30

Анонимен

преди 1 година

Някой да му каже на тоя болшевик, че България е в перманентна криза

29

Отиде си неразбрана!

преди 1 година

"Днес българина е духовно болен (човек)." - Вера Кочовска

28

28

преди 1 година

Това са фактите, а пред тях и боговете мълчат!

27

анонимен

преди 1 година

За какъв морал на ПП, говорите Гарнизов? Видяхте ли, как се навързаха в НС и МС: все приятели, любовници, съпруги и кумове! Видяхте ли морала на Петков и Лена! Видяхте ли морала на Никола Минчев, оградил орешетил НС, на Асен Василев, който прати бедните да ду-хат, на семейство Лорер, разпределящо милиарди държавни пари, на Ник Събев, който си плати министерския пост и фалира български пощи, в изгода на собствената си фирма Еконт, на Бойко Рашков с 22-та имота, купени с държавна заплата и....

26

Какво

преди 1 година

стана с новата конституция?

25

До гарнизов

преди 1 година

Значи не сме свикнали на дълги кризи, ясно вие слабо..умник ли сте?

24

Маг Минчо

преди 1 година

Не знаеш колко си прав, Гарнизов! Морална трибуна и разглезено общество, за които пишеш са равносилни на молитва на Бойко Рашков в Рилския манастир за придобиване на поредния 23-ти имот :-))

23

до ми прав си

преди 1 година

турците са най мизерната и не грамотната гад на европа заради тях в момента страдаме заради тях в украйна има война аз отивам из турски села и ги пребивам защото турчина друго не заслужава за 500 години турско робство страдаме още от както хан Крум падна под турско 1522 година

22

ми прав си

преди 1 година

До Анонимен 20 Така е!Нали точно този народ преди 500 години отказва да се бие срещу турците,щото нямало да плащат данъци на султана!Пък после гледай какво плащане пада!

21

Брато, Гарнизов

преди 1 година

Посмали малко! Крайно морална позиция? От платени ***? В коя държава живееш? Мошеници!

20

Анонимен

преди 1 година

Категорично ДБ и ПП са изборът за България. Обаче, т.н. "народ" гласува сякаш играе бинго: я да видим тук, я пък там може някой да ни "оправи". Оттам идват бедите ни, от НАРОДА! Самият народ с безмозъчието си се самообрича и няма спасение. Нещо като китовете, които се хвърлят на брега за да се самоубият.

19

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГолям моралист той Киро е? Тва да *** колежки и да ги уреждаш по държавни институции е върха на морала....да те *** в нещасника.

18

Анонимен

преди 1 година

До Ти да видиш..Ами да видиш, ако те подгония някой за клевети и лъжи. Ама ти знаеш, че си лъжкиня, нали? Как живееш с чувството за вина, или и такова нямаш, никаквице

17

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 15 Вярно е много морален.Разтури държавата и две семейства и се разследва от европейската прокуратура за 17 000 000.

16

манипулатор

преди 1 година

разгейзено по-скоро

15

Анонимен

преди 1 година

Да бъдеш морален, не е глезотия, а дълг! Браво на Кирил Петков, че държи на морала!!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Искаме да караме жигула. Не щем под американска диктатура. Искаме да *** дървета в Коми. Да живее русия.

13

Анонимен

преди 1 година

От ПП начело с К.Петков и Ас.Василев крайна морална политика ?! Г-н Гарнизов, Вие досега спахте ли?

12

АнонимеН

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА И НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ СА С МОРАЛ 0, И САМО УМОПОБЪРКАН МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ ПРИ ТЕЗИ ТВАРИ!

11

Анонимен

преди 1 година

"Крайна морална позиция" омръзнало ми е хлъзгави политолози. На всички е ясно, че това значи, че ако не си нас си враг виждат враг във всеки който не ги подкрепи, а говорят за единство.