80

Анонимен

преди 1 година

А ДАНО!!!

79

Анонимен

преди 1 година

Представете си, Радостин Василев отсега се заканва като бъдещ министър на вътрешните работи...Тези хора върнаха комунистите във властта, нямат спирачка, да внимаваме.

78

Курдо Коленков

преди 1 година

Опита за съставяне на правителство в България изглежда така: Колоездач, който има само десен крак (ПП), иска да кара колело само с ляв *** (БСП), и да вози на рамката пътник, който иска просто да участва (ДБ), като се надява на случайни минувачи да го побутнат за да тръгне...

77

hasmokar

преди 1 година

Да избегва твърдото

76

ПроСоТо

преди 1 година

мисля,че в Конституцията не е изчистен тоя въпрос:..След редовни избори, президента връчва мандат за правителство на класиралата се на първо място партия или коалиция..Това е нормално..НЕ Е НОРМАЛНО обаче,ако въпросната "партия" се издъни,втория мандат да се даде ПАК на нея!!...След като е доказала /партията/ че не може да се справи с управлението..ПО КАКВИТО И ДА СА ПРИЧИНИ !..Сега Радев трябваше да връчи мандата на ВТОРАТА класирала се "партия".."Това е толкоз просто и логично!"..

75

Само да уточня:

преди 1 година

До Неудобен въпрос=== Въпросът ВИ е риторичен! Отговорът е НЕ,няма да има изгонени дипломати,защото те са от посолството на господарите на българските либерастки васали!Всички видяхме как скоростно си смениха мнението само като им шътнаха от краварското посолство и гласуваха заедно с изчегъртвачите си за вдигане на ветото! И за гласуването на кабинета ще направят това,което им заповядат и което ще бъде във вреда на НАРОДА и РОДИНАТА ни! За огромно съжаление водят ДЪРЖАВАТА ни към загробване!!!

74

един от провинцията

преди 1 година

Великото Народно събрание изпраща във Виена тричленна делегация да търси княз. В БГ литературата много добре е описано къде тази делегация е намерила немския принц Фердинанд Сакскобурготски....ВРЕМЕ Е ПАК ДЕЛЕГАЦИЯ ДА ОБИКОЛИ КРЪЧМИТЕ И БЪРДАЦИТЕ НА ВИЕНА !!!! ТЪРСЕТЕ БЪЛГАРИ НОВ ЦАР ЗА 100 ДНИ!

73

Анонимен

преди 1 година

Спешно се търсят читави политици, които да поставят България преди всичко. Незнам от къде ще ги търсим, но ще ги търсим.

72

Връщай

преди 1 година

Марш вън, какво още чакате. Явете се пред прокурора доброволно с бабаЛена, може да получите отстъпка.

71

Анонимен

преди 1 година

ДА, И АЗ ТАКА МИСЛЯ. КкАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ДА ПАДНЕ ЕДИН КАБИНЕТ, АКО МУ СЕ ДАВА ВТОРА ВЪЗМОЖНОСТ? ДОКОГА ЩЕ СЕ ВЪРТИМ В ОМАГХЬОСАН КРЪГ. ДАЛИ ЩЕ Е КИРО ЛЪЖЕЦА ИЛИ АСЕН МОШЕННИКА Е ВСЕ ТАЯ. И ТО ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА/САЩ?/ ЩЕ УГОВАРЯТ ДЕПУТАТИ ДА НЕ ВЛИЗАТ ЗА ГЛАСУВАНЕ. НИЕ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ ИЛИ 51 ЩАТ НА САЩ?

70

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисъла на минал вот на недоверие,след като пак ще имаме същото некадърно правителство с разменени роли,плюс някакви изменници от ИТН които искат да се присламчат към властта.Махайте се ,че вече никой не ви понася.

69

Salvador

преди 1 година

Единственото спасение, което виждам, е самостоятелен кабинет на Възраждане.

68

Амин!

преди 1 година

Дано Господ да не даде на тия чуждопоклонници да направят бардак със старите к...ви.

67

Анонимен

преди 1 година

знае къде са камерите

66

Фото

преди 1 година

Тук добре се е опулил, брои независимите.

65

Анонимен

преди 1 година

Герп и ДПС ще направят така да мине кабинета. Време е за Възраждане!

64

Тенгри кан

преди 1 година

И то може да бъде избрано лесно, тъй като се заговори, че чуждо посолство е направило сондажи сред опозицията да помогнат с отсъствие на техни депутати от залата, за да мине кабинетът на Асен Василев.Работата в България отива към въстание срещу САЩ! Освободихте се от руско иго, но от американското, никак лесно, нема се освободите, гальфонье! ВСе искате да бъдете роби! Американското посолство управлява опозиционните партии и Василев си го казва, без да му мигне окото!

63

Анонимен

преди 1 година

Борба за власт и сладкия кокъл ,президента ги избра и тия ни вкараха в блатото

62

П.К.

преди 1 година

И събирането/ купуването на "твърда" подкрепа е само на думи. Тъй че, събирайте си партакешите и ... дим да ви няма. Докато не са ви опандизали за лъжите, за измамите, за разврата, за ултра некадърността на всички вас.

61

Е ТЕ ТОВА Е ПОЗОР

преди 1 година

НЕ ПЛАТИЛ 1 500 000ЛВ НО ШЕФ НА НАП, ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИКА И СЪДЕН НО МИН НА ФИНАНСИТЕ,НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА НО ПРЕМИЕР, УТВЪРДЕН ЗАВИСИМ НО МИН ЗА МВР С НЕУСТАНОВЕН ПРОИЗХОД ДОХОДИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА 23 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ- ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ,ИЗМАМНИЦИ- РЕЗИЛ, ПОЗОР...