158

обективен

преди 1 година

Всички истински българи са на страната на Русия.Продажните политици и ***-мисирките не са българи , а под.логи на чужди държави.

157

Анонимен

преди 1 година

160, не ги мисли тях. Самодостатъчни са си с тая огромна плодородна територия, природни богатства, петрол, произвеждат си всичко ( без луксозни стоки). Тъй, че без западни маркови дрешки, коли и Макдоналдс никой няма да умре там.150 мил. население, огромно земеделие, най-големия производител на торове в света...направо ще приритат от глад ;)))В допълнение, Китай и Индия са огромен пазар за тях и им пука,че няма да продават на Европа.Виж ние да му мислим, на студено, тъмно и гладно.

156

До 176

преди 1 година

Не само ще съшествува но и Украйна ще е Руска

155

Анонимен

преди 1 година

Болни фашистки укро мозаци ! Какво ще въстановяват като до есента цяла Украйна ще е Руска ?

154

джо

преди 1 година

Укрите да не се притесняват. Русия ще платят всичко, даже и общежитието в което ще настанят киевската хунта. То плащането е най - лесната работа.

153

Анонимен

преди 1 година

След войната русия ще съществува ли? Все си мисля че НЕ

152

Анонимен

преди 1 година

А Сирия и Ирак кой ще възстанови? Кой ще ни обезщети за наплива от бежанци? Къде отива петрола от сирийските кладенци окупирани от американски части. Някой помни ли кога се появи инфото за "химическите ръжия" на Садам? Май след като Садам изгони американските и анлийските петролни компании от Ирак! Хаха!

151

Хан Крум

преди 1 година

Русия ще плати само на тези които се определят като руснаци. Останалите духат атлантическата супа!

150

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците вече плащат! В Мариупол строителството започна!

149

Анонимен

преди 1 година

Аз категоричен _ даващите отръжие на укрите да платят !

148

Пенсионер

преди 1 година

До Млекар 159 Млекаря е най прав. Одобрявам. Това което извърши Путин е варварство ,и трябва да бъде наказано жестоко.Русия трябва да плати репарации .Имиджа на Русия е срината , и ще бъде изключена от световната икономика.

147

К О М У Н А

преди 1 година

Е, разбира се, че Русия ще плати възстановяването ви. Та кой друг? Нали ще сте част от Руската федерация.

146

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Мудра обаче казва, че Украйна е решена Русия в крайна сметка да плати сметката."-- Тия нашмърканите много добре знаят, че Русия сама ще плати сметката за възстановяването на завзетите от нея територии. Как пък ни един журналист не се сети за това? Ама за това точно сега бързат да изтръскат ЕС и запада да им налее още милиарди за "възстановяването". Наглото зелено джудже е по-ниско дори и от Путин. И не по-малко лакомо от кукловодите си. А и Трюдо-Кастро не изненадва.

145

Анонимен

преди 1 година

Сега на 15 юли се навършват 782 години от Битката при Нева на Св. Благоверни княз Александър Невски с шведите, а някакви неадекватни тук пак тръгнали да завладяват Русия, че и чакат земи и богатства, хахахахаха, как не се научиха за 782 години как свършват тия походи, вземете прочетете малко история :)

144

до 169

преди 1 година

Прав си. Никой до сега не е могъл да погуби Русия (за наше най-голямо съжаление) Путин обаче успя. Велик!

143

Анонимен

преди 1 година

1242 г Александър Невски учтиво отклонява едно от първите предложения на тогавашното НАТО да влезе Русия в тогавашния Еврогeйски съюз и натиква рицарите от Ливонския клон на Тевтонския орден под леда на Чудското езеро. А през 1240 г опъва профилактично шведите. Ама който не учи историята е обречен да я изпита на гърба си, като Карл XII през 1700-1721 г, Наполеон 1814-1816 г и Хитлер 1941-1945 г. Сега пак някакъв неадекват тук тръгнал за земя и богатство към Русия.

142

Анонимен

преди 1 година

Когато разпарчетосаме Русия ще използваме природните й богатства за да направим от Украйна рай, може и на нас българите да дадат нещо. - ЩЕ ТИ ДАДАТ безплатно 2 квадратни метра руска земя в плитък хладен гроб под Москва или 10 години превъзпитание в трудов лагер в Сибир. Питай войските на Хитлер 1944 г, Наполеон 1814 г, Карл XII 1721 г и Тевтонските рицари 1243 г Много са влизали в Русия да търсят съкровища и земя и всички свършат еднакво!

141

Анонимен

преди 1 година

След около 5 год. когато войната свърши и когато около четвърт от руснаците са умрели от глад, - Я ВИЖ колко храни произвежда Русия и тогава пиши кой ще е умрял от глад. Житото се сее в земята, пръска се, жъне сею кара се на мелницата, а после брашното в пекарната и хлябът в магазина с петрол. Още няма камиони, трактори и комбайни на батерии. Нещо за цените на горивата да четеш напоследък и къде в Европа добиват петрол??? Сериозно питам да ми напишеш, моля!

140

Истината

преди 1 година

Сега ако не бяхте нарязали заводите щяхме да можем да пратим братска помощ за Украйна и Русия срещу газ. Понеже сте вундеркини сега гледате умно.

139

Най-голяма територия

преди 1 година

Раша и Рашистите са свръх надарени. Всеки, който ги нападне или им прави мръсно кат Наркомански или npocmoKupo после става пейзаж и част от Руската федерация. Историята помни новите земи на Раша и Рашистите последно добити от Хитлер, преди него от Султаните, Самураите, Наполеон, Чингиз Хан... Да се готвят бугрите на Kupo, полско-литовскиme naнове, швецките тройки и фиордите.Очаквам го и то е реално. Извън Раша умните стават жендъри, а те искат да им го ... навътре.