190

Анонимен

преди 1 година

Руските дипломати винаги са били достойни, за разлика от недоносените продажни на сащ Киро и кокоро!

189

Сата НАТО

преди 1 година

Москва, Москва, ти ярко пак блестиш! Ти пак туптиш, ти пак си огнено сърце! Айде, въз! До свидания, Евросоюз, здравствуй Просия!

188

Гражданин

преди 1 година

Хе-хе, работили за добрите взаимоотношения между двете ни страни. Кого баламосваш бе, миризлив съветски ботуш, вие винаги сте гледали само вашия си интерес и наглите си имперски амбиции.

187

Империя на злото

преди 1 година

И защо президентът ви еднолично ще реши? Да ви имам и държавата, и режимът дето от един човек зависи всичко. Сещате се как се нарича такъв режим, нали?

186

православен патриот

преди 1 година

Вечна дружба между България и славянските народи. Смърт на фашистите от Кремъл, които провалят тази дружба.

185

Алекс

преди 1 година

Има ли шпионин,който ше се изправи пред медиите и ще бие тупана,че шпионира?Изказването е протоколно и напълно очаквано.

184

До православно куку

преди 1 година

Да живее България НАПУК на Блатная!!!

183

С ПОГЛЕДА НА РАМЗАН

преди 1 година

Тоя, ако му падне българин в ръцете-жив ще го дере...... То и Путин казва, че обича УКРАЙНА - и не спира да бомбардира ПАНЕЛКИТЕ с живи украинци...

182

До православен патри

преди 1 година

"Православни" руски "пророчества" за намеренията на Блатная, която мечтае за световно господство:" В Близкия Изток Русия буквално ще излезе на Индийския океан. Към нея ще минат областите между Черно и Средиземно море, Суецкият канал, Червено и Арабско море, както и нагоре от (река) Инд. В Европа към Русия ще се присъединят исконните славяно-руски земи: част от Турция, България! Югославия, Албания, Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Източна Германия (Бавария), Скандинавия"

181

До православен патри

преди 1 година

В Северна Америка към Русия ще минат земите над 60-ия градус, а именно: Аляска, част от Канада, Гренландия и Исландия. Православната Църква ще заема господстващо положение. Висшата власт и духовенството ще са изключително във Великорусите. (А бе кажи си направо, че Великата руска империя ще е Царството Божие на Земята! То беше изреждане, то беше чудо) Противящите се ще бъдат изселвани (?!) в пустинни пространства, (изоставени) на милостта Божия. (Много свято, много духовно)

180

До православен патри

преди 1 година

Споко, не реви толкова за руснаците. Това е нищо, русофилите тук искат Русия ще отвърне на удара, а бг рубладжиите са в трепетно очакване. Ето ти "православни" "пророчества" за любимата ти Русия:https://otizvora/2011/10/3224/pravoslavni-prorochestva-za-rusiya-sla/"понеже ще се възвеличи Русия и ще бъде като маяк за всички в тъмнината."" Русия има милиони Мъченици. Русия сега се отваря, повдига главата си и ще просвети целия свят."Какви ***! Кога дяволът ще си прибере вересиите

179

До православен патри

преди 1 година

От кога защитаването на България и българските интереси се счита за русофобия,фашизъм и атлантизъм, к.ретен?

178

православен патриот

преди 1 година

Вечна дружба между България и Русия !!!! Долу фашизма и атлантизма !!!!!

177

До Михали

преди 1 година

Куку си ти, бе , руска проститyтko. Българите преди да паднат под турско иго са имали царе, докато твоите любими руснаци са живеели в княжество Московия. Романови има не са по права линия, ***, но по принцип те са князе, а не царе, камо ли императори, император има само в Римската и Византийската империи, а в днешно време император има само в Япония.

176

хаха

преди 1 година

Щом циврат руските поклонници , значи сме на прав път

175

Михали

преди 1 година

До 112Какви наследници на Романови са били князе бе ку-ку

174

А кога ще изгонят

преди 1 година

US, UK и TR шпионите от България? Турското посолство е в близост до СУ и срещу паметника на Съветската армия. Английското посолство е в центъра на София, а англичаните са тези, които бомбардираха София. Американците също. В Лозенец има поне 3 посолства: на САЩ, на Китай (новооткрит) и на Грузия.

173

Твърд западен курс

преди 1 година

Вече сме 100% западен сателит. Американците ликвидираха руското влияние. Сега би трябвало да дойдат нови свободни, сигурни и спокойни времена, а покупателната ни способност ще започне стремително да нараства. Проблемът е, че ако не се случи така, няма да можем повече да обвиняваме руснаците за нашите беди...

172

Анонимен

преди 1 година

Браво, молодьец!

171

Анонимен

преди 1 година

Само след няколко месеца всичко ще си дойде на мястото когато Кокорестия и кирчо вампирчо ги вкарат на топло. Ако си мислят че тези 9 милиарда дето откраднаха за 9 дни ще си ги харчат на спокойствие много се лъжат.