40

рибока

преди 1 година

С преговори или без тези са най-сигурните подкрепящи парламента.

39

Анонимен

преди 1 година

Зависими депутати са тези, избрани с партийни листи - ярък пример ИТН. Те са зависими изцяло от този, дето има казва какво да правят и как да гласуват, те нямат свободна воля, не гласуват по съвест, а както им се каже. Независими са тези, дето не могат да ги контролират - те си решават как ще гласуват, даже могат да се противопоставят на решения на ръководства. И затова ИТН не въведоха мажоритарния вот, защото нямаше да могат да контролират своите хора.

38

БАЙ-ГАНЬО ПЕТКОВ..

преди 1 година

КУПУВА НОМАДИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ........ ПРОТИВНИ ПРО100СТАЦИ......

37

пфффф

преди 1 година

По правилното заглавие е започнаха пазарлъците а не преговорите.Харвардците ще развързват кесията яко.Къв беше лозунга, "нулева корупция" ли беше а?

36

Истукан

преди 1 година

Правителство дето се държи на независими депутати, не е никакво правителство и не е спечелило доверието на избирателите си и на парламентарно представените партии.

35

вотче постче

преди 1 година

пишете в цифри да се ориентираме как вървят преговорите !

34

Анонимен

преди 1 година

Милите независими депутати, само да знаят че всичко се връща, каквото посееш, такова ще пожънеш. Щом ги пазаруват като зарзават, така и ще се отнасят с тях. Да не се изненадват като ги сготвят, за кефа на тия дето са ги напазарували!

33

Анонимен

преди 1 година

Муахахаха, и кво точно преговарят, кой колко ще получи? В евра или долари? В места или офшорна банка? Или за министерства? Ама ако няма правителство ще връщат ли пари?

32

Анонимен

преди 1 година

Тя дилемата е една. Съществуването на България и поумняването на българина, като второто е водещо. Докато селските тарикати с чуждестранни дипломи получени срещу заплащането на едни пари които татковците им успяха да откраднат през 90-те години, не сринат икономически държавата, вероятността българина да поумнее е нулева Така че ще изчакаме / все още може / Иначе тотално гърмим всичките. Поняли?

31

Анонимен

преди 1 година

Тези в качеството си на какви ще подкрепят когото и да е било. Щом не си съгласен с партията си ,напускаш парламента и на твое място идва друг. Обаче нека това да е за уток на Славчо който настояваше за референдум за независими личности. Да види колко лесно се купуват и как колкото повече независими има,толкова по-лесно се контролират. Когато са от партия пак е една идея по-трудно.

30

Анонимен

преди 1 година

Конституцията се оказа с огромна дупка. Никой от конституционалистите не е предвидил, че ще дойде време в България когато някакви мошеници ще се самосвалят от власт и НС събрание ще им гласува вот на недоверие. За това тази дупка зейна като яма и погълна 47 НС. Не са предвидили конституционалистите, че дни след като един кабинет падне от власт не трябва да получава първи мандат за ново правителство. Но хората докато са писали конституцията идея са нямали, че търговци от Харвард ще я опорочат.

29

Анонимен

преди 1 година

От кого са независими тези депутати? От избирателите, гласували за тях може би?

28

Анонимен

преди 1 година

Моля се при тези противни мекотели да влезе някой брадат Али Баба и да изкряска вълшебните думички след което да натисне копчето.

27

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно, правителство което е свалено с вот на недоверие да получава мандат да управлява?

26

Locust

преди 1 година

Трябва да си най- тъпия селски г алош за да иажеш, че на Халкидики могат да се изхарчат м7лиони за 1 2 нощи. Излесте извън селския геран да видите свят.

25

Избирател

преди 1 година

Аз не искам гласът ми да отива в ПП. Така ли вече им казват на купените депутати - независими???

24

Анонимен

преди 1 година

Независим депутат означава, човек избран без да е от листата на накоя партия. Тоест хората са гласували точно за него, а не за партия. Тези изобщо не са независими депутати. Би трябвало ако депутат избран чрез партийна листа, напусне парламентарната група..Автоматично да напуска и парламента и следващия в партийната листа да заема мястото му. Така ще се пресече търговията с депутати.

23

X

преди 1 година

От ляво на дясно: "Продажници" и "Национални предатели". Чудна снимка! Ега *** стане кьосе!

22

Зевзек

преди 1 година

Здравейте циркаджии, цирк България продължава!

21

КойИскаДаСтанеБогат

преди 1 година

Играта Започва Сега!