36

Анонимен

преди 1 година

На Поморие на един никакъв непочистен мръсен плаж искат 30 лв за два шезлонга и чадър а и пясък няма и брегът е затлачен от водорасли а храната по ресторантите хем скъпа хем некачествена за хотелът уж 4 звезди но не струва и 3 това е в Поморие не препоръчвам

35

Програмист

преди 1 година

Туризмът е лукс. Не е предназначен за низшите видове. Ако някой се е навлякъл там, където не му е мястото моля да не хленчи.

34

Анонимен

преди 1 година

Да бе...80лв шатра

33

Анонимен

преди 1 година

В момента съм в Дуръс, Албания. И тук мн. скъпо.Пазарува се храна в суперите. Дизела е 4.19лв. Не си заслужава дългия път.

32

Анонимен

преди 1 година

искат и 100 лв да ги направят Аз такъв стрес не съм изпитвалТова не е почивка а стрес ... спряхме до аптека и след 10 мин колата ни беше вдигната Повече няма да вземат един мой ЛЕВ на нашо море

31

чоко

преди 1 година

Тези неща трябва да са общински и да са на символични цени. Сега те са на мутрите на Бойко и дерат всякакви туристи по 10лв. на артикул. Това не са нормални цени. Ние местните сме против това. Отделно чета че *** ходил в Турция и за 700лв. ол инклузив яде до пръсване. Явно това са приоритетите на масовия турист. Аз предпочитам да отида на хубаво място (в България или чужбина) с много вкусна кухня и мога да дам 200-250лв. за вечеря за двама с глезотии. Или да дам пари за нещо, което си струва.

30

Ъъъ

преди 1 година

Аз съм в Турция и сянката ако питам колко струва, най-вероятно ще се разсърдят.Вчера ядох стек от туна, октопод миди и калмари, жена ми ципура, имаше 5 разядки, бяло вино и салати, а това беше само комплимент от хотела, за гости.Приятна сянка ви пожелавам!

29

Анонимен

преди 1 година

Най - изгодно е в Гърция, където и ще ходим.Лайноморитето да му пожелая скорошен фалит без пияни руснаци и украинци

28

Роумингар

преди 1 година

Не.

27

Реалист

преди 1 година

Никой нормален българи не почива на българското море. В този смисъл няма никакво значение какви да цените на Мутроморието

26

и те така

преди 1 година

даже няма да чета статията .

25

Ели

преди 1 година

Колко нелогични са хората. Чакат да дойде горещото лято, за да отидат в най -голямото слънце и да плащат за сянка...

24

Анонимен

преди 1 година

"Колко излиза сянката по морето"Достатъчно за да НЕ ходим на българското Черноморие.

23

Анонимен

преди 1 година

График на почивка без чадъри и шезлонги: събуждане и закуска 7-8, плаж 8-11, сиеста 12-17, вечеря-купон 18-24.

22

Анонимен

преди 1 година

До КостаЯ ходи да пасеш патките на село бе, от къв зор 250лв, щото все не сте се наяли ли,аре фалирайте

21

Владката

преди 1 година

Преди 2 дни бяхме на Златни Пясъци и смело мога да кажа че повече кракът ми няма да стъпи там.Цената на пакета чадър + два шезлонга=42лв+5лв за колата = 47лв. Отделно разстоянието между чадърите е около 2м. Чува се какво се говори. Свободната зона 5/5м.Следващия път на Албена, колата е 10лв, а комплекта е 21 общо 31лв, много по добре от 50лв

20

Док

преди 1 година

Керамоти ми е Китен. Два шезлонга и чадър са достатъчни за семейство. Бира 3.50е, сандвич 4е, безалкохолно 3е. Или два сандвича, две бири и две безалкохолни са 21евро/42лв. Точно толкова струва "сянката" на нашето море, ама без храната и напитките. И какво излиза? Излиза, че съм беден за нашето море. И ще ходя при бедняците в Гърция.

19

Анонимен

преди 1 година

Наливна бира Бургаско 300мл - 8 лв. Шопска салата - 12 лв. Това днес в Созопол в заведение на километри от плажа.

18

Белек

преди 1 година

За това ходя в Гърция или Турция приятели .Може малко по скъпо да е нощувката но не намирам храната за по скъпа при положение ,че качеството и е космически различно от едната цаца бира и картофи за 100лв в България. Кеф ти морски деликатеси Агнешки хапки с мед и сусам кеф ти Сладолед, алкохоли местни храна в Турция да видиш ...истински хляб ама Фантата ли не ти е Фанта и обслужване на ниво и любезен персонал и безплатни шезлонги и забавления за децата и All inclusive междинни ядене на корем.

17

КОй

преди 1 година

Пак ще трябва да го пиша,нищо имам време. Испания, 10-12 евро два шазлонга с чадър, коктейл 6-8евро... 20 чадъра за целия плаж които са на 4-5 линия и всико друго е свобосно.Приятни и умихнати хора "Нема да им стъпим" на нашите . Да не казвам никога ама,никокога не смяматам повече да ходя на нашето бетономорие....да добавя и за паркнигите,свободни паркиниги до плажа с капацитет 200 коли(примерно) и до него маълък платен с 50-70 места.Платеният е 5-7 евро за 6 часа което е напълно достатъчно.