398

Пегъзий Музовски

преди 1 година

Като ви секна бизнеса с паспортите, може да си призовавате и към световна революция. Отивате директно в мухъла и блатото, където отдавна ви е мястото. Много ПАТРЕОТИ се навъдихте в тая държава, не можем да ви изхраним.

397

сминдух енд чесън

преди 1 година

Няма далавера с паспорти,няма казус Македония,остава революция да спретнем,иначе глад

396

анал-лизатор

преди 1 година

До ДоктораДокторе - мм са си мм - но с 2см повече си цар... с 2 см по-малко - царица

395

Анонимен

преди 1 година

Шкембето ще ни вкара всички в казармата. Това е македонската му мечта.

394

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Е ,и каква ще е тая революция .Всички ще имаме по 5-6 апартамента , ще качваме пенсията по 3 пъти в годината , а работодателите ще са вечно компенсиран за некомпетентното си управление с по програма тука има ,тука нема

393

55

преди 1 година

Шкембе войвода ше я води от дивана ! Колко милиона гушна от паспортите и самолетите!

392

L

преди 1 година

Вай...ще секне далаверата с паспорти..

391

Conde

преди 1 година

Пръдльо

390

Анонимен

преди 1 година

Тоз май не е чел предложението. Къв компромис с нашата история, въобще не разбирам. Нашия компромис е да ги пуснем рано, техния компромис е да се съгласят с нас за всичко или ще стоят държава втора ръка в ЕС. Позицията на Каракачанов вероятно е следната - Македония трябва да се съгласи евентуално да стане част от България. При тези обстоятелства за какво въобще разговаряме с тях? Дреме ми за тая прокълната земя. Само кръв и унижение е донесла на който я е владял.

389

Анонимен

преди 1 година

Каква революция бе .., партия без електорат и свинчуга менте макядонец ама от РусИ

388

hasmokar

преди 1 година

Докле намести шкембе в правителство.

387

Пеко

преди 1 година

Над 30 години предателства,нищо ново! Но краят наближава!

386

Медицинска сестра

преди 1 година

До Доктора - Докторе , ние отдавна се съблякохме заради това " великото Европейско семейство " чистак голички - сега си чакаме е ......о !

385

Анонимен

преди 1 година

Айде пак да си го набием с някои шантави политици избиващи комплекси! Без темата Македония за тоя няма хляб... ако обаче успеем да създадем тема с която да привлечем първосигналните националисти и ще се върнем обратно в играта!

384

Доктора

преди 1 година

По отношение на Македония не трябва да се отстъпва и един милиметър.Който не целува ръка да целува г.. .Колкото до Борисов - той се издъни много яко.На изборите ще го усети.

383

Samo minavam

преди 1 година

Мокрият влааа, трябва да разкопчее ризата, да изскочи Толупа, да вземе знамето на Доносник Ка и да пресъздаде персонаж, на една прословута картина.

382

Пешо

преди 1 година

Кои са в дружината : Аз ти и Гошо - А кой ще е предателя ?! Той пък Гошо щял да ходи на море - Дай да я отложиме а ...?!

381

Гошо

преди 1 година

Да ама аз излизам отпуска и ще ходим на море , а ако прецакам отпуската и на жената , тя ще ни пребие и двамата с тебе преди още да са ни хванали враговете !!

380

Anatoli

преди 1 година

С отпадане на ветото за македония се обезмислиха всички националистични движения и сега трябва да си търсят друга работа... това е проблема

379

Червеното е вредно

преди 1 година

А.б.е наборе...щ.о не направи тази революция по Бай Тошово време!!! Голем лицемер..най-големия!!!