167

Шао Лин

преди 1 година

Тия да се благодарят чи китайците са кротка нация и не напират да налагат тяхната си демокрация по света както САЩ. До сега щеше да има само една държава на тая земя и всички щяхме да говорим китайски и да се кланяме на ККП...... БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ....

166

стига бе

преди 1 година

Краварският ред може да не е ок за някой, така че да престанат да го натрапват. А че Борето Джонсъна е патологичен лъжец е ясно много отдавна.

165

Путин

преди 1 година

За лидерите на Г-7. Не знам дали биха се съблекли до кръста или под кръста, но това би било грозно зрелище. Ха Ха Ха. Как им се подигра тънко-тънко!

164

Анонимен

преди 1 година

НАТО са агресивна военна организация, използваща малките членове за заложници на американските интереси.

163

Анонимен

преди 1 година

А кой казва какъв е световният ред?!И никой няма право да каже гък?Ще свърши този ваш ред и то по трудния начин, защото простият разбойник знае, че е необразован, че е нагъл и агресивен, че не позволява на другите нищо, че купува тези, които да му създават сила и условия.Кой каза, че това е световният вечен ред?"Панта рей".Ще има нов ред, хуманен и цивилизован, дай Боже от най-древната цивилизация, а не от сбирщината от разбойниците на света!

162

Анонимен

преди 1 година

Даммм, колко страни досега е окупирал Китай за да донесе мечтания комунизъм? А сега да видим колко страни са окупирали американците носейки демокрация? Не знам кой е заплахата тука. Всъщност истината се крие в думичката "интерес". На американците и нато не им пука за останалия свят, но засегнат ли им интереса те изкарват заплаха за целия свят....

161

Анонимен

преди 1 година

На бай Дън му тежи думата. Особено като напълни памперса.

160

Мухаха

преди 1 година

Пак нетърпеливи.... Всичката ви работа такава. Ами приключете първо с Русия че тогава се захващайте с Китай. Той няма да избяга. Сега какво? Докато довършвате Русия и сте се захванали с Китай да не вземете да обявявате и Сирия или Венецуела за заплахи...... Затова и всичките ви войни НЕДОВЪРШЕНИ.... като тази в Афганистан.... Сирия... Либия.... Ирак.... че и от малък Виетнам ви се наложи да бягате набързо.... НАТО слугинчетата на САЩ.

159

Анонимен

преди 1 година

НАТО вече не е фактор.Освен да врякат за собствена употреба,друго не им остава.

158

Путин

преди 1 година

И кой определя световния ред??? Бай Дън с памперса???

157

НЯКОЙ

преди 1 година

САЩ и НАТО вече сами си говорят щото никой не ги слуша, те това им е големия проблем.

156

Анонимен

преди 1 година

Кой ред?

155

Бай Лазар

преди 1 година

Китай може и да е заплаха, но нещо не им стиска да се закачат с нея. САЩ да си гледат тяхната *** и да не се занимават с Източна Европа.

154

Анонимен

преди 1 година

А защо искат да въведат социален рейтинг навсякъде като е толкова лош държавният капитализъм на Китай? :)

153

баба мара

преди 1 година

сащ и нато са заплаха за човечеството всички воини откакто е създаден сащ са снегово участие ако нямаше сащ и нато всички ще живеем в мир и разбирателствобез вируси ваксини воини и сълзи

152

Анонимен

преди 1 година

А ако Левски беше с ботуши и Ботев с каска?

151

решението

преди 1 година

Ако ЕС, САЩ, и Канада спрат да купуват стоки на леката промишленост на Китай - китайски текстил, менте обувки, маратонки фоерверки и кинкалерия, Китай ще се върне икономически в ерата на Мао. Всичси тези стоки могат да се купят с по добро качество от Индонезия, Малайзия, Бразилия и....

150

рибока

преди 1 година

Мечо само изстрелва газ,но дракончо може с дъха си да го подпали.

149

кой

преди 1 година

Тия се оправиха с Русия, та сега гледат към Китай... Направо да почва третата световна

148

Анонимен

преди 1 година

До Боби Посочи законите, в които въпроса за Малайзийските и Сингапурските граждани е разглеждан и се описва такова наказание.