38

Анонимен

преди 1 година

бг правителство казва че бг е независима суверитетна държава кагато сте зависими от парите на ес а се тарикатите пред русия се сте независима суверитетна държава

37

Магелан

преди 1 година

Щок и ужас.Боко Зелената тиква,кочкафалията такива капани и подводни камъни е заложил на тези Харвартски наивници че бедна им е фантазията с какво имат да се сблъскат пще?А наглия намкйорин шопа от Банке им гледа сейра о само излиза от време на време ппо телевизията и ръси само глупости,простотий и бисери.

36

Е ви на

преди 1 година

И Европа и Америка и съюзи и на майка ви панделката!

35

..., бедните!

преди 1 година

Стара римска пословица!

34

Митю Гълъба

преди 1 година

И с колко са ги намалили???.....Тишина ...Чудна статийка е тази.5%,10%.....,50%?Май не е едно е също.Винаги се иска малко повече. Да ти стигнат и след редукцията.И на мен, когато ми искат 100 лв., давам 50,ако ми искат 50, давам 20-30 лв. Принцип.

33

икономист

преди 1 година

Виртуални пари във виртуални сметки нямат нищо общо със реалния свят. Едни хора си ги местят от единия джоб в другия и си мислят че правят нещо. Ми нищо не правят.

32

Хех

преди 1 година

То голяма работа за 1молярд ,ПП издуха 9 милярда и нищо даже по лошо

31

Анонимен

преди 1 година

Кой ЕС? Нали и ние сме част от него? Всички са маскари. Намалили са ги да има за тех си, и там е криза за газ, вдигат се на протести. В сърцето на ЕС е Холандия, а отиват към..... блокирана е страната, блокади и др. Кой крив, кой прав, а на нас ни пречат Русите..... Ай са???

30

Нане

преди 1 година

От тия пари редовият Българин няма да види и 1 лев... А още, колко има да ги режат... ===)))

29

Анонимен

преди 1 година

Боко е омазал нещата, щом това е съгласувано преди 2г., значи е бил на власт банкянския :))

28

АнонимеН

преди 1 година

ЕС Е КАЦА С ПАРИ! НО ЩОМ ОТ ЕС КАЖАТ ХОП И НИЕ ТРЯБВА ДА СКОЧИМ! ИНАЧЕ ВЕДНАГА ОРЯЗВАТ КИНТИТЕ! ПЪРВО НЕ ИСКАХА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ АМА СЕГА Я ИСКАТ И ЩОТО НИЕ СМЕ ПРОТИВ НИ ПРЕЦАКВАТ! И С ТОВА, ЧЕ ОТКАЗАХМЕ ДА СМЕНИМ НЕФТА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ НА САУДИТСКИ! И МАЛКИЯ ПРОЦЕНТ НАБОДЕНИ СЪЩО ГО ВЗИМАТ В ПРЕДВИД!

27

Анонимен

преди 1 година

Това е да те управлява бан$кянският ***. Дерзайте българи!! Пак си го изберете. Той ще си намери каскет.

26

Хахаха

преди 1 година

ПП пълна пародия хахахахаха хахахахаха хахахахаха да го д..... бедните!!!!

25

до Анонимен 24

преди 1 година

Защото тук съм се родил и тук съм свикнал. Това, че някъде е по-добре стандарта на живот не означава, че трябва да си стегнеш куфарите и да заминеш. Ако живееш по такива морални ценности, ще я закъсаме още повече в България.

24

Анонимен

преди 1 година

За да не спамя повече за Русия, това ми бяха 4-те коментара които са хубави според мен реални и да ги знаете, защото пропагандата колко е зле Русия и агресивна не спират. Та това е.

23

Анонимен

преди 1 година

Общо взето Русия е обезпечила много добре битовите нужди на населението там на достъпни цени но в същото време там няма много хора които желаят да живеят на капиталистически начела и населението е задоволено. Олигарсите са тези, които разказаха играта на страната но сега след тези събития нещата мн бързо ще се променят след допуснатите грешки. Важно е да се отбележи, че тези които искат да живеят "капиталистически" в страната имат тази възможност чрез търговия с Китай и други азитаски гиганти.

22

CM

преди 1 година

До До Анонимен (22) - ами докато още има посолство, вади си виза и отивай там... Защо са тия мъки тука тогава? Тръгвай си за да остане България само на българите!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой ви пуска тая пропаганда, че Русия била бедна и там мизетствали, просто отидете и вижте. Освен пропадналите пиянки там които друго не правят от свен да пият, останалите които искат си живеят нормален живот и средставата са достатъчни.

20

До Анонимен

преди 1 година

Заплатите в Русия са долу горе на Българските стандарти с много важната разлика, че там с минимална заплата може да изкараш един нормален живот защото първо услугите са ти евтини като ток,газ,гориво и други. Има определен брой храни "Руската кошница" които може да ядеш на корем и са почти безплатни. Няма това завишение на цените в хранителния бранш освен определени които бяха зависими и от санкциите. Общо взето, в Русия с минимална заплата може да изкараш норамален живот а в БГ да се молиш...

19

Анонимен

преди 1 година

ЕС е "напълно безпристрастен и демократичен"!