291

георги

преди 13 години

Много нелепа смърт.. призовавам всички шофьори да бъдат по-толерантни към мотористите ! Нищо не ви пречи, когато видите моторист в огледалото да му направите път да ви изпревари. И без това е толкова трудно да се кара мотор по нашите смотани пътища, ами има и куп шофьори които ти пречат. Един вид - не си по-бърз от мен.

290

goginka

преди 14 години

бензен и гуми бяха последните му думи

289

Nani

преди 15 години

Много си зле, Lu4o, ама много. И много хубави неща пожелаваш... Нали знаеш, че каквото пожелаваш, ти се връща двойно. Аз няма да ти кажа, че си "селянин" или " ". Ще ти пожелая да си жив и здрав и да ти дойде акъла, и дано намериш друго място за избиване на комплекси. P.S. Спри да пожелаваш смърт на хората! Живей си живота без да пречиш на другите.

288

Lu4o

преди 15 години

kak taka 6te kara sus 250 tva da ne mu e MotoGP. pravilno e umrel

287

Lu4o

преди 15 години

Nani vnimavai kvo govori6 lainar mrusen, pojelavam ti tvoq ba6ta da bude ubit ot piqn 6ofiot i togava da te vidim kvo 6te govori6 "grajdanino" sopoliv

286

Nani

преди 15 години

Абе, "Iva", от кое село си??? много си проста! каква си ти, за да решаваш кой да живее, и кой да умре?? Дими нито е бил пиян, нито е убил друг човек. Споделяй "мъка" (злоба) някъде другаде. Ако можех да изпитвам злоба като теб, щях да кажа: баща ти се е отървал от теб, ненужно злобно същество! Аман от такива като теб! Почивай в мир, Дими!

285

Iva

преди 15 години

Хубавото е, че е пребил само себе си, а не са пострадали други хора. Моят баща беше убит от пиян шофьор, който карал бясно. Така че не ми е жал за такива хора, те трябва да умират, а не невинните хора, както стана в моя случай.

284

System Z

преди 15 години

Ако наистина си чел някакви научни трудове или поне учебника си по биология от 5-6 клас, щеше да знаеш, че "Експеримента на Павлов" се казва "Кучето на Павлов". И кучето се "плюнчи" не при вида на кокал, а когато му светнат лампа, с което свързва предстоящото хранене. И не сравнявай песове и *** с талантлив и красив мъж, за нещастие вече не между живите. Ти явно и на малкия му пръст не можеш да стъпиш, затова злобееш. Покой за душата му... Сила и кураж за семейството му!

283

Вени

преди 15 години

Вчера вечерта чак научих от Новините за нелепата кончина на един от най-талантливите съвременни поппевци, Дими от 'Сленг'. Жалко, че не е имал таланта да запази собствения си живот, карайки разумно любимото си возило...

282

преди 15 години

"Нищо не казвате за това,че е пребивал хубавата си жена - защо?"Не виждам защо все четете жълтите клюки.Не разбрахте ли, че единственото истинно нещо в таблоидите е програмата за телевизията?Разликата между нашите тънки вестничета и британските (най-вече) е в това, че при нас всичко се плюе наляво и надясно.

281

Натали

преди 15 години

Понякога се случват грешки, по-големи или по-малки!Един човешки живот завърши с грешка, но остави след себе си много ценни неща! Да тази грешка можеше да е фатална и за други, но в случая не е!Всички Вие, които хулите Дими, можете ли да погледнете в собсвения си живот и да кажете 100% - аз никога не съм грешил/а! - Аз мисля, че такива няам да се намерят!И незабравяйте и друго, че за мъртвите не се говори с лошо!Поклон пред паметта му!

280

КАТаджия

преди 15 години

най-добрия музикант сред лекарите, най-добрия лекар сред мотористите и най-добрия моторист сред музикантите(лоша работа, но пък и добър късмет - можеше и някой нормален да пострада!)

279

преди 15 години

Нищо не казвате за това,че е пребивал хубавата си жена - защо?В днешния "Шок" пише,че напуснал семейството си.Ако е вярно,просто няма какво да добавим повече.

278

преди 15 години

GSX-R1000 tova modela na motora ti , s koito ti sigyrno daje ne si sprql a sigyrno si bil s nego

277

GSX-R1000

преди 15 години

От: reader - в цяалата ситуация тук има 2-*** *** тук... куките откраднали демфера , и ти !!! нещасна мишко !!! след теб нищо няма да остане... на дали и *** ще се заитересува като умреш !!!! Дими беше голям човек и ще го запомнят много хора... !!!

276

Деян

преди 15 години

Една от най - великите песни в БГ е твоя... Великите творби винаги са осенявани от велика и скрита божия сила! Точно за това са създадени с такава лекота и са толкова неповторими! Само Бог може да те съди! Ще ми липсваш! Благодаря ти, че те имаше! Почивай в мир!Мой свят, огън във водата!Мой свят, пясък в ръката!Ти и Аз, няма вече истини,имам само силисамотата си да стопя!

275

tri

преди 15 години

Е, не може да се говори така. Пишете и говорете всичко, но недейте с такива думи. Много е лесно да се говори / пише / когато си с инициали, представям си когато сте сред познати как се държите имам чувството, че тук се отприщвате и се държите по най тъпия начин.

274

преди 15 години

Всички самозабравили се "безсмъртни" вие сте обиковени смъртни и обичайно свършвате в трапа на 2 метра под земята. Понеже сте първосигнални сте "експеримент на Павлов" и вярвате че ще оттървете чимшира. Е поне ще отваряте работа на погребалните агенции /ако нещо е останало от вас/. P.S. Експеримент на Павлов - първосигнален пес или ***, започнал да се плюнчи щом му покажат кокал /в случая разбирай моторетка/. Някои изводи следващи от експеримента на Павлов: - адреналина е обратно пропорционален на интелигентността на песа и право пропорционален на неговата глупост. втори важен извод: акълът е константна величина, а песовете се увеличават. Трети последен извод: песът винаги завършва скоропостижно в трапа на два метра под земята.

273

БЕЗ ИМЕ

преди 15 години

guestenin, прав си, приятелю. Сега всички ще го оплакват и защитават, което е нормално. Но 250км/ч са си 250км/ч, каквото и да си говорим друго. Добре че не е претрепал друг човек. Аз писах разни неща за колите и моторите на първата статия за Дими и веднага се намери един моторджия дето пак разправя че като не съм карал мотор да не говоря. Я се разкарай и ти и тези като теб. Не съм бавноразвиващ и имам очи. Виждам как карате, виждам и как колите и камионите НЕ пазят мотористите. Нищо не е в реда си. Но да ми казваш че не разбирам елементарни неща като физиката на сблъсъка между кола и мотор и факта, че някакви кори по тебе ще те опазят жив ако се изживяваш като Валентино Роси по пътищата си е СЛАБОУМИЕ!А ЗА ДИМИ ИЗВЕСТНИТЕ КАТО НЕГО ЩЕ ВИ КАЖА СЛЕДНОТО: ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ БИЛ ДОБЪР И СВЕСТЕН ЧОВЕК, АКО ИЗВЪРШИШ ЕДНА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ, ТЯ ЩЕ СЕ ПОМНИ. ГОЛЕМИТЕ ХОРА ТРЯБВА ДА ГО ЗНАЯТ! ЗАЩОТО ТОВА Е ТЯХНОТО БРЕМЕ!

272

reader

преди 15 години

Един *** си намерил заслуженото :)