаго ще се назначават за министри такива хора???

7

Анонимен

преди 1 година

До Всеки кадърен лекарАбсолютно сте прав. практикуване в държавно здравно заведение и частен кабинет едновременно е конфликт на интереси. Лекарите от държавната болница си прехвърлят болните в частните кабинети, което е незаконно и е свързано с корупция. Крайно време е тази порочна практика да бъде забранена.

6

Всеки кадърен лекар

преди 1 година

иска да помага на хората.Но...бързо идва и желанието за забогатяване,Кадърните лекари обикновено са началници в някое мед.заведение.От тях зависи просперитета на заведението.Но защо кадърните лекари обикновено имат и частни кабинети?Ако те правеха всичко по силите си в заведението,кой ще отиде в частния им кабинет? И почва обяснение-в болницата сме с ограничени средства,не можем да направим това или онова,но в частния ми кабинет няма ограничения.Ето го конфликтът на интереси.

5

Анонимен

преди 1 година

Браво

4

Анонимен

преди 1 година

Най после.

3

Реалист

преди 1 година

Генчо е за бесене и той го знае! Крал, крал и накрая наказанието му е да го назначат пак в същата болница, после как да има оправия.

2

Анонимен

преди 1 година

Генчо недостойно застана начело на болницата и недостойно си отива. Повечето добри лекари се разбягаха след 2006 г.

1

Гост

преди 1 година

Крайно време беше за промяна