24

Джо

преди 1 година

Защо Нова ТВ безцеремонно обявиха, че е поддръжник на Тръмп и последовадел на движение "МАГА" (идва от лозунга на Тръмп - Мейк Америка Грейт Агейн). Такова движение просто няма, това е измислица на лява Америка с цел демонизиране и оплюване на консервативните с цел разделение на нацията и печелене на политически дивиденти. Нова, срам и позор за навеждането пред демократите в САЩ, които имат за цел да разрушат нормалността на западното общество, към което и ние се стремим

23

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката едва ли има капацитета да планира каквото и да било. От толкова трева сигурно мозъкът му се е свил на 20-30% от първоначалния обем.

22

Анонимен

преди 1 година

Проблема не е в оръжието проблема е в психиатрите които не си вършат работата.Оръжието само по себе си е впасило живота на много нападнати хора

21

Истината

преди 1 година

В САЩ на 19 не може да си купиш бира в магазина, но може да си купиш Магнум 45 калибър :)

20

ъъъ

преди 1 година

С тая физиономия дали е в състояние да "планира" каквото и да било?

19

Анонимен

преди 1 година

Личи си още по снимката, че е шизофреник :))) Не го харесват жените и е решил да стреля, така сигурно ще си оправи живота :))) Аз съм мъжествен по природа, но познавам доста такива женствени индивиди като този, които дори не могат да си хванат гадже :)))

18

Анонимен

преди 1 година

Убеден демократ е. Личи си по физиономията му.

17

Анонимен

преди 1 година

До ДжоБаеца, тя поне има син, ти си хомо клошар, няма продължение при теб

16

Анонимен

преди 1 година

Да го бяха пратили навреме тоя в Украйна да воюва, досега щяха да се отървали от него... А сега. А иначе той изглежда като истински американец, постигнал американската мечта

15

ДжоБаеца

преди 1 година

Сина на Корни е следващия масов убиец там много прилича на такъв.

14

Анонимен

преди 1 година

USA... no comment

13

Има сащ има проблем.

преди 1 година

И това заразно зло сащ,тръгнали да учат другите как да живеят!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

А НАТО и Русия колко седмици плануваха разделянето на Украйна и унищожаването на средния и малък бизнес в Северното полукълбо? За един преател питам?

11

Факт

преди 1 година

САЩ са Содом и Гомор те заразяват целият свят с извращения и смърт.

10

Анонимен

преди 1 година

подготвен от демократите, да да имат основание да забранят правото на оръжие

9

Анонимен

преди 1 година

До Айнщайн Че той това може да е искал. Все едно до плашиш Евгени Минчев.

8

Анонимен

преди 1 година

Ту партс - как са го хванали като плана му е бил доста добър? По всяка вероятност някой го е издал. И секънд парт - така се случва като се продават свобоно оръжия. Ако нямаше пушка щеше да излезе на парада, да му бият 2 шамара куките и сега да си гледа ТВ с майка си. А сега - 7 убити, 30 ранени...и още един дето ще бъде екзекутиран. За мене проблема е в продажбата на оръжия.

7

В

преди 1 година

този цирей наречен САЩ, няма ден в който да не убит някой. До медиите стигат обаче само най-нашумелите и с повече от две жертви и най-вече представляващите федерално престъпление. На другите гласност на национално ниво не се дава. Но и за това руснаците са виновни.

6

Айнщайн

преди 1 година

Тоя планирал стрелбата,но не е планирал,че черен смок го чака в пандиза!

5

Гост

преди 1 година

Тия терористи на дребно са кокошкари в сравнение с тези дето мятат ракети Х-22 с точност 600 метра в градове. Сега ще се изсипят русофилите с минуси и с критика, но всеки нормален човек може да се замисли и да си представи ракета с точност 600 метра по град като София, Пловдив и т.н. С такава точност ти не можеш да знаеш къде ще падне и шансът да падне на цивилен обект когато я пускаш по Киев или Одеса е огромен.