27

Анонимен

преди 1 година

Макрон като не може да посредничи защо се натиска. Украинците не слушали, ами много добре, нека сега се бият, още не са им пуснали достатъчно кръв. Какъв посредник е макрон след като сега изпраща оръжие на едната страна от двете, на които се натиска да посредничи. Путин това нещо осъзнава ли го. Днес видях видео за изпратени френски гаубици продадени на руснаците от украинци, руснаците ги купили и ги дали за изследване в техен военен завод. Честито на макрон, френски мошенник!

26

toti

преди 1 година

Нищо май на никой не му е ясно и нокой не спира войната ,а се показват мусколи и умират напразно войници и мирно население от Украйна...а РЪСНАЦИТЕ СИ ЖИВЕЯТ МИРНО или не мислят ,че ще им се подпали и на тях чергата ..//???ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖАТ МИРОТВОРЦИ НА ГРАНИЦАТА И ДА СЕ СКЛЮЧИ СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА СПИРАНЕ НА НИКОМУ НЕНУЖНА ТАЯ ВОЙНА !!!

25

Извода е ясен

преди 1 година

Макрон го лъжат, че ще има някаква среща и на другия ден започва пълномащабна война. Толкова за дипломацията му и доверието към него.

24

Анонимен

преди 1 година

Има ли го в някой от смешните сайтове от рода на провери

23

Анонимен

преди 1 година

Хаха и аз ще ви разсекретя нещо защо стояха раздалечени знаете ли щото отказваха ковид тест страх ги е да не им вземат днк и да им спретнат някой квантов вирус

22

Анонимен

преди 1 година

Путин е мepзавец и масов убиец, така, че за него е без значение, какво ще каже... Винаги може да извърти "фактите" в своя полза и да се оправдае. Пoдлец от висша класа...

21

Анонимен

преди 1 година

Джуджи наистина съвсем е изтрещял! С цялата тази техника влизаща в Украйна нещата не отиват на добре за него, но той продължава да се святка и да си мисли, че някой му обръща внимание. А то вече всички лидери са го взели на подбив, ако имаше малко останал ум в главата щеше да се усети каква пародия е в очите на другите.

20

Анонимен

преди 1 година

Приготвям пуканките и очаквам скоро руснаците да разсекретят някой друг разговор с европейските политици. В началото на конфликта намекнаха ,че имат мн интересни разговори които няма да се харесат много на европейците и тогава се почна , че не можело да се прави така и сега франсетата хоп квото на тях им е изгодно. Очаквам ответен отговор. Да не пускат после новини ,че руснаците пускат хибридни, щото когато нещо не изнася на запада се замита под килима или се обозначава като фалшива новина

19

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам, при положение че този разговор е от преди войната, за какви интензивни бомбардировки говори Макрон? И на какви провокации да не се поддава Путин? Да не би миролюбивите украинци да са хвърляли бомби? И да не би да са го направили точно, защото знаят че има руски войски на границата? И накрая- да не би всичко да е било отлично изиграно и изрежисирано? Между другото, това са реторични въпроси, не са нужни отговори.

18

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗеленски е толкова ***,че нищо чудно да взима пари и от руските олигарси! До сега прави точно обратното на това от което ще е полезно за евроатлантическите обсадни корпорации!

17

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМакрон като бабошибач е срам за френската дипломация! Зеленски е на каишка от Байдън и син!

16

Анонимен

преди 1 година

"доказателство за лъжата на Киев, че Русия не е имала повод да влезе в Украйна" - Да се бориш с терористи за собствената си територия повод ли е за нападение от друга държава? Русия този повод за нападение над Украйна го подготвя от години. Войската им не се е телепортирала на границата само в рамките на една вечер. А Путин лъжеше с години, че няма намерение да напада.

15

Анонимен

преди 1 година

От което вадим извода за Двуличието на Запада и наглостта на Зеленски да вкра Европа във война Давай Путин и не ги жали

14

защо

преди 1 година

"Искам среща лице в лице между теб и американците. Тогава ще поканим и европейците, окей?" Сега ясно ли е кои дърпат конците?

13

Анонимен

преди 1 година

Целия разговор не постигна абсолютно нищо накрая. Както започнаха, така и завършиха. Само дето се лъгаха пез цялото време. Ако това е международната политика, по-добре да ходят да си драпат макарите. По-голяма полза ще има.

12

Анонимен

преди 1 година

МАКАРОНЧО: Имаше много бомбардировки вчера.Смятай укристанците как са издевателствали на цивилни в Донбас. Русия ще довърши работата докрай!!!

11

Анонимен

преди 1 година

интересно и откъде фигаро има записа на срещата?

10

Анонимен

преди 1 година

Аз какъв късмет имам цял живот живея с комплексирани страхливи и хора с малки душички,хора без възгледи в живота, които живеят заради парите и да ядът.

9

Анонимен

преди 1 година

"Наистина се обадих на Зеленски вчера с молба да се успокои. Ще му кажа пак да успокои всички, да се успокоят в социалните мрежи, да успокоят и военните в Украйна. Но също така смятам, че ти трябва да се обадиш, за да се успокоят украинските военни части. Имаше много бомбардировки вчера."__________Докато медиите се съсредоточават върху обръщенията на Путин, всъщност публикуваха доказателство за лъжата на Киев, че Русия не е имала повод да влезе в Украйна.

8

Анонимен

преди 1 година

Смятай как си говорят. Единият да натиснел другия, другия да натиснел третия. Зеленчукът не го броят за човек.