41

Анонимен

преди 1 година

Ристо , .,! Нв разбираш ли, че вашите -на теб и Гнома гаднярски номера няма да минат? Едва съберете гласове за влизане в НС, залепите се към някоя партия (преди към ГЕРБ) или коалиция, както сега, и започвате да дълбаете като мушики. Уж не сте участвали на двете срещи на Киро по изгонването на руските дипломати, но смяташ, че това е добрс постъпка! А вие с Атанасов, А.Агов, Б.Борисов или Урсула и Жозеп Борел ли ще ни намерите газ и нефт? В следващото НС without you!

40

Анонимен

преди 1 година

Червения Мравояд от ДС-арско кутило го слушат само болшевишкия джендърски башибoзук

39

Анонимен

преди 1 година

Тези псевдодесни,а всъщност прикрити и бивши комунисти,Костов,Инджев,Дайнов,Калин Злобакиев и многооо други,са точно като нацистите след Всв.Прикрити във времето с нови биографии.Срам,позор,криене и лъжи.Заслужават си позора!

38

Нов

преди 1 година

Румцайз е абсолютен ***

37

Анонимен

преди 1 година

Мяза на пльx едно към едно

36

Наивник

преди 1 година

Аз пък мислех, че е шумът на парите.

35

Анонимен

преди 1 година

Всички сте национални предатели! Съд и затвор! В най-добрия случай еднопосочен билет за Канада на всички предатели!

34

Анонимен

преди 1 година

Много съжалявам за това, което се случва с ДБ! Ама Христо Иванов 1 дума не казва, само кима и се съгласява! Само държи картите! 100% чака за следващите избори да се коалира с ПП преди изборите и да се яви на избори с тях! Т.е. мълчи си, за да не изтърве кокала, защото знае, че сама ДБ в парламента няма да влезе!

33

Случаен минувач

преди 1 година

Сега дават по телевизия 7/8 Народното събрание... Сетиха се буквално в последната секунда, че бюджетът трябва да се приеме. На председателското място са Вarинин и Мирослав Иванов, който гледа като някакъв чук... Как може този човек да търпи да има баджанаци?

32

Анонимен

преди 1 година

Бойкикевия с майката от БКП днес най-мрази Русия. Такива са днешните нолиберали. Въобще, предчестваниците на тоя са все предатали от царско време насам! Предателите се продават на чужди интереси, срещу тези на народа си! За пари

31

Лойко

преди 1 година

Плюете ,не плюете, ама Ицето нали си има апартаментче в Брюксел и си живее на гърба на народа,нека да му е лошо. На гласуващите балъци,честито инфлация двуцифрена.

30

Случаен минувач

преди 1 година

ДСБ и Дай България са проекти още на Иван Костов. Командирът по този начин навремето разцепи СДС... Още тогава разбрах, че той работи за комунистите... Но си спечели "твърд електорат" с войнствени приказки... По-нататък удобно се оттегли в Драгалевци, в пенсия. Свърши си работата прекрасно...

29

Случаен минувач

преди 1 година

Ицо, ти си един пишмaн юрист, завършил с тройки, по втория начин. Кой те знае дали и не си плащал за изпити. Безспорно си връзкар, защото и бате Гойко те направи министър на правосъдието... Ти удобно забравяш това. Както е казал Радой Ралин: Колкото по-пpocт, на толкоз по-висок пост! Така е тука, за жалост! Но какво реално можеш да вършиш? Да, можеш да караш лодка. Ами стани лодкар! И не се изказвай неподготвен, защото пак ще станеш за смях!

28

Анонимен

преди 1 година

Този ще изчезне от политиката, качен на файтона с всички гладуващи интриганти от остатъците от разни сдс-та.Не обобщавайте за всички деца на комунистическите лидери от старото време! Винаги достойни хора, които наистина ще дадат всичките си сили за българите и България.Преди се чудех, че образован човек воже да се продава, но сега вече разбрах защо.Примитивно е като в нашия футбол.Жалкото е, че много хора смятат политиката от гледна точка на *** футболен фен.

27

аа

преди 1 година

ицето е стабилен и праволинеен - дрънка глупост след глупост, празен моабет да става, нищоговорене и безмислици, днес пак се изказах да напомня че ме има

26

Анонимен

преди 1 година

Ристьооо,стига си се въртял като женски полов орган,ами застани като мъж и заяви в прав текст,нов кабинет в тоя парламент ще има единствено без тъъпанара Киро!

25

Ристо

преди 1 година

Тоя болшевик едно време го раздаваше голям комсомолец, редом с Андрей Бунджулов и Росен Карадимов. Тогава носеше фамилията на майка си - Бойкикев. Име на болшевишки престъпник избягал в СССР и станал член на ВКП(б). А майка му Мария даже едвам говори български, защото роден език и е руския. Толкова за този прочут "демократ" - пребоядисан болшевишки коппелдак!!!

24

Аз промяната

преди 1 година

ЛОДКАРЯТ ОСТАВКА ВЪРВИ СИ МАДЖО 16 ДЕПУТАТА ДБ ОТ БКП ТАНАСЧО МАДЖО И ОЩЕ И ОЩЕ БИЛИ ПРОМЯНАТА УЖАС

23

Анонимен

преди 1 година

Формулата на кабинетите е Радев да управлява еднолично чрез служебни кабинети, докато другите се ядат помежду си. Прочети статията на Борис Станимиров. Подробен анализ!

22

Майора

преди 1 година

Абе каква формула бе Пинокио , та вие тотално се провалихте във всички пбласти от управлениетона страната! Просто Киро и Кокорчо псвен заеми коит незнайно къде потъват друго знаят ли? Инфлация двуцифрена , цени растат , две фамилии и половинауправляват парите , това ли е борбата с корупцията? Няма смисъл , отивайте си по бързо оттам , откъдето сте дошли!