25

Организирайте се

преди 1 година

Сигурен съм, че двамата нападатели вече са ги пуснали. Какво очаквате, пак да нападнат някого? Въоръжете се, направете група за бързо реагиране от хора от блока. Като нападнат пак - бой, а след това и вас ще ви пуснат.

24

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Май е време за наказателни отряди и ловци,на глави като в Америка-ето евтино решение ,на проблема с престъпността!!Сигурен съм че ще има доста желаещи,да се саморазправят,със повяравали си бандити!!!

23

Преминаващ

преди 1 година

А бе що ме редактирате за тия с тъмния тен. Иначе могат да живеят в Ст. град по колиби, катуни, микробуси..... и където им скимне... но недай си Боже да кажеш нещо, което не е политкоректно....

22

Преминаващ

преди 1 година

А бе що всички се правят на луди? В Студентски град е пълно с ***, бездомници, наркомани...... и кавито се сетите.... И като стане нещо всички са изненадани и винаги се вземат спешни и решаващи мерки.... И така до следващият случай!

21

Анонимен

преди 1 година

Кметовете все нищо не чули,нищо не знаели?Какви кметове са?

20

Иван

преди 1 година

Защо команчите се допускат да живеят сред нас? В цивилизованите общества са изолирани или в резервати или поне в квартали и не излизат от тях. При нас всичко е объркано. Имаме ли изобщо изход от ситуацията? (освен Терминал2 разбира се)

19

SS

преди 1 година

Въоръжавайте се бе ! Вие като нямате оръжие други имат ! И не цепят басма на никого ! Роби ,с роби !

18

Анонимен

преди 1 година

Престъпниците са от новия блок в съседтство, вероятно са под наем в апартамент купен от "инвеститор" с цена колкото къща в САЩ и го дава за няколкостотин лева.Цялята ни работа е такава, мизерия.

17

Анонимен

преди 1 година

Сега опрян ли е бил или е бил на 15 см?

16

Анонимен

преди 1 година

След 20 години, ще сме като в Бангладеш. Стоя гета и с това образование е неизбежно.

15

до управляващите

преди 1 година

как за толко години не разбрахте че с една етност може да се справите единствено с връщане на смъртната присъда ?!

14

до Мишо

преди 1 година

Мишо, за САЩ нищо незнаеш, такаче мълчи и гледай твоята к0чина

13

ЧИЧО, КЪДЕ Е РАШКОВ?

преди 1 година

В Нова Загора е... Преследва и чегърта нормалните хора.....

12

Анонимен

преди 1 година

Искахте Радевова демокрация, ето я. Промяната в действие.

11

Анонимен

преди 1 година

Егаси сороския репортаж! Вместо да говорят с полицията и да разберем кой е извършителя, те се фокусират върху какво е обществото и кой го е страх и такива му внушения...криминалния контингент има оръжия, а овците ще блеят по площатките

10

Анонимен

преди 1 година

Палячото на държавна хранилка е с типичното поведение на мърляв държавен хрантутник, всички знаят за престъпността, само той нямал сигнал милият. Между Горубляне и младост 4 около един Тир паркинг,има от няколко години незаконна автоморга стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера, няма РИОСВ, няма кмет, няма НАП, няма сила която да я разтури и изрине. Имитират дейност, после събота и неделя се снабдяват с боклучави чарколяци,за дръгливите си котори.

9

zeus

преди 1 година

Цитирам: "забележка на жени в градинката пред блока, а техен близък"Толкова ли е трудно да се напише *** труженички и сутеньора им?

8

Velos

преди 1 година

На кафяв учтива забележка не се прави. Примитива разбира само от бой. Тези имат стадно съмосъзнание и веднага се събират, винаги нападат когато са с голямо числено превъзходство. Помнете унищожете *** преди да викнат още, трябвало е момчето да счупи телефоните на приматките и да избърше детската площадка с телата им.

7

Мишо

преди 1 година

В САЩ това е нормално, какво ви притеснява. Сега е демокрация всеки прави каквото пожелае. Вземайте пример от САЩ там всичко това е норма, хората вече са свикнали.

6

Анонимен

преди 1 година

'Видях как е опрян пистолет до главата на мой съсед - на около 15 см' ---- това не е опиране. май нещо послъгвате