8

Dinosaurus

преди 1 година

И на който му се вижда излишна магистралата, ще плаща и за третокласни пътища; щото други няма.

7

Dinosaurus

преди 1 година

Ами нали асфалт не се яде, свиди ни се да си платим, летете тогава! По откраднатата магистрала Хемус!

6

Gazzz

преди 1 година

До 4Дневната в БГ е 10лв, седмичната е 15лв. За 1 седмица можеш да изминеш за 15лв. поне 7 пъти повече, от това което си изминал в Гърция за 14лв. До Солун са около 100км в посока, което означава, че сумата от 14лв - 2 посоки е доста по висока от това което плащаме в БГ. Съгласен съм обаче, че най справедливия начин за определяне е чрез изминато разстояние а не на време. Като заключение в статията се говори за тежък трафик, не за леки автомобили, а там разликата с Европа е огромна.

5

Е и

преди 1 година

Само си драскате и жалвате на тия дето ви го набиват ,а те с радост продължават промяната ,дали гърците биха допуснали така да ги клатят ?За овцете трябва овчар с голяма гега

4

Анонимен

преди 1 година

Най-много в сравнение с кого? В Гърция, за да стигна до Солун и да се върна, плащам почти 14лв. Унас седмичната винетка колко е?

3

Gazzz

преди 1 година

Въпростният господин, защо не даде конкретен пример как при ценовите равнища на тол таксите в БГ, тол таксите ни били най високи. В България тол таксите са най ниски не спрямо Западна Европа, но и спрямо Балканите. Разковничето е, че транспортния бизнес, заедно с туризъм, ресторантьорство и строителство не обичат да плащат честно, а винаги гледат да живеят на гърба на държавата(гражданите). Най сивите и оплакващи се бизнеси. Всеки знае, как окриват данъцци по всевъзможни начини. Наглеци!

2

Биомет

преди 1 година

Махнете Тола! Иначе ще продадем Бухатито и няма да има Бугати в България

1

нъл тъй

преди 1 година

Щом са плащачи, нека!