63

toti

преди 1 година

Май и ти ще останеш без бонуса от 4000 !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Живея в Европа и за масата(на кафе) на улицата се чува разговор за руските дипламати - ами там(Бъл-я ) живеят повече ро.ми и затова ам-те ги исползват като и украинците къде пък рък-те са повечете евреи по традиция от времето на Порошенко (Валцман )! А и Петър Стоянов и Б.Б са породата на Пор-ко и затова и им спряха ЮП

61

Анонимен

преди 1 година

кирчо с това изгонване иска да отвлече вниманието на народа да го остваят пак като примиер минъстър нема да стане номера на проститутката не а да мине

60

Анонимен

преди 1 година

Калфа... и ти се правеше на русофил като влезе в АБВ, ама май само да захлебиш. Личи си че си ФАШИСТ! Жалко, че АБВ те направиха тяхно лице и те вкараха в политиката на важна длъжност.

59

Анонимен

преди 1 година

Има посолства където дипломатите са в пъти повече. Но нарочно се мълчи. България никой никъде по света няма никога да я уважава. ...

58

Анонимен

преди 1 година

До Горд българин ... Тц, не беше така. Правилното е, че всички русофоби са османофили.

57

мдааа

преди 1 година

Аз пък не се сещам за нито един журналист или медия, която да ни информира колко са дипломатите в други посолства. Външно сигурно са наясно, но защо така никой не посмя да попита и да ни информира?

56

Горд българин

преди 1 година

Всички краварофили са българофоби, а всички българофили са и русофили.

55

Анонимен

преди 1 година

САЩ ЩЕ НИ ИЗПИЛЗВАТ ЗА ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА НА РУСИЯ. СПОМНЯТЕ СИ КАК БЪЛГАРИЯ ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ВЕЛИКОБРИТЕНИЯ И КАКВО ПОСЛЕДВА ПОСЛЕ. БОМБАНДИРОВКА НА СОФИЯ. СЕГА, АКО КИРО, КОКОРЧО И ЛОРЕР , КОЙТО СА *** /ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ НЕ РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ/ НИ УПРАВЛЯВАТ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, НЕ ДАЙ БОЖЕ.ДАНО БОГ НИ СПАСИ, ДА НЕ СМЕ МЕЖДУ ДВАТА СВЕТОВНИ АГРЕСОРИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ.

54

Българин

преди 1 година

Това зърно руско мekepe преди време беше казало, че "любовта към България Митова през любовта към Русия". Русофилите винаги са били национални предатели и българофоби!

53

Анонимен

преди 1 година

Това твърдение не е вярно другарю калфа

52

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия - Абе, Лаврентий, кои са тия "вие", дето ги подреждаш така на АЛангро? Всичките ги познаваш и знаеш, че не четат и са глупави, мързеливи и неспособни на развитие? И аз съм ходил в казарма, ама не разбирам какво се ежиш, че България принадлежала на Европа? България си Е в Европа и принадлежи на себе си и хората в нея. Щото не приемаш принадлежност към Русия, ама към друго може. Все едно е, да знаеш, зависимост му се вика.

51

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 52 - друго характерно за вас - вие любите силно Русия, а не сте прочели и една руска книга. Склонни сте винаги да обиждате опонентите си, но досега един от вас не съм срещнал който и един руски автор да е прочел. Вие сте хора необразовани и неинтелигентни, които лесно се водят за носа. Аз съм бил в казарма, но това не променя виждането ми, че България принадлежи към Европа. Това, че вие сте твърде глупави, мързеливи и неспособни на развитие Русия няма да го промени.

50

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 52 - А какво прави впечатление при клавиатурните "московлии"? Точно вие не говорете за история! При вас историята е спряла до Дядо Вазов. Не познавам нито един образован човек познаващ българската история, който да плямпа за "братушки". Като тръгнем от Възрожденците, та стигнем до великия Стамболов. Националния "интерес" на България е да стои надалеч от Руската Империя. Образовайте се, но не от Руската телевизия и "съмнителен" сайт като "Поглед.инфо". И какво като си бил в казарма?

49

Анонимен

преди 1 година

Гони всички руснаци.Те са крадци и мафиоти.

48

Анонимен

преди 1 година

ВЪН рашките шпиони и техните готвачи и чистачки

47

Анонимен

преди 1 година

Прави ми впечатление, че всички клавиатурни проатлантически герои са младоци под 30, със промито от съвременната интернет култура глава, нестъпвали и ден в казарма, без елементарни познания (или силно изопачени) за собствената си история и не даваши си сметка за икономическите последици от подобни слугинажи в ущърб на нац. ни интерес...Образовайте се! Далеч от НПОта, далеч от спонсорираната им пропаганда!Мислете с тези глави!

46

Анонимен

преди 1 година

Освен от пасолството,да се изгонят и шпионите от онази смрад камчийска,превърната в анклав. Всички слухтящи пияници в тайгата,в путюновия рай.

45

Анонимен

преди 1 година

До Таня - изгониха и други, верно е, ама го направиха с акъл и както е редно. Не като наш Киро с пяна на устата, да му правят списък с такива за гонене, щото видиш ли, руснаците го били свалили. Друга работа си нямат, само наш Киро мислят. А той, както прецапа конституцията за гражданството си, така сега го кара и през законите. Та до купуването на депутати, което иначе е противозаконно, ама за Киро не е.

44

ЬЬЬ

преди 1 година

Колкото сме по-далече от россия,толкова ще бъдем по-добре занапред. Мутрата на митрофанова е отвратителна и нагла.Време е да си ходи.