143

От Русия нито котка

преди 1 година

Нито кубик газ, нито литър петрол от Русия! Всяка покупка от Русия налива вода във воденицата на Путин.

142

Умен

преди 1 година

Ниновица да не дава акъл по непазарен, манипулативен и популистки начин. По-добре да се вземат с баце под ръка и да се скрият при митрофанката. Баце да освободи от тежкото и ненужно вече свое присъствие депутатите на ГЕРБ. Да се коалират с промяната и да изолират БСП и копейкин, че иначе тези ще направят големи бели.

141

Анонимен

преди 1 година

България изнася оръжие за Украйна чрез други страни и фирми. Това е предателство срещу народите на поне три православни славянски страни и историята никога няма да го прости.

140

Анонимен

преди 1 година

"Късно е, либе, за китка", каято ти даде Козяк.

139

Анонимен

преди 1 година

Демократите, откакто се пръкнахте с парите на Америка, унищожихте България! В Ада ще гниете, ако ли тук сте защитени от кървавите си пари. Оставихте стари и малки да гладуват. Колкото и да не вярвате, ще стигнете този момент. Никой не е вечен.

138

хахахааааа..........

преди 1 година

До Анонимен 151"Да, също трябва да се обърнем с гръб към Русия и да се наведем силно. Скапани комунисти!"тогава целунете американците по дупето.....

137

Анонимен

преди 1 година

Да се чуди човек на кой да вярва - на Нинова която е известна с откровените си лъжи или на бившия ни премиер Петков който с лъжи и манипулации влезе в политиката.За наше добро скоро няма да го има и ще си замине за Канада да мандидатства за гражданство отново.

136

Анонимен

преди 1 година

Да, също трябва да се обърнем с гръб към Русия и да се наведем силно. Скапани комунисти!

135

Анонимен

преди 1 година

всичко е пари за правитнлството ! билото война или работа ! ТОВА ПР-ВО НАПРАВИ ГОРОМНИ ПАРИ ОТ ВОЙНАТА В УКРАИНА А НАРОДА КАКТО Е БИЛ И СИ ТАКА - СТАДО ОВЦЕ И НИКОЙ НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА НИЩО !!! "УМЕН "НАРОД

134

Анонимен

преди 1 година

Защо еднолично закри държаваната петролна компания? Това, че си била за продължаване на договора с газпром , сега за първи път го чувам. Защо не излезе и го каза, когато Кокорчо се пъчеше пенеше, че нов договор с Газпром няма да сключваме?Къде са обещните ниски цени на дървата и забраната им за износ? А тов, че мне изнасяме оръжие директо за укрите, си е измиване на ръцете като Пилат Понтийски.

133

Анонимен

преди 1 година

Ти ли, мacтийо д0лна, ще ми говориш за преговори с "Газпром"? Ти ли, ky4e мpъcн0, дето прати гаубици и снаряди на укрите? ТИ ЛИ???

132

питам

преди 1 година

другарката Корнела срещу какво и срещу колко, настоява да се преговаря с Газпром. Подозрително е.

131

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Туу лейт, бейби. Too late.

130

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТАЯ Е МНОГО ДОЛНА И НАГЛА ПРЕДАТЕЛКА.ЗА РАЗСТРЕЛ СИ ТИ НИЩОЖЕСТВО.КАКВИ ЛИ ДОЛНИ ДУШИЦИ СТЕ ВИЕ ЗАСТАВАЩИ ЗАД НЕЯ?

129

оня долу

преди 1 година

пък решил, че Русия не ни искала?!? Знаеш ли колко им дреме на руските търговци на газ за нас?! Плащаш - получаваш, не плащаш - извършваш едно дихание към супата!! Тая шайка с Кирчо и Асеня решиха на юнаци да се правят, понеже американците им дадоха неко долар!!

128

Анонимен

преди 1 година

Оплетоха се в лъжите си. Г-жа Лъжа да го потвърди през детектор на лъжата.

127

Анонимен

преди 1 година

Пълно разочарование. Демокрацията ражда безотговорност. И много е по-хубава от комунизма. Нашите политици за последните 30 години много облаги видяха. Никаква наказуемост. Сами си пишат закони, сами си определят заплати, отпуски, пенсии. И определят провала на родината си. Съзнателно. И са спокойни, защото не носят отговорност. Но накрая ще има съд за всички. Праведен. Господен. Който още на земята се вижда.

126

xoxo

преди 1 година

#133Петков и Василев не са от вчера в далаверите,а от 2013 г,заедно със жената на Лорер и бащата на Петков...така че малко по- малко ще започнат да излизат далаверите им.Аз лично нямам съмнения,че са се облагодетелствали за сметка на Бг народа със спирането на Газа от Газпром и пренасочването му)

125

Зимата

преди 1 година

Студ.

124

Зелената сделка

преди 1 година

Пълен провал.