97

Иванов

преди 1 година

Другаря Песков май забрави кой започна войната с вас преговори няма вие само с война трябва да се отговаря,войната вие я продължавате но и вие дълго няма да изкарате, а що се отнася до изконни руски земи Ами няма такива в днешна Украйна тя е била Киевска рус а вие племена без език а езика ви е дошъл от България която не зачитате,негодници такива,жалко че част от народа ви не е като вас да мисли имперски

96

F-off

преди 1 година

Тоя гьон май забрави кой започна войната!!!Наглата рашистка чибурашка реве, че Украйна и поддържащите я страни не се предават пред "безаналоговата" путлерова армия?!?!

95

Бахаха

преди 1 година

Песо, кажи си за рублата. Що стана с нея? Нещо май пак тръгна надолу.

94

Анонимен

преди 1 година

Късно е за преговори, моето момче. Русия ще бъде разсипана изцяло. Вече ви дялкат мрамора.

93

Анонимен

преди 1 година

Положението в Кремъл е на гол г чифте пищови. Вече нямало и плат, да си шият гaщите.

92

Анонимен

преди 1 година

ще им се на рашките да свърши войната, но банкрута ще е пълен. САЩ натягат гайките на икономиката и скоро рушките болтове ще се скъсат. чии болтове са първи е ясно на всеки.

91

Михайлов

преди 1 година

Песков,стига си бълнувал - руски войски унищожават всичко живо в Украйна ,разрушихте страната из основи и се правите на света вода не напита ?! Западът изобщо не фигурира там,но за вас истината изобщо не е интересна,а само брътвежите ви ?! колкото повече за тъвате в тая война,толкова по-отвратителни ставате и толкова повече ненавист и омраза към Русия и руснаците се трупа по света!!!

90

Анонимен

преди 1 година

Спрете му алкохола и на психиатър

89

Qanon

преди 1 година

ФАЩ за да са велика сила, винаги са имали нужда от голям враг, с който да се справят. Това го има и във филми дори. Това империалистично его се храни само с победи, без значение дали са истински или фалшиви. Нали помните 9/11? Събориха си кулите и си измислиха голям враг. Сега използват Украйна, за да се чепкат с Рисия, което винаги са искали. Просто се е удобен случая.

88

Анонимен

преди 1 година

До мдаанали сега има друг съюз - Евросъюз.. без бъдеще

87

мдаа

преди 1 година

До другаря таваришч Щм искат Съветски съюз да ги пратим при съветския съюз т.е. в небитието.Такова е бъдещето на империята за злото и мордор

86

другаря таваришч

преди 1 година

Пусти мерак по "великия Съветски съюз"!Той ще им изяде главата!

85

Анонимен

преди 1 година

Докато Русия не смачка укрите мир няма да има ! *** на краварите !

84

Анонимен

преди 1 година

А бе до като не изпратим всички русофили в Биробиджан България няма да се оправи!Не стига,че са предатели,ами и се гордеят с това!?

83

Тошо

преди 1 година

Песков, вместо да чакаш, можеше тебе да чакат, ама то се иска ум.За теб маса няма ли столове няма ли да седнеш да преговаряш, ами си изхвърли бомбите па после ...бил чакал !!!Кой ще върне хора, съдби, домове, ти ли ... с твойна мижава заплата!

82

..

преди 1 година

кое не е така ? некой от ДБ сега веднага па л я ч о ще излезне да говори с мисли от сутрешната топлина излизаща от задната му част

81

ванка с танка

преди 1 година

А бе,червени отпадъци,кой започна войната,а!?Русия или Украйна?Като ви кажат че любимата русия са виновни за войната,и подскачате като ужилени!Когато агресора се разкара и войната спира!Кво се обяснявате като на партийно събрание!?Аман от червени тюфлеци!

80

Зомби

преди 1 година

Руснаците са нормални хора,като нас. Но...страх от загуба на работа,репресии и проблеми ги спират,манипулации на режима на Путин също са с огромно значение. И въпреки всичко руснаците знаят,че те нападнаха Украйна,те убиват и танковете им стрелят а не изпращат конфети. Нима ние протестиращите при Тодор Живков или немците при Хитлер или Камбоджанци при пол пот. Няма спасение от маниите на този луд човек путин. Той ще р натисне и ядреното копче,но никакви отстъпки.психиатрите казват това...

79

пуко

преди 1 година

Снимката под заглавието е от московската Пси,,,хыыиатрия .

78

Име

преди 1 година

Значи вече е "война", а не "специална операция"?!?